Gość: JOJO IP: 80.54.90.* 15.05.06, 11:46 Co to za firma M O R S. Była w Gdyni teraz jest w GDAńSKU co tam się dzieje? Czemu mając budynki w Gdyni wynajęła w Gdańsu? Komu i za ile chce sprzedać? te z Gdyni.Pan ZIOBRO pewnie będzie miał zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były pracownik Re: Co to za firma? IP: 80.48.241.* 16.05.06, 11:01 Kolesie prezesi,byli i obecni wiedzą co robią,dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mosaca Re: Co to za firma? 16.05.06, 19:07 Morski Osrodek Rzadzenia Stolkami :)ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Co to za firma? IP: *.vc.shawcable.net 17.05.06, 16:40 Moj poprzednik dobrze ich nazwal:KOLESIOSTWO,UKLADY,RODZINKA,PRZEKRETY-to Polska gospodarka,ktora sie nazywa demokracja czytaj hipokracja.Buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suseł Re: Co to za firma? IP: 80.48.241.* 17.05.06, 22:48 To są prawnicy,jacy?Panie Ziobro za nich ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozko Re: Co to za firma? IP: *.vc.shawcable.net 18.05.06, 18:48 Chciales powiedziec prawnicy -SZABROWNICY- Odpowiedz Link Zgłoś
wirski O którego Mors'a ci chodzi? 19.05.06, 07:47 Gość portalu: JOJO napisał(a): > Co to za firma M O R S. ... Sprecyzuj temat - masz do wyboru: - MORS --> hurtownia elektr. - MORS --> wytwórnia lodów - MORS --> morska obsługa radiowa statków PS Nawet do bicia piany trzeba się jakoś przygotowywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: O którego Mors'a ci chodzi? IP: 80.48.241.* 19.05.06, 10:52 MORS-który,pozostawił budynki w GDYNI a wydzierżawił w GDAńSKU jest to morska obsługa radiowa statków obecnie na ostrowiu 1.JOJO przepraszam Cię za wyręczenie panie Wirski pewnie starczy? czy regon i nip podzć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO Re: O którego Mors'a ci chodzi? IP: 80.48.241.* 19.05.06, 22:45 Takich firm w rp-4tej jest wiele gdzie nie dotknąć to syf ciekawe że ponoć prawo im pomaga.Czy ZIOBRO weżmie się za stocznie i kooperujące firmy?oby mu bóg pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: O którego Mors'a ci chodzi? 20.05.06, 06:05 Gość portalu: JOJO napisał(a): > Takich firm w rp-4tej jest wiele ... Masz rację, w IVRP jest wiele firm, w których tzw. kadra menedżerska "wyprowadza" majątek. Jeżeli jednak piszesz o konkretnym przypadku, to podaj rzeczowe argumenty pozwalające na stwierdzenie, że zarząd działa na szkodę spółki, a to dopiero może być przedmiotem zainteresowania prokuratury! W innym przypadku twój post jest insynuacją/biciem piany. > ... Czy ZIOBRO weżmie się za ... Spełnij swój obywatelski obowiązek i powiadom prokuraturę o swych UZASADNIONYCH podejrzeniach! Jeśli tego nie zrobisz, to umrzesz w grzechu, oskarżony o współudział w rokradaniu państwowego majątku:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO Ja się boję IP: 80.48.241.* 20.05.06, 11:50 Panie WIRSKI ja pracuję i sie boję,układy są i chody,mają je panowie jeszcze układów. Odpowiedz Link Zgłoś
wirski [...] 20.05.06, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Ja się boję IP: 80.48.241.* 21.05.06, 22:33 Panie WIRSKI jest pan wspaniałym człowiekiem,Zjedną wadą nie z tego wieku.JEST pan homo-sowietusk. Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Ja się boję 22.05.06, 03:24 Gość portalu: krysia napisał(a): > Panie WIRSKI jest pan wspaniałym człowiekiem... Bez przesady z tymi komplementami:))) > ... JEST pan homo-sowietusk Czy ten zestaw jest jadalny? Bo ja tusków nie trawię:) A w dodatku sowie... A może "homo-sowietusk" to kolejny, niezasłużony komplement? :)) Odpowiedz Link Zgłoś