Dodaj do ulubionych

parkieciarz - Trójmiasto

IP: *.malbork.mm.pl 05.03.06, 23:00
Może ktoś polecić doświadczonego parkieciarza, który poradzi sobie z
położeniem parkietu egzotycznego (również w łazience)?
Obserwuj wątek
    • Gość: wasernann Re: parkieciarz - Trójmiasto IP: *.chello.pl 06.03.06, 15:50
      w Lazience to se położ kapcie na kafelkach, chyba, ze po kilku kąpielach chcesz
      miec remont podlogi.
    • invicta1 Re: parkieciarz - Trójmiasto 06.03.06, 19:14
      parkiet łegzotyczny wew myjni?
      zaden odpowiedzialny parkieciarz tego nie połozy
      :)))
      • Gość: darula Re: parkieciarz - Trójmiasto IP: *.malbork.mm.pl 08.03.06, 11:18
        Póki co wypowiedziały się trolle-specjaliści, ale może jednak ktoś coś wie w
        tym temacie?
    • k_anilorak Re: parkieciarz - Trójmiasto 08.03.06, 13:35
      Ja kładę parkiet w łazience na podłodze i na kawałku ściany. Jeżeli jest ot
      drewno nadające sie do tego typu pomieszczeń to każdy dobry parkiecarz ci to
      położy. Ja kupiłam parkiet w Sopocie na ul. Kościuszki i oni tez będą mi ten
      parkiet kładli. Więc udaj sie do nich i na pewno się dogadasz.
      • Gość: darula Re: parkieciarz - Trójmiasto IP: *.malbork.mm.pl 08.03.06, 15:32
        Jak się ta firma nazywa?
        • k_anilorak Re: parkieciarz - Trójmiasto 24.03.06, 16:07
          Pomyłka. Nie na Kosciuszki tylko na ulicy Grunwaldzkiej. Nazwy firmy nie
          pamiętam. To jest niedaleko przychodni- jeśli wiesz gdzie to jest. Jadąc od
          strony Gdańska, to jest jeszcze przed skrzyzowaniem z ul. Chopina (przed
          Monciakiem jeszcze).
          Parkiety w pokojach juz leżą i wyszło super. W przyszłym tygodniu panowie
          wchodzą do łazienki. Na podłoge teak, a na ściany lappacio.

A do tych wszystkich zgryzliwych... najpierw zasięgnijcie informacji fachowca,
          a potem się wypowiadajcie.
    • Gość: togo13 Re: parkieciarz - Trójmiasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:31
      Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale 2 razy ukladalam parkiet w ubieglym roku.
      Raz " Piata klepka" z Oliwy k / dawnego kina. Zrobili lepiej niz inny facet,
      ale tez musieli wpuszczac klej przez dziurki pod niedoklejone klepki. Ale w
      sumie raczej dobrze [ troche drogo] ,kladli na nowa wylewke. [ Musi schnac
      tydzien]. Drugi z Gdyni czy okolic - dwoch szwagrow - nie polecam, choc kiedys
      ojciec jednego z nich byl super. Szkoda pieniedzy i nerwow.
    • elatroka Re: parkieciarz - Trójmiasto 06.04.06, 19:43
      proszę podac ile metrów, czy parkiet jest we wzory lub w mozajkę , oraz
      cene.Jestem z Kościerzyny mój numer tel.kom.663-119-493.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka