Gość: Eligiusz K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:05 Zjadłem w KFC z synem i pochorowaliśmy się ból brzucha,skurcze żołądka,syn wymiotuje,zimne poty ,rozwolnienie!!! Czy ktos tak miał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosaca Re: Zjadłem w KFC i jestem chory 09.05.06, 23:58 trzeba w domciu gotowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Zjadłem w KFC i jestem chory IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.06, 08:06 zadne fastfoody nigdy, przenigdy zero, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: I jeszcze się dziwi idiota.)))))))) IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.06, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eligiusz K. Re: I jeszcze się dziwi idiota.)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:48 Dlaczego zaraz idiota,żona wyjechała to chciałem zjeśc z synem obiad. Cóż mam nauczkę! Fanem fast foodów nigdy nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kentucky Chicken Jezu może to ptasia grypa!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.05.06, 15:32 ;) Skąd masz pewnosc, ze to po KFC? A jak masz to zrób badania i zgłoś do SANEPIDU........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eligiusz K. Re: Jezu może to ptasia grypa!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:49 Był to mój główny posiłek wczorajszego dnia, nie licząc suchej buły,dziś juz jest lepiej ,rozwolnienie mi minęło,gorączki nie mam,więc zmartwię niektórych nie jest to ptasia grypa! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Zjadłem w KFC i jestem chory 10.05.06, 16:29 Przed jedzeniem trzeba pomyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Zjadłem w KFC i jestem chory IP: *.chello.pl 10.05.06, 20:02 to moze jeszcze zdradz w ktorym KFC jadles?!? Odpowiedz Link Zgłoś
mukor Re: Zjadłem w KFC i jestem chory 10.05.06, 21:20 Warto zgłosić to do Sanepidu. Nawet jeśli nic im nie udowodnisz na 100% to i tak Sanepid ich przetrzepie jak trza! Potrafią być bardzo upierdliwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eligiusz K. Re: Zjadłem w KFC i jestem chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:59 Jadłem na dworcu PKP Gdańsk,jak tam przechodzę robi mi sie niedobrze,co do Sanepidu to dzięki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś
shymoons Re: Zjadłem w KFC i jestem chory 11.05.06, 16:15 .... nastepnym razem proponuję iść do McDonaldsa... ich trociny nie szkodzą ... :)))))) .... chociaż celuloza nie jest trawiona... :))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś