Gość: zrozpaczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:02 muszę schudnąć ok 10 kg i utrzymać tą wagę - poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:20 pij duzo soku grejfrut ja tez musze pozbyc sie 10 kg w szybkim tempie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: do zrozpaczonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:13 dlaczego chcesz schudnąć??? ile masz lat? ile wzrostu? ile ważysz? jeśli istotnie masz nadwagę to należy medycznie sprawdzić co jest tego powodem. PAMIĘTAJ szybkie odchudzanie może przynieść wiele szkody dla Twojego organizmu . ODCHUDZAĆ NALEŻY SIĘ ROZSĄDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpisuję się Re: dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 08:42 ja też i jakoś mi nie wychodzi to od 2 lat :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 08:45 10 kilo mniej to bylo by wspaniale, dajcie rade Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: dieta - rada. 02.05.07, 09:16 Trzeba niestety zainwestować w wiedzę, domowe ani amatorskie sposoby są zawodne. Proponuję (bez kryptoreklamy) zakup fachowej literatury Arthura Agatsona "Dieta South Beach" (dieta Plaż Południa). southbeach.c10.pl/ southbeach.c10.pl/indeksglikemiczny.php Ciekawe jest porównanie w tabeli IG ziemniaków, frytek, pieczywa białego, chleba, coca-coli, maltozy (piwo). www.we-dwoje.pl/dieta;south;beach;plaz;poludniowych,artykul,299.html Efekt zależy w dużym stopniu od samodyscypliny a to jest związane ze znacznym wysiłkiem w pierwszej i drugiej fazie zmiany sposobu odżywiania. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIS-5 Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:12 Najprostsza i najbardziej skuteczna to dieta oparta o proste,naturalne działanie i o aspirynę .Jedz z umiarkowaniem wszystko co chcesz co drugi dzień w dniach przerwy pijąc tylko wodę z ewentualnym dodatkiem soku owocowego lub lepiej warzywnego ( seler naciowy,pietruszka,marchew,jabłko,burak czerwony,ewent.fenkuł,czyli koper włoski,pomarańcza,cytryna i grejpfrut. Wszystko to przez sokowirówkę. Ja dodaję jeszcze do tego kapustę białą - sok lub kiszoną do pojadania).Sok z białej kapusty ma ostry smak i niezbyt przyjemny zapach więc nie wszyscy to lubią. Kup sobie nadto 300 szt aspiryny (może być zwykła) i trzy razy dziennie rozrzucaj ją po mieszkaniu zbierajac każdą pastylkę oddzielnie sie po nia schylając. Efekt i figura murowana.Oczywiście aspiryna to żart.Możesz ją zastąpić czym chcesz.Chodzi o regularny intensywny ruch. Odpowiedz Link Zgłoś