Gość: Stary Kaczor Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos IP: 83.147.137.* 31.05.06, 16:18 Czy ten bulterier szczeka czy kwacze ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.mock Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 16:37 W tej partii to nic dziwnego, poza ego wszystko u nich mikre i zakompleksione, taka maskująca partyjna nanotechnologia. Małe jest czasem piękne, ale zawsze za ciasne, np.: mieszkanie, auto, garnitur, telewizor. Pamiętajmy o to co nie urosło można się przewrocić i dotkliwie pokiereszować. Niech się wreszcie ociepli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos IP: *.tcz.vectranet.pl 31.05.06, 16:50 Ludzie tak lubią tego psa (bulterriera Kaczyńskich jak sam się nazwał)że najchętniej by go tak mocno uścisnęli, że nie mógłby już złapać oddechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mesje1 Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 16:51 jego to i od gowna bym nie odroznil, plawi sie w nim , widac naturalne srodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Brawo J. Kurski tak trzymac!!!!! IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 31.05.06, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: Brawo J. Kurski tak trzymac!!!!! 31.05.06, 17:23 Dobrze byłoby, gdyby znalazł sie ktoś, kto jego zmniejszyłby, powiedzmy do łebka od zapałki Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ...he he...fajny telefonik..wielkości dwóch cegieł 31.05.06, 18:11 jak wnioskuję (mylnie?) po tym na czym jest przymocowana Odpowiedz Link Zgłoś
ed43 Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:11 o jejku jakie toto skromne,oszczędne,zapracowane,niedojedzone nic tylko brać wzór do nasladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek63 Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:19 - Ludzie mnie lubią, co odczuwam na ulicach - zapewnia poseł Mam nadzieję spotkać Pana posła na ulicy i zmienić Jego zdanie na ten temat. Myślę że nie tylko Ja. Propnuję po miarodajna opinię o symapatii do Pan posła zwrócić się do Kaszubów, o których w Trójmieście łatwo. A jeszcze lepiej do ich Dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:19 maskowac, podkopywac, to sa nawyki komunistycznego harcerza. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern można zrezygnować, skoro nie chce się pracować 31.05.06, 18:39 Błagam, nie podawajcie adresu mojego biura. Ludzie walą do mnie drzwiami i oknami, dali mi już dwieście spraw do załatwienia. Pracuję już tyle, że żona prawie mnie nie widuje, a zdarza się, że do godz. 13 nie mam czasu zjeść śniadania - mówi Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:53 Gość portalu: Kpiarz napisał(a): > To TO jest jeszcze poslem? Niestety, tak. I niestety napisałaś ostatnie słowo z błędem. Nie powinno być litery "p" na początku... Odpowiedz Link Zgłoś
robi101 Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:54 Odczepcie się od Kurskiego. Facet jest super inteligentny i uczciwy w odróznieniu od kłamcy Tuska ( niby nie wiedział łobuz ze dziadek był w Wermachcie ). Zajmijcie się PO , Rokitą , Tuskiem. Wyborcza kocha komuchów i liberałów z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
offon Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 18:57 Dla mnie ten pan to wyjątkowa kanalia. Zresztą, tych nie brakuje w PIS/SO/LPR. - - Gromkie i zdecydowane nie łże-sygnaturkom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Ludzie mnie lubią, co odczuwam na ulicach 31.05.06, 19:24 oj ja bym mu chęnie pokazał jak bardzo go lubie heh gdyby za śmiertelne pobicie bulteriera nie karano mandatem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos 31.05.06, 20:16 Gość portalu: Kpiarz napisał(a): > To TO jest jeszcze poslem? o 13 zdarza mu się nie jeść śniadania? mi, moim znajomym zdarza się nie jeść do wyjścia z roboty, czasem nawet do 19-tej... i on jest zapracowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politykier Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:30 Bulterier stał się zapchlonym kundlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Albo też tak naprawdę zawsze nim był IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 20:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Nie maskuje a Konspiruje bo zeby zostac AKowcem 31.05.06, 20:49 musi sie wykazac, zabraklo mu tylko w zyciorysie zalozenia konspiracyjnego lokalu. Wiec go zaklada i dolaczy do posla Suskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dalfin Czyj dziadek? 31.05.06, 21:16 A czy pan Kurski szykuje się na prezydenta Gdańska? Ciekawe czyj dziadek teraz będzie na topie? A może babcia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa po co marnować czas na pomaganie ludziom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:17 Lepiej podkładać świnie i szukać haków, a lud ciemny i tak wszystko kupi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 jak słyszę,..Jacek Kurski, dostaję wymiotów! 31.05.06, 21:20 gdybym go spotkał, paw poleciałby prosto w jego mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:25 Czy ten pan aby za duże o sobie ma niemanko????Trudno tego "pana"znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Jacek Kurski oszczędził na szyldzie biura pos IP: *.chello.pl 31.05.06, 21:28 ciekawe co na to jego brat redaktor Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Antypolskie Wybiórcze medium nie moga się 31.05.06, 21:31 doszukać żadnej afery z udziałem ludzi nowej ekipy. Sięga po takie bzdury i tematy zastępcze. PS. Wybiórcza godnie walczy z Faktem o pierwszeństwo na rynku brukowców. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Antypolskie Wybiórcze medium nie moga się 31.05.06, 22:07 Drodzy dziennikarze GW - GDZIE MOżNA KUPIć CEGłY WIELKOśCI TELEFONU KOMóRKOWEGO ? - ciemny naród wszystko kupi !!! Odpowiedz Link Zgłoś