iwa_ja 31.10.02, 16:58 To juz za tydzień, 8 listopada sie obaczym. Zwracam takoż uwagę PT Rzygaczy, że zmieniłam nicka jakiś czas temu, więc juz nie odbieram poczty pod starym. Teraz jest KReska, a nie kropka. O tak: iwa_ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarohu Re: Latający Golender 31.10.02, 20:32 Będę - Green także. Iwa - zadzwoń po przyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Latający Golender 01.11.02, 19:19 zoppoter napisał: > Ech... Że co? Bo nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Latający Golender 03.11.02, 17:59 Jestem w rozterce. Otrzymałem zaproszenie na cykl debat w ramach "Gdańskiego Areopagu". Jedna z najciekawszych odbędzie się 8.11. o 19.00. Czyli w godzinę po rozpoczęciu naszego spotkania! Temat debaty: "Czy o taką Polskę walczyli gdańscy stoczniiowcy?". Dyskutują: Donald Tusk i Andrzej Drzycimski. Debata odbędzie się w kościele Św. Mikołaja "Na Górce". TAKI temat z TYMI dyskutantami jest dla mnie bombą! A może skrócimy spotkanie i pójdziemy tam gromadą? A potem wrócimy do Holendra podyskutować we własnym gronie? Odpowiedz Link Zgłoś
knovak Re: Latający Golender 03.11.02, 18:25 Ja się dostosuję, o tyle że i tak pojawić się w tej okolicy będę mógł dopiero po 20.30. Czyli pewnie już w Holendrze... Co na to reszta, zwłaszcza Iwa? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Latający Golender 03.11.02, 20:16 > > jest dla mnie bombą! A może skrócimy spotkanie i pójdziemy tam gromadą? A potem > > wrócimy do Holendra podyskutować we własnym gronie? No nie wiem. Dyskusja polityczna w forum niczym nie grozi a na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Latający Golender 03.11.02, 21:04 Nie wiedziałam, że będę robić za gwiazdę. Ale co do propozycji Jarohu, to raczej się na to nie piszę. Z róznych względów. Również takich, że jednego z wymienionych będę widziala tego samego dnia przed południem. I chwatit'. Ja chcę odetchnąć w doborowym towarzystwie (nie ujmując niczego wymienionym!). W końcu mi sie to chyba należy!!!! Jarohu, będę u Ciebie w domu o 17.00 w piątek. Może być? A może wczesniej? Sobotę przed południem rezerwuję sobie na Srebrzysko... Ktoś też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Pytanie pomocnicze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.11.02, 21:15 Ale szpital czy osiedle, co jest naprzeciw...? :D sombre Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Pytanie pomocnicze 03.11.02, 21:36 Do szpitala się oczywiście nadaję, ale nie tym razem. Cmentarz... (Sombre, zabiję Cię!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre ;))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.11.02, 22:47 Aaaale ja TYLKO odnosnie ostatniego pytania... Bo pedantycznie musze wiedziec, dokad sie JA mam szykowac, nie? Wiec nie zabijaj, bo trafie na osiedle, a tam jednak ciut za sztywno... Bo ja moge do szpitala, to no problem, tylko ze w sobote od ranca mam zajecia w Gdyni. Wiec moze jednak ten inny raz. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Latający Golender 03.11.02, 22:48 Iwa - czekam od 17.00. Wcześniej się nie dotelepię. "Widzę karygodny brak entuzjazmu" (skąd ten cytat?) w sprawie udziału Rzygaczy w debacie. Pewnie się dostosuję. Ja Tuska sporo się naoglądałem i nasłuchałem, ale naprawdę ciekaw byłbym co ma do powiedzenia TERAZ na ww. temat. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Latający Golender 04.11.02, 08:43 Czy ktos moglby po mnie wpasc i bezpiecznie doprowadzic do Holendra?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Latający Golender 04.11.02, 10:28 orissa napisała: > Czy ktos moglby po mnie wpasc i bezpiecznie doprowadzic do Holendra?;))) Ja mogę :))) tylko odprowadzać się potem nie podejmuję, bo prosto z Holendra będę jechał na weekend poza Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Latający Golender 04.11.02, 12:31 Pumeks dzieki :)) Super :)) Z powrotem to ja sie juz doprowadze ;)) Dogadamy sie jutro mailem :)) Na dzis znikam dopracowywac komputer. Pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Latający Golender 06.11.02, 11:38 orissa napisała: > Pumeks dzieki :)) Super :)) Z powrotem to ja sie juz doprowadze ;)) > Eluniu, ja może cię doprowadzę z powrotem, jeśli się sama zaprowadzę do Holendra... Ale jak ja poznam szanowne towarzystwo, jeśli ciebie nie będzie przede mną?? Może tak jednak gazeta wyborcza na stoliku... ciooo??? Daj znać kochana jak ty to widzisz?? pozdrawiam rena (po zmianie nicka na miejscowy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Latający Golender 06.11.02, 12:11 Rena, prawdopodobnie bede pare minut wczesniej. Mam nadzieje, ze pomozesz mi zgadywac kto jest kto, bo ja znam tylko Iwe:)Pomysl z Gazeta Wyborcza na stoliku jest niezly, kupie wiec Wyborcza w piatek (hihi pierwszy raz od kiedy mam internet w domu). Co by tu jeszcze...No nadal nie mam z kim zostawic Bastka a zabrac go ze soba nie moge, bo znow bedzie bez butow na podryw barmanki szedl :) I chyba beda poza nami Renko sami forumowicze, bo ja nikomu z czatu nic nie mowilam. Nawet nie wiem dlaczego, moze glupio zabrzmi i ktos poczuje sie urazony ale moje zdanie na temat czatowiczow jakos ostatnio uleglo zmianie. Co nie znaczy ze tam nikogo nie lubie! :)) Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Latający Golender 06.11.02, 12:41 orissa napisała: >>Pomysl z Gazeta Wyborcza na stoliku jest niezly, kupie wiec Wyborcza w piatek (hihi pierwszy raz od kiedy mam internet w domu).<< Ciebie i bez wyborczej poznam... ale co z resztą?? hiihihi >>Co by tu jeszcze...No nadal nie mam z kim zostawic Bastka a zabrac go ze soba nie moge, bo znow bedzie bez butow na podryw barmanki szedl :) << Nie nie możesz go zabrać tylko nie chcesz.. bo boisz się, że ty bez butów pójdziesz na podryw barmana.. a przy synu nie wypada, tak??? ;))) >>I chyba beda poza nami Renko sami forumowicze, bo ja nikomu z czatu nic nie mowilam. Nawet nie wiem dlaczego, moze glupio zabrzmi i ktos poczuje sie urazony ale moje zdanie na temat czatowiczow jakos ostatnio uleglo zmianie. Co nie znaczy ze tam nikogo nie lubie! :))<< Ja melduję się w piątek na krótką chwilkę tylko.. bo mam dużo zadań realnych niestety.... A czat to jak życie... jednych lubisz drugich trochę mniej... i na to najczęściej potrzeba czasu, żeby dowiedzieć się tego tak naprawdę... Pozdrawiam:))) rena Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Latający Golender 09.11.02, 00:12 rena_gd napisała: > > Ja melduję się w piątek na krótką chwilkę tylko.. bo mam dużo zadań realnych > niestety.... <<< I obiecanki-cacanki... kochani żadne tam zadania, choroba mnie dopadła buuuuu, proszę o jakąś krótką relację wszystkich obecnych, tj. każdego z osobna, jakie wrażenia, jakie tematy, jakie wszystko.... Pozdrawiam zasmucona, nieobecna, rozżalona i oczekująca... rena Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Orissa!!! 06.11.02, 13:59 > mam internet w domu). Co by tu jeszcze...No nadal nie mam z kim zostawic > Bastka a zabrac go ze soba nie moge, bo znow bedzie bez butow na podryw > barmanki szedl :) Co to za impreza bez Bastka??? Takiego masz fajnego syna i sie go wstydzisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Orissa!!! 06.11.02, 15:06 Zoppcio dziekuje :)) Jednak moja matczyna troska tu przewazyla i postanowilam nie ciagnac Bastka do Holendra, gdyz ostatnio troszke chorowal a tam przeciez pala (lacznie ze mna ale tymczasowo chodze na klatke schodowa). Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivion Re: Latający Golender 07.11.02, 01:34 Qrcze, jak ja wam zazdroszczę! Tak mnie kusiło zrobić wam niespodziankę i się po prostu zjawić... Nie udało mi się jednak poprzestawiać kilku ważnych wizyt, niestety. Może zląduję w Sopocie w trzeciej dekadzie listopada - na to się zanosi;) Bawcie się dobrze beze mnie! Zalecam umiar z pifkiem (to do Iwy;))) Pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
knovak Re: Latający Golender 07.11.02, 21:10 A mi sie udało trochę poprzestawiać swój program i postaram sie byc wcześniej, może nawet przed 19.00. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś