Dodaj do ulubionych

Tani prezydencki apartament

• Gość: zniesmczony A może Pan Adamowicz ma jeszcze inne nieruchomości IP: *.chello.pl 26.04.06, 10:52
      które dostał on lub jego rodzina za darmo lub prawie za Darmo moze warto
      sprawdzić tak tylko pytam bo jesli raz za cos dostal coś to może kiedyś coś też
      dostał :)))))) Nie podoba mi się to ,że VIPowie traktowani są na specjalnuch
      waryunkach niech kazdy wyobrazi sobie ile musiałby pracować aby zarobić na takie
      mieszkanie a juz nie wspomne na sam upust przecież to skandal i rozbuj w biały
      dzień czyżby VIP miał inne prawa ? Może Adamowicz niech przekaże te 40 pare tyś
      zł na potrzebujących albo na 2 mieszkania w TBSie dla najbiedniejszytch którzy
      latami czekaja na swoje M ,qrcze krew mnie zalewa ahhhhhhhhhhhh szzkoda nawet
      pisać i tak po wszystkich to splywa !!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia życze
    • Gość: Lewed Mam pytanko po śniadanku... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.06, 11:06
      Czym się różnią obecne czarne ryje od poprzednich czerwonych ryji?
      • Gość: Wojciech niczym IP: *.chello.pl 26.04.06, 11:18
        jeszcze potrzeba ze 30 lat coś się zmieniło na lepsze.
    • Gość: Obiektywny Re: Tani prezydencki apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:28
      Adamowicz to gnida straszna. Wykorzystuje ludzką naiwność do robienia swoich
      interesików. Panie Prezydencie pana czas już się skończył,najlepiej niech pan
      wyjedzie na zawsze z Gdańska,bo niszczy pan wszystko aż do samego korzenia.
      Nigdy więcej takiej prezydentury!!!
      • Gość: autor Re: Tani prezydencki apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:34
        na stos z nim
    • Gość: Clhio będzie moim sąsiadem IP: 80.50.205.* 26.04.06, 14:56
      Ja też będę mieszkała w tym kompleksie. Jak miło, dobry wybór Panie Prezydencie.
      pozdrawiam serdecznie C.
    • Gość: Kati Re: Tani prezydencki apartament IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.04.06, 14:57
      Korupcja i układy za darmo nikt szmalu nie daje normalny urzednik juz byłby za
      to aresztowany. Jednych sciga sie za 200 zł a inny bierze miliony i sie jeszcze
      usmiecha
    • Gość: Egzorcysta Re: Tani prezydencki apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:05
      Brawo Gazeta! W Urzędzie Miejskim jest jeszcze około 500 podejrzanych typów i
      typiar,którzy mają nieczyste kartoteki! Do dzieła dziennikarze!!!
    • Gość: Jasiek Re: Tani prezydencki apartament IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.06, 15:28
      Nie wierzę aby prezydent Adamowicz świadomie złamał prawo lub postapił
      nieetycznie. Kto miał kiedykolwiek kontakt z tym człowiekiem wie o czym mówię.
      Rzecz w tym, że deweloperzy sami lubują się w tego typu sztuczkach, choćby żeby
      podnieść prestiż inwestycji. Ciekaw jestem kto z najgłosniej krzyczących i
      tradycyjnie oburzonych by z niego nie skorzystał? Pewien jestem, że sprawę
      trzeba wyjaśnić i leży to głównie w interesie Adamowicza.
      • Gość: tytus Adamowicz musi odejść IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:41
        skandal
    • Gość: pawel64 Re: Tani prezydencki apartament IP: *.pekao.com.pl 26.04.06, 15:41
      Ale jednak nasz prezydent lepiej wyglądał bez tego zarostu ala T.Raczek.
      A rabaty są czymś normalnym, zwłaszcza że kupił (według artykułu) juz w 2005
      roku. Problem by był gdyby w zamian developer dostał jakieś szczególne
      udogodnienia lub lukratywne kontrakty z miastem. A na ten temat nie nie ma
      mowy.A jak się tak stanie to jako pierwszy oszczekam to co napisałem. GW
      ostatnio w tropieniu "afer" idzie w parze z Faktem , SE i Dziennikiem. Nieważne
      co się pisze , wierszówka leci.
      • Gość: tytus Re: Tani prezydencki apartament IP: *.chello.pl 26.04.06, 15:46
        tak to pokaż mi dewelopera ktory daje upust Kochana mieszkanie ida za taka cene jaka jest od 2 lat nie ma mowy o upustach,zniszkach itd bo mieszkania nabieraja na wartosci i jest gigantyczny boom juz nie wspomne o lokalizacjii ktora jest rewelacyjna i wiele osob bylo by chetnych na zakop tego mieszkania nawet bez upustu .Zastanow sie co piszesz a pozniej bron Pana prezydenta ktory nawet nie potrafi sie wytlumaczyc dlaczego i za co przyjal upuscik
        • Gość: czytelnik tłumaczy się tylko winny IP: *.such.nat.hnet.pl 26.04.06, 18:46
          Nie słyszałes o tej madrej maksymie?

PS Poszukaj dobrze, trzeba dobrze zagadać, gwarantuje Ci, ze wielu deweloperow
          da Ci upust. Nie każdy jest taką sierotą życiową jak szukający taniej sensacji
          pismaki z wybiórczej.
          • Gość: onlyyou Re: tłumaczy się tylko winny IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.06, 18:54
            znajdz mi dewelopera ktory da ci upust skoro moze na pniu sprzedać bez
            upustu .Kochani sam jestem w trakcie kupna mieszkania i wiem co mowie
    • Gość: maa Re: Tani prezydencki apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:42
      adamowicz w tej bródce już nie przypomina dziecka
    • Gość: Lew Re: Tani prezydencki apartament IP: *.mlyniec.gda.pl 26.04.06, 17:51
      Zła inwestycja, bo facet już na jesieni nie będzie miał nic do powiedzenia, a
      smród zostanie.
      • Gość: Szczecinianin Re: Tani prezydencki apartament IP: *.swn.vectranet.pl 26.04.06, 18:12
        Cieszcie sie, ze nie macie Jurczyka. Facet mieszka w altance, przepisy mowia ze
        taka budwola moze miec na jednej dzialce 25 m kw. To co robi kombinatorek?
        Buduje dwie altanki, na granicach dwoch sasiednich dzialek i laczy je
        lacznikiem. I ma 50 metrow. Gratuluje Wam takiego Prezydenta, choc rzeczywiscie
        powienien byc czystym i dmuchac na wszelkie rabaty. A tu taki blad. Ale cieszcie
        sie, mozemy Wam oddac gratis Jurczyka...
    • Gość: roxy Wszyscy kochamy naszego prezio IP: *.chello.pl 26.04.06, 19:51
      ja tez bym mu cos dal jak bym mial.
      • Gość: baca Daj co masz najlepszego IP: *.cable.satra.pl 26.04.06, 23:32
        tyła
    • Gość: kebab Re: Tani prezydencki apartament IP: *.pro-internet.pl 26.04.06, 20:23
      Albo mi sie wydaje albo ten facet na zdjęciu ma wodogłowie ? W każdym razie nie
      wygląda mi to na prawidłowość anatomiczną. W każdym razie jak mówi przysłowie -
      "PUSTEJ GŁOWY WŁOS SIĘ NIE TRZYMA !"
    • Gość: do Re: ....."burger", chyba masz mózg z kartofla.... IP: *.pro-internet.pl 26.04.06, 20:42
      do lekarza, wiesz jakiego
    • Gość: marek z Chicago Re: Tani prezydencki apartament IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.06, 04:05
      Ta sprawa wyraznie cuchnie.Widac ,ze sa rowni i rowniejsi.to jest lapowka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka