Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

• Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 31.01.04, 23:02
      haaaaaaaaaaaaloooo! jest tam kto? Oliwka jeszcze na wycieczce, a gdzie Vidmo?
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 13:39
        Jestem... :)
        Cześć
        Hmm, umiem jeździć na nartach :D Wisła faktycznie bardzo ładna, widziałam nawet
        Adama Małysza :)) No i Jego domek (przypadkiem)... Nie było jeszcze w zeszłym
        tygodniu dużo ludzi na stokach... Ale wczoraj mnóstwo, zaczęły się ferie w
        mazowieckim... Dobrze, że pojechałam tam tydzień przed nimi...
        Oczywiście nie obyło się bez B O L Ą C Y C H upadków! Ale to każdy
        praktykował ;) Ja zostałam rekordzistką - z moja mamą!
        Zostawiłam w moim pokoju uluuuuuubiony kocyk, muszę tam zadzwonić, aby mi go
        przysłano... Albo przywiezie go znajoma, która jest w tej chwili w tym samym
        pensjonacie.
        Dobrze, że już wróciłam... wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :) Tęskniłam
        za Wami i za znajomymi baaaaardzo, no- szczególnie za jednym znajomym ;)
        Pozdrawiam :*
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:51
          Witaj Oliwko...Jak cieszę się że wróciłaś!!!
          Z Żabką troszkę pogadałem,jak widzialaś.Ale miałem ciężką końcowkę tego
          tygodnia i za dużo nie napisałem.Dwie firmy łączyły się (ta w której pracuję i
          druga)stąd było masę zajęcia.
          Aniu...każdy upadek boli,prędzej czy później.Taki bezpośredni kontakt z "Matką
          Żiemią" jest mimo wszystko najmniej bolesny.Wiem to napewno.Do tego jeszcze
          ktoś mówił,że najgorsze to trwanie w upadku...Żas Ty jak widać zawsze się
          podnosiłaś.Tym bardziej jest to mniej bolesne że podnosiłaś się w dobrym
          towarzystwie.Zawsz to raźniej...Pozdrawiam milutko...
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 16:54
      :) Witaj Vidmo!
      Oj... każdy upadek boli :) Nawet mam pamiątkę na prawej nodze (3 siniaki) na
      kolanie jeden, na udzie 2 ;( Na lewej nodze tylko jeden... A ja dziś z TAKIMI
      nogami pojechałam na basen z przyjaciółka :/ Cudownie wyglądałam... Ehhh,
      mniejsza o to ;) I wiesz co? Już chyba nie chce się tak bardzo bezpośrednio
      spotykać z "Matką Zmienią" ;)

Jaka jest u Was pogoda? Pewnie taka sama w Gdańsku jak w Siedlcach? Czyli
      chlapa, pada deszcz :/ Buty i spodnie mokre... Ajj... brak słów.
      Pozdrawiam ciepło ;)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 21:26
        W Gdańsku padał deszcz,jest ciepło.I to jest moim zdaniem pozytywny
        objaw...powoli zliża się wiosna.
        Ciekawe jak tam w Kanadzie? Nasze media podały że Kwaśniewskiego źle
        potraktowano...Trzymano na lotnisku jak zwykłych (?) ludzi...heh.
        I tak na zakończenie,to z "TAKIMI nogami" też poszedłbym na basen:)))
        Dobranocka,miłych snów.Takich co się sprawdzają (ale same dobre),paaaa
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 16:09
          Vidmo, ale skąd Ty wiesz, jakie ja mam nogi??? :>
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:42
            ...wyobrażam sobie!!!:))))))))))))
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 21:26
              Ojjj to będę musiała Ci przysłac chyba moje zdjęcie (w końcu):>???
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:27
                Będę czekał z niecierpliwością,ale całość nie tylko same nogi.
                Ale,ale...My tak "ćwierkamy" a Żaba nie chąc nam przerywać,nie odzywa
                się.Chyba nie pogniewała się na nas?
                Oliwko z racji szefowania na naszym forum zobliguj Żabę do
                wspólnego "kumkania" na naszym forum:)
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 18:27
                  Całość? :> Hmm...
                  Żabko, odezwij się!!! Ja właśnie pomalowałam sobie paznokcie... i nie bardzo
                  umiem pisać :) Pozdrawiam Was i całuje moooocno!!!
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:35
                    yhm,całość!!!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.02.04, 07:04
      dzien doberek! jestem, juz jestem. wcale sie nie gniewam, ze
      sobie "cwierkacie". ja tez sobie "pocwierkalam" ;) ale tutaj hi hi hi.
      Oliwko, Ty lepiej teraz to wysylaj CALOSC a nie tylko pol. Z facetami nie ma
      zartow. Nie mozna ich "draznic" zwlaszcza teraz gdy zbliza sie wiosna. Tutaj
      sloneczko pieknie dzisiaj przyswiecilo, cieplutko bylo, ze az milo. Szkoda, ze
      czlowiek wiekszosc dnia spedza pomiedzy scianami :( ale w koncu weekend sie
      zbliza i mam nadzieje, ze pogoda sie nie zmieni. Pa pa kum kum 8-D
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:24
        Cześć :)
        Słuchajcie, mam do Was pytanie - kto jest patronem zakochanych? Na pewno nie
        św. Walenty, i nie św. Franciszek, to jest ktoś kto próbował naśladować św.
        Franciszka :/ Wiecie??????
        Musze wybrać jakieś ładne zdjęcie, będę wysyłała je w ratach :P "Jak kocha to
        poczeka" hihi, żartuje ;) A może takie, jak siedzę na śniegu w nartach...
        załamana? :|
        U mnie jest 10 stopni C :D Była cieplutka noc, 8stopni... Idzie
        wiosna - NARESZCIE!!! W ogóle nie ma śniegu, jest tylko nie duża kałuża na
        trawie... ale OK... Chociaż... spory wiatr :/ Ech, przecież nie może być
        znakomicie :)
        Pozdrawiam!
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:01
          Heh, nie mogę doczekać się na zdjęcie.
          Sam siebie ganię za ciekawskość, i jest to muszę powiedzieć jedna z wielu
          moich wad. Jeżeli to jest pierwszym stopniem do piekła, to ja już jestem ze
          dwa piętra bliżej...
          Nie wiem Czy Oliwka prześle pocztą, czy jakoś na forum...A może Żabko płonne
          są nasze nadzieje i zdjęcie ma otrzymać ktoś inny?
          Zaś, co do patrona zakochanych...To musi być chyba jakiś chemik, to wiąże się
          z chemią. Tak przynajmniej mówią. Ja miałem kiedyś nauczycielkę chemii,
          Walentyna jej było...I bynajmniej nie przypominam sobie, aby nas kochała.
          Gadu, gadu ja tu sobie, a muszę sprawdzić pocztę-może już...
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 20:07
            Hehe, Vidmo- jeszcze nie wysłałam :) Cierpliwości... :) Wyśle na poczte
            elektroniczną ;) Ale sie uśmiecham do Ciebie :P
            Jutro jade na basen... znów :D
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 22:34
              Ojjj,moja cierpliwość wystawiona jest na wielką próbę:)
              Jak wytrzymam,to odezwe sie jutro-tymczasem...dobranoc
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.02.04, 22:50
                Oliwko, Oliwko, bo sobie nagrabisz ;) ale wiecie co? czuc wiosne w powietrzu!
                Super! A co do patrona zakochanych...hmmm....sama nie wiem. A co do chemii i pan
                nauczycielek to ja rowniez mialam kobiete, ktora za bardzo nas nie lubila...a
                moze faceci sa lepsi w tym zawodzie?
                • Gość: żabie oczko żaba - nie bój żaby, to nie wiosnę czuć .... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.02.04, 22:53
                  ...przypomnij se co jedzone było na kolację!?!
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 13:24
                    Hello :)
                    Ale extra pogoda :))) Ide zaraz do wszystkich mozliwych bibliotek w
                    Siedlcach... Vidmo, napisz coś dzisiaj :P
                    Pozdrawiam!!!

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:07
                      Właśnie wróciłem z pracy...Jestem zmęczony.W Gdańsku mokro,mokro...Temp.+10
                      ciepło.
                      Wytrzymałem Oliwko,jak widać.Zostaje wyobraźnia.To też jest w życiu ważne.
                      Pozdrówka.Jutro też idę do pracy...Paaa
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:31
                        Vidmo... wytrzymaj jeszcze troszke :)
                        Boli mnie głowa... Musze sie połozyć :/
                        Pozdrawiam i trzymaj się!
    • Gość: Krzysiu Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 07.02.04, 20:39
      siedlce górą
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:51
        Krzysiu...Puchatek będzie miał pretensję do Ciebie.Ten wątek to nie stadion.
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 13:09
          :-)
          Cześć
          Zaraz paraduje do mojego domu cała zgraja ciotek :/ Ale ja się zmywam stąd o
          16:30 - idę do kościoła :) I tyle mnie będą widziały :D
          Ostatnio bardzo późno chodzę spać :/ Dziś położyłam się o 02:15... I w ogóle
          nie mogłam zasnąć :(
          ...
          Pozdrawiam!
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 17:00
            :-)
            Cześć.
            A te ciotki to takie nudne? Hmmm,jak one są XIX wieczne,to może tak być.Ale to
            też ma swój urok.Epoka Franciszka Józefa-to jest to...
            Zapewnie Oliwko masz za dużo wrażeń,stąd to rozchwianie cyklu zasypiania.
            Walentynki się zbliżają,więc może jakiś przystojny szczęśliwiec zaprząta Twoją
            główkę...heh:))
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 20:25
              Hmm, w sumie mam dwie bardzooooo rozrywkowe ciotki :) XXI wiek :))
              Tak, tak Vidmo - fajnie siebie samego nazywać "przystojnym szczęśliwcem" ,co ??
              Hehehe... ;)
              Faktycznie- myślę sobie o czymś kładąc się spać... To na pewno przez to nie
              mogę zasnąć :)
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 08.02.04, 22:27
                No i mamy tego swietego Walentego niedlugo. U mojego syna w przedszkolu beda
                obchodzic w piatek. Przygotujemy kartki, troche czekoladek i zaniesiemy do
                przedszkola ;) Zreszta ma juz "dziewczyne" ;) Juz mi oswiadczyl jednego dnia ,
                ze on ja kocha :D
                Pozdrawiam :)
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:49
                  Wiecie,że minie wkurza ten szum medialny wokół tych walentynek.Okazywanie
                  przyjaźni,miłości czy posznowania powinno mieć miejsce na codzień.Polacy
                  zawsze byli narodem szarmanckim i moim zdaniem nie są potrzebne upolskowione
                  amerykańskie święta.To jest obce naszej tradycji.Dla mnie to ma na celu
                  wyprowadzenie klikunastu złotówek z kieszeni biednego(statystycznie)
                  społeczeństwa. Ile zostanie kupionych z tej okazji kwiatków,misiów czy
                  wysłanych kartek i najgorsze to że zarobią na smsach kanciarze z sieci
                  telefonii komórkowej.Ale może się mylę...Sciskam Was
                  mocno,dziewczyny...Dobranoc!!!
                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.02.04, 06:05
                    Vidmo calkowicie sie z Toba zgadzam. To jest po prostu biznes. Licza sie
                    pieniadze. Nie ma wiec lepszego sposobu jak wprowadzenie roznych
                    okazji...zauwaz ze i Halloween zrobilo sie w Polsce dosc popularne. I tu tez
                    chodzi o pieniadze...stroje-przebierance, slodycze...Ech..co tu mowic.
                • oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.02.04, 22:51
                  Hehehe - tak samo jak Bartek :) Przypomina mi codziennie "Ciociu,ale ja kocham
                  te Karolinke...Ona jest TAKA ładna...Musze ja koniecznie pocałować" I wiecie
                  co... Powiedziałam mu jak powinien ją uwieść... Chyba źle zrobiłam - bo
                  faktycznie ja pocałował... W usta! Hehehe...
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 09.02.04, 06:16
                    hi hi hi! to jest najlepszy okres u dzieciakow.
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 06:28
                      Tak to prawda,to jest najlepszy i najpiękniejszy okres u dzieci.
                      Ale Oliwka zdradziła sekrety dorosłych...hehehe.Zaczynam żałować,że nie jestem
                      dzieciakiem.Mieć taką nauczycielkę....heh
                      Żabo jak tam Twój Mateusz?Może on bierze lekcję u taty?Wszak tata jest
                      najlepszym specjalistą w tych sprawach,bo zdobył względy mamy.Miłego dnia dla
                      Oliwki,a odpoczynku Żabie-w Kanadzie chyba noc...
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 13:57
                        Heheh, Vidmo- mogę Cię nauczyć całować... Ale Ty to już chyba umiesz? :>
                        Rozpadał się śnieg w Siedlcach :( A ja chciałam iść dzisiaj na rower... A tu
                        chlapa :/
                        Wszyscy zaczynają chorować... Bartek ma zapalenie oskrzeli :/ Ech...
                        A teraz ja idę coś zjeść na wczesny obiadek...
                        Pozdrawiam i miłego popołudnia!
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 17:28
                          Oliwko nawet jak umiem się całować,to i tak nigdy się nie przyznam.A jeżeli do
                          końca będziesz myślała że mnie uczysz...to będzie to mistrzostwo świata w moim
                          wykonaniu,czywiście.Hehehehe.
                          Swoją drogą to czemu nie ma mistrzostw świata w całowaniu?? Jest na przykład
                          jakiś idiotyczny boks (i to w jakichś wagach),po co to komu?Czy nie może być
                          pocałunek w wadze piórkowej,zwiewny,lekki i delikatny...albo w wadze ciężkiej
                          mocny,namiętny i pełen seksu.W super ciężkiej to już boję się myśleć jaki...??
                          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 22:35
                            No no, ja bym chętnie wystartowała w "wadze ciężkiej" - Vidmo, moze byśmy razem
                            wygrali, co?? :> W wadze "super ciężkiej" obawiam sie, że nie chodziłoby już
                            tylko o pocałunki :D
                            A tymczasem całuje Cię moooooocno i życzę miłej nocki!
                            Żabko- Tobie zycze milego dzionka (tak mówia ślązacy:>??).
                            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 10.02.04, 06:59
                              No prosze prosze! Hmmm...jesli chodzi o te calowanie to chyba bym wystartowala
                              w wadze...och lepiej nie mowic ;) tylko musze teraz namowic moja druga polowe i
                              bedziecie mieli rywali ! :D To kiedy Olimpiada?
                              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 13:28
                                Ojjj nie wiem jeszcze co na to Vidmo powie, Żabko, hehe ;-)
                                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 18:55
                                  Cześć dziewczyny...No proszę jakie chętne do zawodów...Ale muszę powiedzieć że
                                  nasza Żabka chce iść na łatwiznę. I za wystartowanie z własnym mężem proponuję
                                  punkty karne, albo inaczej jako LĄDOWANIE BEZ TELEMARKA (bo całowanie z
                                  własnym mężem należy potraktować jako lądowanie na zwyczajnie ugięte nogi)- 50
                                  punktów karnych. Co Ty Oliwko na to??
                                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 20:52
                                    Hmm, -50 punktów karnych? To zalezy od tego ile bedzie mozna zdobyc wszystkich
                                    punktów :P
                                    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 11.02.04, 04:15
                                      Heeeeeeeeeej! To niesprawiedliwe!!! Jakie karne punkty??? VETO! ;)
                                      Hmmm...no to jak maz sie "nie liczy" to skad ja wezme sobie chlopa do
                                      Olimpiady? No nic. Chyba dam ogloszenie na forum ;) he he he.
                                      Pozdrawiam Was i przesylam znow "zabiaste" buziaki. A propo Olimpiady...juz
                                      zaczelam trening :)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 11.02.04, 04:17
      A tak na chwile odskocze od tematu naszej olimpiady...
      Czy zauwazyliscie , ze niedlugo bedziemy obchodzic nasze pierwsze urodziny!?
      Alez ten czas zlecial! Co prawda ja sie do Was dolaczylam w maju, ale mysle, ze
      to akurat nie przeszkadza, co?
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 18:50
        Nie, to nie przeszkadza Żabko :) Dokładnie pamietam o rocznicy ;)
        14 marca, hehe - mam nawet przypomnienie w telefonie :P Dzisiaj pracowałam na
        komputerze przez 7 godzin... I juz mam go serdecznie dosyć! Głowa mi peka, w
        oczach mi sie mieni :)) Wyjdę z psem na spacer - troche świeżego powietrza mi
        pomoże :)
        A w pokoju gdzie spie i spedzam wiekszosc wolnego czasu... smierdzi farba i
        rozpuszczalnikiem ;( Wczoraj było malowanko :)
        Oki, pozdrawiam Was!
        • 1_tg Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 12.02.04, 12:14
          Cześć Oliwko! Jestem mieszkanką Gdańska i od dłuższego czasu czytam Wasze
          forum. Jestem pewna na 1000%, że znam Vidmo osobiście. Oliwko! Skoro Vidmo tak
          bardzo Cię zachęca, abyś przysłała mu swoje zdjęcie, to poproś go o to samo,
          tylko niech przyśle aktualne, a nie takie sprzed 30 lat. Ciekawe, co on na to
          odpowie. W jednej swojej wypowiedzi napisał, że jest "przystojnym
          szczęśliwcem". Szczerze się uśmiałam. Zresztą nie tylko z tego. Oj, pięknie, to
          on potrafi tylko pisać. Chyba byłabyś rozczarowana, gdybyś poznała go osobiście
          (przynajmniej jego obecnym wyglądem - niestety młodośc i uroda nie są wieczne).
          Niech się przyzna ile w tym roku skończy lat. JA TO WIEM! Ciekawe, co on na to.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 16:15
            Hmm, nie rozumiem- znasz Vidma osobiście i tak na Niego jedziesz???
            Nie wygląd jest istotny! Skąd możesz wiedzieć jak ja wyglądam? Albo Żaba...?
            Nic nie wiesz o nas... Tzn. wiesz tyle samo co inni czytający ten watek. Qrcze,
            wyobrażasz sobie jak mogłaś zranić Vidma? Chociaż wątpię aby On się przejął
            tymi słowami... Faceci nie przejmują się tym, że ktoś, kto rzekomo ich zna
            powie cos o ich wyglądzie... Na pewno bardziej by się wkurzył jakbyś napisała,
            że jest słaby w łóżku, nie umie się całować, i jest kompletnym dupkiem! To
            denerwuje facetów jak cholera! A mnie wkurzyło to co napisałaś... Doceniam, że
            chciałaś mnie ostrzec (nie wiem przed czym - przed Jego wyglądem???).
            Nie interesuje mnie ile ma lat... Co to zmieni jak się dowiem? I tak będziemy
            nadal pisali o tym, co do tej pory :) Echhhh lepiej nie ciągnijmy tego tematu...
            Pozdrawiam...

I przeczytaj 1_tg jeszcze raz to co napisałaś, jak nie zrozumiesz po
            jednym razie, to przeczytaj 1000 razy... :)
        • 1_tg Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 12.02.04, 12:31
          Witaj Oliwko. Bardzo przepraszam, że wtrącam się do Wszych rozmów. Od dłuższego
          czasu czytam Wasze forum i mam pewność na 1000%, że znam osobiście
          Twojego "wirtualnego adoratora", czyli Vidmo. Czasami szczerze się uśmieję, jak
          czytałam jego wypowiedzi. W jednej z nich napisał, że jest "przystojnym
          szczęśliwcem". Skoro on tak bardzo namawia Cię, abyś przysłała mu swoje
          zdjęcie, to proponuję abyś poprosiła go o to samo. Tylko niech przyśle
          aktualne, a nie takie sprzed 30 lat. On chyba uważa się za bardzo pieknego,
          ale "pięknie" to on potrafi tylko pisać. Niestety młodość i uroda nie są
          wieczne. Chyba byłabyś rozczarowana przy osobistym poznaniu z nim. Wątpię, czy
          potrafiłby się przyznać ile w tym roku skończy lat. JA TO WIEM! Ciekawe co on
          na to? Wogóle zgrywa się na bardzo fajnego, no wręcz prawie ideał faceta.
          Niestety to nie jest prawda, dużo wiem na ten temat. Pozdrawiam!
        • Gość: 1_tg Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.uwgda.gov.pl 12.02.04, 12:56
          Przepraszam za podwójny wpis o tej samej treści, ale komputer
          mi "zastrajkował", i nie było pewności czy wpis "doszedł". Dlatego
          nastąpił "bis".
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:45
      Witajcie...
      No i mam to, co chciałem...Zostałem „rozszyfrowany”. Tak skrzętnie „ukrywałem”
      się i „Rutkowski” mnie dopadł. Jednakowoż mam cichą satysfakcję, że moje wpisy
      robią wrażenie. W rzeczy samej jestem adoratorem Oliwki i to nie tylko
      wirtualnym. Darzę wielką sympatią Żabę. Lubię te dziewczyny, za ich pogodę, za
      wielką radość życia, za miłość, jaką otaczają swoich bliskich. Lubię się z nimi
      przekomarzać. I mam nadzieję, że nigdy nie wykroczyłem poza granice dobrego
      wychowania, a rozmowa z nimi jest grzechem? Czy wybaczycie mi, że nie
      określiłem swojego wieku? Wszak nikt nie pytał mnie o to, bo, po co i jakie to
      ma znaczenie...
      Czy zgrywam się na ideał? O ile pamiętam to gdzieś mnie odnalazłaś w Oliwko w
      necie, tam było trochę więcej o mnie. Prawda?
      Jeżeli będziecie chciały (Żaba i Oliwka) poznać, kto to jest „1_tg” to zdradzę
      Wam. Wtedy jej wpis będzie miał inny wymiar. Ale jeżeli nie wyrazicie takiej
      ochoty, to niech ona pozostanie incognito.
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 13.02.04, 07:31
        oj oj oj i co ona chciala przez to osiagnac? A niech jej tam. Tak jak Oliwka
        juz napisala to nic nie zmieni miedzy nami :) a nawet bardziej umocni ;) Tak
        naprawde dla mnie osobiscie wiek i wyglad nie ma znaczenia. Tak mowiac szczerze
        to jestem ciekawa czy znam ja, ale niech juz pozostanie incognito. Caluje Was
        mooooooooocno. Pozdrawiam. WASZA ZABA :D
        • Gość: 1_tg Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.uwgda.gov.pl 13.02.04, 13:17
          VIDMO! Niestety Twoje wpisy nie robią na mnie wrażenia. Raczej niektóre
          bardzo mnie zniesmaczyły. Przeczytałam wszystkie Twoje posty. Dobrze się
          bawiłam przy ich lekturze, ale za dużo w nich paplasz i za bardzo się chwalisz
          stanem swojego posiadania. Pomyślałam sobie, "a tam, nich kupuje i ma". Nic nie
          mówiłam, chociaż krew mnie zalała – i tu się teraz zdradzę kim jestem, wcale
          nie mam zamiaru być „incognito” - jak odliczasz sobie od alimentów 6 albo 10
          zł. za żółty ser, który kupiłeś dla WŁASNYCH SYNÓW!!! (wstydził byś się –
          strasznie się wykosztowałeś – prawda?). Ale swoim postem z 14 stycznia, to już
          STRASZNIE MNIE WKURZYŁEŚ. Zabroniłeś Michałowi i Marcinowi mówić mi o Twoim
          nowym „nabytku” (zapytałam się ich czy to prawda). A czego to się tak boisz -
          co? I nie próbuj się na nich wydzierać za to, że potwierdzili mi to o czym
          przeczytałam. Skoro stać Cię na kino domowe, to będzie Cię również stać na
          płacenie wyższych alimentów (podaję Cię do sądu o ich podwyższenie). Nie
          chciałam tego robić i – jak dobrze wiesz - nie robiłam od 1998 r., ponieważ -
          tak myślałam - że Tobie również „się nie przelewa”. No ale teraz zmieniłam
          zdanie. A tak a’propos, to dlaczego mój wpis miałby mieć inny wymiar - gdybyś
          zdradził Oliwce i Żabce – kim jestem? One już sobie pomyślały, że jestem
          wstrętną, złośliwą zołzą. Trudno. Ale i tak mam odwagę przyznać się, kim
          jestem. Nazwałeś mnie - w jednym ze swoich postów - swoją „byłą”, także ŻABKO –
          chyba – nie możesz mnie znać, chociaż, kto wie ...

OLIWKO! Co do Twojego postu, to wcale nie było moją intencją „najeżdżanie”
          na Vidmo. Nie jesteśmy już ze sobą od 11 lat, więc nic już nas ze sobą nie
          łączy i absolutnie nie chciałam Go zranić (to fajnie, że jesteś taka "bojowa",
          Vidmo na pewno bardzo się ucieszył, że tak Go bronisz – tylko, jak już teraz
          wiesz kim jestem, to także wiesz się skąd tak dobrze Go znam). Do napisania
          postu „podkusiło” mnie to, iż czytając jego wpisy do Ciebie, pomyślałam
          sobie: "Boże - przecież On ma syna Michała (20 lat) – tak przypuszczam, że
          Oliwko nasz Michał może być w Twoim wieku, a drugi Marcin jest niewiele młodszy
          (17 lat) - i stanął mi przed oczami taki „geriatryczno-seksualny” tandem
          pachnący naftaliną (całe szczęście, że tylko wirtualny). Młoda, ładna
          dziewczyna i emerytowany "lolo-kiciarz".

A tak na „plus” dla Vidma, to pozytywną rzeczą w tym wszystkim jest to, że
          mam z Nim dwóch wspaniałych chłopaków, którzy - nota bene – są bardzo do niego
          podobni, szczególnie Marcin. Za to Go szanuję, bo chociaż nie jest już moim
          mężem, ale zawsze będzie tatą naszych synów. Dziwi mnie tylko jedna rzecz –
          dlaczego nigdy Wam nic o nich nie napisze (chyba nie chciał się przyznać, że ma
          już dorosłych synów), a oni są naprawdę SUPER! Mam również dla niego wiele
          podziwu za to, że w pewnym momencie swojego życia „opamiętał się” (on wie co
          mam na myśli). A tym, że rzucił palenie, to już zupełnie mnie zaskoczył (zawsze
          miał problemy „z silną wolą”). Brawo Stachu, to co zaoszczędzasz na paleniu
          wydasz na alimenty. Teraz to ja mam cichą satysfakcję, bo na pewno „vidmo” -
          he, he, he - sądu zrobiło na Tobie odpowiednie wrażenie. Znając Ciebie, już
          widzę, jak się STRASZNIE WŚCIEKŁEŚ, ale ja tym razem nie daruję Ci, żarty się
          skończyły. Jak trzeba kupić chłopakom, choćby najskromniejszą rzecz, to robisz
          straszną awanturę, że nie masz pieniędzy, dosłownie każdy grosz, który masz na
          nich wydać oglądasz 100 razy. Ale skoro stać Cię na komputer i różne "bajery"
          do niego, aparat cyfrowy, najnowższe komórki i kino domowe - nie wiem co tam
          jeszcze, to alimenty też możesz płacić wyższe. Już przestałam mieć skrupuły.
          400 zł. na dwóch dorosłych synów - to nie jest suma zwalająca z nóg. Już widzę,
          jak się zabierasz do pisania odpowiedzi na pozew, w której opiszesz
          swoją "bardzo dramatyczną sytuację finansową", że nie będziesz miał za co żyć,
          wykupić lekarstw i zrobić opłat. Jeżeli ma się dwoje dzieci i wiele zobowiązań
          finansowych, to nie kupuje się - przepraszam za dwuznacznik "gówień", które nie
          są niezbędne do życia. Tylko nie rozpisuj się za bardzo, tak jak to zawsze
          robisz – sędziowie tego nie lubią.
          Do zobaczenia w sądzie.
          Serdeczne pozdrowienia dla Żabki i Oliwki.

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 14:43
            O Boże... Nieźle.
            Nie uważam Cię 1_tg jak to napisałaś za "wstrętną, złośliwą zołzę"! Po prostu
            nie wiedziałam kim jesteś... Nieraz pojawiali się tu ludzie, którzy chcieli
            mnie uśmiercić :) Myślałam, że Ty to kolejny taki przypadek - tym razem
            pogrążcą Vidma... Chyba rozumiesz?
            Broniłam Go, bo to Jego znam a nie Ciebie. Nie wiedziałam jaka jest sytuacja...
            Nie mogę Go teraz przestać lubić, bo to jest Wasza prywatna sprawa :) I ja się
            tu w ogóle nie mogę wtrącać...
            Hmm, teraz czuje się tylko winna :( Bo to jakby nie patrzeć ja założyłam ten
            watek. Tez jestem dumna z Vidma. Z tego, że "się opamiętał w pewnym momencie
            życia" i za pety, i za wiele innych rzeczy :) Już wie za jakich!
            Co ja mam tu napisać? Jestem mniej więcej w wieku Marcina. Ojej - sami musicie
            o tym pogadać, i wydaje mi się, że nie na forum.
            Pozdrawiam Was :) Trzymajcie się jakoś...

PS Dobrze, że nie mam jeszcze takich problemów, chyba nie chce być dorosła :P
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 13.02.04, 17:21
            Witaj...wiem, ze na pewno sie nie znamy. Teraz to jakos tak glupio sie czuje. Ja
            rowniez myslalam, ze znowu ktos tutaj probuje sie "wtracac". Nie zrozumcie mnie
            zle, ale tak jak Oliwka wspomniala zdarzalo sie, ze rozni sie tutaj wpisywali i
            z roznymi dziwnymi postami, nawet doszlo do "usmiercenia" Oliwki :( Mam
            nadzieje, ze nie przerwiemy tego co juz jest, ale jak bedzie tak bedzie.
            Pozdrawiam WSZYSTKICH cieplutko. Zaba..........
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 19:32
              O nie, nie Żabko :) Na pewno z sobą kontaktu nie stracimy :) Zapewniam Cię. Ty
              tez się trzymaj cieplutko a ja idę złożyć mojemu tatkowi życzenia, ma dziś
              urodziny (51lat). Ale w ogóle na tyle nie wygląda :) Hehe, chodzi na
              siłownię... czasem pływa, jeździ na nartach, łyżwach, siatkówka :/ Korzysta z
              życia lepiej niż niejeden 20-latek :))
              Pozdrawiam Was!
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 23:39
                Zadziwiające, jaka jest siła manipulacji...Zastanawiam się, dlaczego
                szybciutko „ugięłyście kolana” przed silą argumentacji chorej kobiety. Przecież
                treść tego postu mówi sama za siebie. Płynie z niego złość, zazdrość i cała
                rzeka nienawiści. Nie będę polemizował z tak formułowanymi opiniami, ponieważ
                nie jest to miejsce do tego.
                Powiem szczerze, że dobrze bawiłem się przez ten rok z Tobą Oliwko z Davem i
                Żabą. Było to jedyne miejsce ( ten wątek i uzależnienia) gdzie korzystałem z
                komputera. Poza tym całkowity dostęp i klucze od mojego mieszkania mają obaj
                moi chłopcy.
                W poście z dn. 03.05..2004r. na zadane przez Ciebie Oliwko odpowiedziałem „Mam
                dwóch synów, ale nie mam żony. Właśnie ze starszym wybieram się do Caerfoura na
                zakupy, i mam nadzieję, że
                będzie to krótsze jak cztery godziny.Podrawiam Ciebie i Dino (a propos chłopaki
                namawiają mnie na pieska, ale mam
                obawy czy wystarczy im zapału żeby wychodzić z nim na spacery).Paaaa”. Dzień
                później, bo 04.05.2003r uzupełniłem swoją informację w następujący
                sposób „Oliwko moi synowie mają na imię Michał i Marcin”...Poczytajcie.
                Jednak uważam, że sam wpadłem we własne sidła frywolności. Nigdy nie
                przypuszczałbym, że masz tylko 17 lat. Rzeczywiście też uważam, iż należało, co
                nie, co poskromić język w takim przypadku, jednak zwrot „i stanął mi przed
                oczami taki „geriatryczno-seksualny” tandem pachnący naftaliną (całe szczęście,
                że tylko wirtualny). Młoda, ładna dziewczyna i emerytowany "lolo-kiciarz".”
                jest delikatnie mówiąc, daleko idącym wytworem chorej wyobraźni, podpartej
                tekstem żywcem przepisanym z recenzji jakiegoś romansidła. Żal mi tylko, że
                same tego nie zauważyłyście.
                Także kończę swój żywot w tym wątku. Pozdrawiam Was dziewczyny życząc samych
                pogodnych i beztroskich dni. A mojemu rówieśnikowi-solenizantowi Tacie Oliwki,
                dużo zdrówka i jak najmniej zmartwień
                Ps. Będę cały czas czytał...paaaa

• Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 14.02.04, 00:37
                  No i wlasnie tego sie obawialam...Vidmo Ty chyba sobie zartujesz? Czy tak sie ma
                  to zakonczyc? Bedziesz tylko czytal? O nie nie nie. A jezeli naprawde nie chcesz
                  juz sie odzywac tu na forum to moze przerzucimy sie na email? I wszyscy razem
                  "znikniemy".......Oliwka zna moj adres. Pozdrawiam.
                  PS. U mnie ciagle jest piatek 13-tego.......chociaz dla mnie to akurat nie ma
                  znaczenia....
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 14.02.04, 00:39
                  .....i jeszcze jedno...przed nikim nie ugielam kolan. Pozdrawiam. Ropucha.
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 12:28
                    No świetnie...
                    Ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież ani ja ani Żaba nie
                    jesteśmy niczemu winne... Przed nikim nie uginam kolan, nawet mi to przez myśl
                    nie przeszło!
                    Wiedziałam od początku, że masz dwóch synów, i domyślałam się ile masz lat- to
                    wcale nie było trudne! Ale nie przeszkadzało mi to w pisaniu z Tobą! Z Wami.

PS Dzięki za życzenia...
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 16:03
      Cześć Żabko
      Zaglądasz tu jeszcze? Czy Ty tez zrezygnowałaś? Jak tak to nie bede sama do
      siebie pisała... :(
      Ja skonczyłam juz ferie, zaczeła sie znów szkoła :)
      A co u Ciebie?
      Pozdrawiam...
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.02.04, 21:22
        Witaj Oliwko! Ja tu ciagle zagladam :) Ciesze sie, ze Ty rowniez. Tutaj nic
        nowego nie slychac. Za oknem szaro, leje, wiatr szaleje. Hm....ale mi sie
        zrymowalo :)
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 20:01
      Cześć Żabko :)
      Oj ja mam teraz ciężki okres... Same zaliczenia, trochę zaległości (bo zrobiłam
      sobie wcześniej ferie)... :(
      A pogoda marniutka... Ciągle wieje, pada śnieg, ciągle pada mi w twarz, jak na
      złość! I dlatego nie cierpię chodzić po dworze! Mam zły nastrój, dlatego tak
      narzekam.. :/
      Ale jutro się polepszy, bo jutro jest baaaardzo trudny dzień :((((
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 19.02.04, 07:09
        nie wiem czy to Cie pocieszy, ale przeszlam przez to i wiem co czujesz! a
        njalepsza jest ta ulga jaka sie czuje juz po wszystkich zaliczeniach :) Zycze
        Ci powodzenia! Wlasnie u Ciebie dzien sie zaczyna i powiedz mi/nam jak poszlo!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 19.02.04, 21:24
      Oliwko i jak Ci poszlo? Jak minal dzien? Ciekawa jestem co Vidmo porabia?
      Ja wlasnie zrobilam sobie przerwe na lunch, zajadam sie przepysznym
      sushi....chyba sie uzaleznilam ;) Pozdrawiam Was!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 14:01
        Cześć
        Mój wczorajszy wpis sie nie pokazał :(( Ochhhh... Jeszcze nie ma wyników, ale
        chyba dobrze :)
        Ja też sobie zrobie coś do jedzenia... Np. jabłko+woda mineralna? Odchudzam
        sie :D
        Pozdrawiam Was!!!
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 20.02.04, 18:52
          Oliwko! A z czego Ty sie chcesz odchudzac ;) ????? No to mamy piatek :) Jeszcze
          jestem w pracy, ale to juz kilka tylko godzin. I weekend! Pa pa!
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 21:06
            Za dużo ważę... 61kg. na 175 :(((((( Napisze publicznie, to będę miała
            motywacje, żeby chudnąć :P:P
            Wróciłam ze szk. art. cała zmarznięta! Bo jechałam autobusem! Ochhh myślałam,
            że nie wyrobię- prawie usnęłam na stojąco...
            Pozdrawiam!
            PS Dziś się wcześniej położę spać...
            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 20.02.04, 22:51
              Tylko tyle??? Jak Ty mi zgubisz chocby i deko to juz ja sie z Tobia rozprawie
              przy okazji! ZObaczysz, ktoregos pieknego dnia zawitam do Siedlec (jak pamietasz
              mam tam rodzine!), adres Twoj znam - nie uciekniesz mi ;) Pa pa! Zaba
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 11:12
                Tylko??? Heh, chyba żartujesz :) Musze dorównać mojej siostrze :P:P
                W takim razie Żabko zaczynam sie od dzisiaj jeszcze bardziej odchudzać, to w
                końcu przyjedziesz do Siedlec :))
                Idę dzisiaj na kręgle... Grałam w nie tylko raz... I to dawno, zobaczymy co z
                tego wyjdzie :/
                Pozdrawiam ;)
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 22.02.04, 08:47
                  :) Wiesz co i bez odchudzania przyjade wiec juz nie musisz sie odchudzac ;)
                  Ide spac teraz...Tobie zycze milej niedzieli. U nas juz piekna pogoda wiosenna.
                  Cieplutko :) Super. WIOSNA ! Pozdrawiam Ciebie i Vidmo :D
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 15:02
                    U Ciebie piękna pogoda a u mnie (nas) mróz! Jadę we wtorek do Warszawy
                    na "Koty"... :)
                    A wczoraj byłam na kręglach :) Hehe... śmiesznie było :D:D Moja kula 2 razy
                    przeleciała na drugi tor :P:P:P Ale nikogo nie zabiłam... Wszyscy cali.
                    Ja też Cię Żabko pozdrawiam, i Ciebie Vidmo!
                    Papapapapap, do zobaczenia!!!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 24.02.04, 07:07
      Witajcie! Dzien dobry Wam! Wlasnie szykujemy sie do spania...:) Vidmo, Tobie
      jeszcze nie pochwalilam sie, ze bylo u nas +17!! Niezle co nie?
      U nas nic nowego. Poniedzialek za nami (i bardzo dobrze, bo ja nie lubie
      poniedzialkow). Padam.........ide spac. pa pa!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 15:12
        Cześć
        Wczoraj wróciłam ok. pólnocy z "Kotów" :) Bardzo mi sie podobało... Ale "Metro"
        nadal jest na pierwszym miejscu!
        U mnie pogoda jest całkiem, całkiem... Brak mrozu i wiatru, tylko duuużo
        śniegu :(
        Pozdrawiam!
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.02.04, 22:12
          mam k...pe roboty w pracy......nic nowego sie nie dzieje. Jedynie slonce zaglada
          przez okno. Pije sok pomaranczowy. Pozdrawiam!
          • oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 27.02.04, 14:41
            A ja jestem chora... Złapał mnie jakis pospolity wirus :/ Akurat teraz.... :(
            Echhh ide sie położyć...
            Pozdrawiam
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 17:20
      Cześć...
      Ale paaaaaada śnieg!!!
      Normalnie ogromne płaty! O jejku... Ale jaja :D:D:D:D
      A co u Was?
      Pozdrawiam
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 29.02.04, 19:48
        A tutaj slonce swieci, krokusy juz zakwitly, jest cieplo i przyjemnie. Wiosna
        tuz tuz. Oliwko a jak zdrowko? Vidmo a co w GDansku? Pozdrawiam!
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 13:24
          Ooooooo Żabko, jak ja chce wiosny, kocham te porę roku! Wreszcie założyłabym
          mój ulubiony płaszczyk, śliczna torbę i calutka resztę!!! I tak bym sie
          wspaniale czuła... A tu... zima sobie o nas przypomniała!! Pełno śniegu,
          nienawidzę tego!!! Wszystko mokre, nie chce sie w ogóle wychodzić na dwór...
          Echhhh... Ze zdrowiem już nieco lepiej... Mam jeszcze karat i bóle głowy, ale
          już zbliżam sie do mety, czyli do zdrówka :D:D
          Pozdrawiam WAS!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 04.03.04, 07:09
      oj...oj...oj...za nisko polecielismy ;) juz do gory! zasuwamy!
      wlasnie pije sobie herbatke z mlekiem i czytam Angore.
      Dzisiaj juz niestety LALO, ze ho ho. Caly dzien deszcz i tak ma byc podobno do
      niedzieli! W sobote wpadnie do nas paru znajomych. Bedziemy obchodzic spoznione
      urodziny taty i przyspieszone urodziny syna :) no to pa pa!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 18:36
      Żabko - złóż najserdeczniejsze życzenia ode mnie solenizantom!!! :*
      Ja dzisiaj pracuje już szósta godzine przy komputerze i mam go dosyć... Ochh...
      Pozdrawiam Was!!!
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.03.04, 06:52
        alez ze mnie gapa! Oliwko, choc spoznione ale naj naj najserdeczniejsze
        zyczenia urodzinowe, spelnienia wszystkich marzen, duzo radosci i usmiechu na
        co dzien i wszysktiego wszyyyyyystkiego naj naj najlepszego :))) Buziaki :))
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 15:05
          Dziękuje Żabko :))
          Dzisiaj ok. 7:40 kiedy szłam do szkoły był potworny mróz, wiatr i w ogóle
          wszystko na raz :) A jak już wracałam, tj. ok. 12:40 brak wiatru, maleńki mróz,
          ale jakie przepiękne słońce!! :D:D:D Wiosna się zbliża wielkimi krokami :)))
          Pozdrawiam!
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.03.04, 20:14
            czas najwyzszy! w koncu to juz marzec ;) Wiosna tuz tuz :)))
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:52
              Heh... Chyba zapeszyłam... Bo znów mróz jak nie wiem co!!! Nio ale jest juz
              noc.. To moze jutro znów bedzie dobrze? :>
              Pozdrawiam!
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:03
                :)))))))))))))))))))) Cześć
                Ojjjj za daleko zeslziśmy, musimy coś z tym zrobić, może się ktoś dołączy do
                naszej rozmowy??? Tak,to jest zaproszenie!
                Wczoraj moja siostra urodziła chłopczyka:D:D:D:D:D:D:D Ale jestem
                szczęśliwa... Około godziny 16:00 Kubuś (tak bedzie miał na
                imie) "przywędrował" sobie na ten świat... Jest zdrowy i
                przepiękny... :):):):):):):):):):):):) Heh, a co u Ciebie Żabko???
                Pozdrawiam!!!
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 10.03.04, 06:11
      Oliwko! GRATULACJE!!!!!!!!!!! Zostalas CIOCIA! Buziaki dla dzidziusia :)) Duzo
      zdrowka i powrotu do sil dla Twojej siostry!! Rowniez gratulacje dla szwagra :)
      Oj jak ja sie ciesze! Lubie takie nowinki. Jeszcze raz wszystkich
      pozdrawiam :)) Vidmo! Zabiaste buziaki dla Ciebie! Mam nadzieje, ze nas
      odwiedzasz. Moze kiedys znow sie odezwiesz. Fajnie by bylo.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 14:33
        Hehe, byłam tak zadowolona, że nie napisałam, iż to dziecko jest mojej bardzo,
        bardzo bliskiej ciotecznej siostry,ale też siostra :)) Jest zdrowe... piekne i
        w ogóle :)
        Dziękuje za pozdrowienia, jak tylko bede sie z NIMI widziała znów to
        przekaże :)))
        Pozdrawiam Was!!!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 18:09
      Witam
      Nie wiem czy ktoś nas jeszcze czyta... Ale dzisiaj jest pierwsza rocznica...
      Wstałam ledwo zywa z łóżka zeby zyczyć Wam wszystkim zdrowka i wszystkiego naj
      naj :))) I sobie samej tez tego zycze...
      Zlapałam grype i zapalenie krtani... Mam głos jak Kaczor Donald :))) Chociaz...
      sama nie wiem aki mam - bo w tym momencie mowie szeptem... Nie moge W OGÓLE z
      siebie wydobyc glosu!!
      Ok, lece do łóżka... Bo konam...
      Pozdrawiam!
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 14.03.04, 22:38
        Witaj Oliwko! Przede wszystkim zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia i
        odzyskania glosu!
        A z okazji pierwszych urodzin rowniez zycze wszystkiego naj!
        Wlasnie zjedlismy obiadek...mniam...schaboszczak, kapusta kiszona duszona i
        zeimniaki. Lece, bo mleko gotuje i zaraz mi wykipi...hi hi hi.
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 15.03.04, 06:19
      Witajcie Oliwko i Vidmo :) Tutaj nic nowego..pogoda wrocila do normy, czyli
      troche deszczu troche slonca, ale za to w sobote mielismy +20 stopni!!!
      Przepieknie. Pozdrawiam.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 12:50
        Witajcie!!!
        Ja byłam dzisiaj u lekarza... I się okazało, że mam jeszcze zapalenie tchawicy!
        Nieźle... Kolejne antybiotyki :/
        Pogoda jest już całkiem, całkiem...- 6 stopni :D:D Śnieg się topi, ufff, nie
        cierpię zimy!!!
        Jem zupę... Jest okropna- bo zupełnie nie czuje smaku. Mam wrażenie jakby jadła
        jakąś... nie wiem co! Ech...
        Pozdrawiam!
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.03.04, 06:06
      Uuuu ile wpisow :) Gratuluje, bo topic bardzo fajny i sympatyczny.
      Przeczytalam pierwsze 100 wpisow, reszta stopnowo :))
      Wpisuje sie, bo chcialam sie pochwilic moim szczesciem :) Kocham kogos
      cudownego z Gdanska. I jest super. Jednym minusem jest to, ze ja jestem z
      Krakowa. :( Ale coz serce nie sluga. :) Wakacje spedzam w trojmiescie :) Juz
      sie nie moge doczekac.
      Pozdrawiam autorke topicu i stalych bywalcow. :)
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 16.03.04, 06:31
        Halo Anja! No tos mi spod nosa "zabrala" 1500-tny post ;) Witamy! Piszesz , ze
        z Krakowa jestes? Ja mam rodzine w tamtych rejonach ale nie w samym Krakowie.
        Dokladnie piszac to w Slomnikach. Pozdrawiam serdecznie!
        Oliwko! Alez Ciebie dopadlo! Zycze Ci bardzo bardzo baaaardzo szybkiego powrotu
        do zdrowia. A skoro zaczelas brac antybiotyki to juz kwestia 2-3 dni i bedziesz
        sie czula lepiej! Moze nawet i jutro poczujesz sie lepiej :) Pozdrawiam
        cieplutko. I caluje jak zwykle "zabiasto" ;)
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 13:19
          Witajcie!!!
          Anja- tzw. związek na odległość :) Do wakacji już nie dużo czasu... :) Wg moich
          obliczeń 102 dni... :> Mam rodzinę w Krakowie :))
          Czuje się już odrobinkę lepiej, ale ciągle kaszle i mam katar :/
          W Siedlcach jest coraz ładniejsza pogoda :D Dzisiaj +8 stopni :))) Śniegu
          brak, tylko gdzie niegdzie kałuże...
          Pozdrawiam!!!
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.03.04, 19:36
      Hej! No rzeczywiscie trafilam w ten "okragly" post. :)
      Zaba..wiem gdzie sa Slomniki. :)
      Nasz zwiazek jest naprawde na odleglosc i to duza. Wiecej sie nie dalo...moze
      jakbym mieszkala w Zakopcu. :) 102 dni do wakacji...to duzo i malo, a ja juz
      bym pochodzila po plazy..mmmm rozmarzylam sie! :)
      Oliwce zycze powrotu do zdrowia. :)
      Trzymajcie sie wiosennie! :)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 11:52
        Witajcie :)
        Dzięki Anja81 :)) Już czuje, że mi jest dużo, dużo lepiej :))) Ale teraz cała
        rodzina jest chora :(
        Zaczęło się od mojej siostry... Na czas choroby zamieszkała u mnie w domu,
        przez tydzień więc unosiły się samiutkie wirusy... Później dopadło mnie (ona
        wyzdrowiała)... Za 4 dni poległ mój starszy brat (właśnie poszedł do lekarza) a
        Radek (mój szwagier) leży w łóżku z 39-stopniową gorączką... Tata codziennie
        faszeruje się witaminami, heh- próbuje z całych sił bronić się przez
        chorobą :))) Trzymam kciuki za Niego!! Hehe...
        W Siedlcach jest już +13 stopni C :D:D Tak bardzo korci mnie, żeby wyjść z
        domu... Ochhh bardzo bym chciała!!! Ale robię postępy! Dzisiaj moja mama
        pozwoliła mi wyjść na balkon po jedzenie dla psa, hihi :P:P A w p[piątek jadę
        już samochodem na miasto z mamusią poszukać materiału na spódnice :))))
        Pozdrawiam Was i ściskam moooocno/ nie zarazicie się przez kabel :))
        • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.03.04, 00:24
          Hej wszystkim!
          Widze,ze jednak topic troche malo uczeszczany jest, a szkoda...
          Czytam dalsze wypowiedzi, ufff a duzo ich! :)
          Mialam dzisiaj (wczoraj w nocy) proroczy sen. Snilo mi sie morze. Chyba Baltyk.
          Juz tak sie nie moge doczekac na te wakacje. Oby pogoda dopisala. :)
          Zycze zdrowka autorce :)
          Pa
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:27
            Autorka już zdrowa :)) Dziękuję
            Witajcie :))
            Hm, dzisiaj po raz pierwszy wyszłam na dwór po chorobie :) I było znakomicie!
            Cieplutko... Supcio :D:D
            Dzisiaj miałam straaaaszny sen :(( Śniło mi się, że mnie psy pogryzły... Buuu,
            obudziłam się cała mokra :/
            Anja - ten wątek podobno czyta sporo ludzi, ale tylko 3 osoby się wpisywały:
            najpierw ja, Dav i Vidmo, później ja, Żabka i Vidmo, a od kilkunastu dni tylko
            ja i Żabka... I Ty :)) Fajnie, że jesteś :)
            Pozdrawiam Wszystkich!!
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.03.04, 00:32
      Czesc!
      W Krakowie tez piekna pogoda. :) Az chce sie zyc! :) W miare mozliwosci duzo
      przebywam na swiezym powietrzu. Uwielbiam wiosne i lato. :)
      Mam nadzieje, ze byli stali bywalcy znow zaczna sie wpisywac. Chyba nie
      zapomnieli o tym watku? Ja juz przeczytalam wszystkie posty (duzy wyczyn :D)i
      mam zamiar pisac tu regularnie. :) I to nie tylko dlatego, ze mam sentyment do
      Gdanska ;) (w Siedlcach jeszcze nie bylam)
      Pozdrawiam wszystkich...:)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 12:35
        Hello!
        U mnie tez nadal extra pogoda, chociaż z rana trochę popadało... Ale jest już
        dobrze :))

Za 30 minut umówiłam się z kolegą... Zaprosił mnie na "Pasje" :) Heh, ciekawe
        czy zdołam obejrzeć ją do końca... :(
        Anja- byli bywalcy :) już niestety nie będą się tu wpisywali... Z Vidmem
        utrzymujemy kontakt mailowy :)
        Pozdrawiam Was :))
        • maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.03.04, 23:10
          Oliwko dlaczego uważasz że byli bywalcy? hmm?
          Widziałem Pasję, dla mnie film rewelacyjny, poruszający, szczery, więcej takich
          dzieł.
          Pozdrawiam
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 14:26
            Witam!
            Dlaczego tak uważam? Bo ani Dav ani Vidmo już się nie wpisują :( Fajnie, że Ty
            Maatti wpadłeś nas odwiedzić :))
            Byłam już dzisiaj w kościele, i wiecie co? Wcale nie jestem jeszcze zdrowa...
            Dlatego idę wziąć jeszcze kilka tabletek i się chyba położę...
            Pozdrawiam!
    • Gość: gdańsk Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.netland.gda.pl / *.netland.gda.pl 21.03.04, 22:07
      dobrze sie bawicie
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.03.04, 23:20
      Hej! Oliwka uwazaj, bo nie wyleczona grypa jest najgorsza. A pogoda teraz
      zdradliwa. W Krakowie wieje i pada deszcz. Oby swieta byly cieplutkie i
      wiosenne. Zaba gdzies przepadla a chyba nie chce opuscic tego watku jak inni?
      Pozdrawiam wszystkich :)
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 22.03.04, 00:26
      Jestem, jestem :))) U Was juz poniedzialek, ale na cale szczescie jeszcze
      smacznie sobie spicie, a u nas "leniwa" niedziela! Kochani dzisiaj bylo +20!!
      Wspanialy pierwszy dzien wiosny! Oj jak sie ciesze, ze watek idzie do przodu ;)
      Maati, ciesze sie, ze nas odwiedziles! Daaaaaaaaaaaawno Cie tutaj nie bylo :D
      A ja nie pisalam bo.....hmmm...nie wiem czy powinnam pisac...chyba jeszcze
      troche poczekam ;) Dzisiaj moi panowie zostaja w domu a ja z moja Mama
      wybieramy sie na koncert. Zespol ten jest stworzony z wielu braci i siostr a
      nazywaja sie "Leahy". Juz raz bylysmy na ich wystepie poltora roku temu, byl to
      koncert Bozonarodzeniowy - piekny! Oliwko doszlas juz do siebie? Anja ma racje,
      taka nie wyleczona grypa to jest okropna. Pij herbatke z cytrynka, mleko z
      miodem! A jak Twoj najmlodszy czlonek rodziny? Napisz jak ta malutka ma na
      imie? Juz ma prawie 2 tygodnie! Anja, a kiedy planujesz kolejny wyjazd do
      Gdanska? Wiecie, jak wszystko dobrze pojdzie to przyjade do Polski w maju
      przyszlego roku! I moze nawet posiedze sobie ze dwa miesiace?? Moze bede miala
      okazje sie z kims spotkac? Vidmo? W Gdansku mieszkasz to bedzie
      najlatwiej...Oliwka? Moze Rodzinke odwiedze w siedleckim to i sie moze
      spotkamy? Anja? Wiem, wiem to jeszcze kuuuuuuuuupa czasu, ale ja juz sie
      ciesze :DDDD O widzicie! Tak bardzo sie ciesze :))))))))))))) ;)
      Oby tylko wszystko sie ulozylo tak jak powinno ;) Ech....Pozyjemy-zobaczymy.
      Wlasnie zjedlismy obiad i mamy poobiednia sieste. CHlopaki na podowrku a ja
      przed komputerem ;) No nic, zycze wszystkim milego poczatku tygodnia, zycze
      duzo slonca w tych pierwszych dniach wiosny (ale pozniej tez) i do uslyszenia
      wkrotce! Pa pa pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zaba
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:00
        Cześć Wam!!!
        Żabko, ja tez się baaaaaardzooooo cieszę :D:D:D:D:D:D Na pewno się zobaczymy,
        jak będziesz w Polsce!! :)))))))))))) W Siedlcach też jest znakomita pogoda...
        Hmm, a jak ja się czuje? Już sama nie wiem... Łapie mnie taki kaszel... że się
        duszę:( Jutro idę na kontrole do lekarza- antybiotyki biorę w dalszym ciągu...
        Extra, ze watek znów ożył :D Bardzo się cieszę... To dzięki wiośnie, hihi ;))
        Lecę na spacerek z psem...
        Pozdrawiam Was i do później :D

PS Najmłodszy członek rodziny ma na imie Kuba :)))))) I ma sie znakomicie :D:D
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.03.04, 13:45
      Hej wszystkim!
      Zabko do Gdanska wybieram sie na poczatku sierpnia. Dokladnej daty nie znam, bo
      moj Skarb jest niezdecywany (jak to kazdy facet hehe) Wybiera sie na oboz i w
      jeden dzien mi mowi, ze jedzie a w drugi, ze zrezygnuje dla mnie. Pewnie jednak
      pojedzie, wiec zawitam do tego pieknego miasta w polowie sierpnia. :)
      Chcialabym byc czas biegl szybciej, bo tak juz sie niecierpliwe.
      Wiosna jakos w Krakowie nie chce nadejsc pelna para. Juz bylo cieplutko, to
      deszcze i wichury mnie nawiedzily. Ale sprawdza sie przyslowie, ze w marcu jak
      w garncu.
      Pozdrawiam goraco :)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 16:46
        Hej :)
        A u mnie wiosna nadal wita... :)
        W piątek jade z moim "dobrym kolegą":) na rowerach do Golic... Już się nie moge
        doczekać...hehe ;))
        Jutro bardzo cięzki dzień przede mną :( Trzymajcie moocno kciuki. Nie było mnie
        ponad tydzień w szkole i pisze sprawdzian z matematyki :((

Pozdrawiam!
        • maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.03.04, 17:59
          Sprawdzian? hmmm, to do jakiej Ty szkoły chodzisz, że jeszcze piszesz
          sprawdziany?
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 18:37
            Maatti - poczytaj kilkanascie watkow wstecz to sie wszystkiego dowiesz.
            Pozdrawiam
    • maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.03.04, 20:41
      Kurczę Oliwka, nie wiedziałem że masz 17 lat, taka młoda... ehh kiedy to było
      jak tyle miałem:-)
      Pozdrawiam
    • anja81 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.03.04, 21:09
      Witam!
      Matematyka brrr, Oliwka trzymam kciuki :)
      Sciskam mocno...:)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 15:09
        Może nie tak dawno, Maatti :)
        Już po matematyce... Dobrze mi poszło :)) Nie na darmo było siedzenie nad
        książkami do 02:30 :/
        Teraz jest znakomita pogoda na rower :)) Ale ma się podobno znów pogorszyć :(
        Buu... Szkoda... a miałam taaakie plany rozmaite na piątek :P:P
        Tymczasem pozdrawiam Was i idę powtórzyć historie, aby tym razem pójść
        wcześniej spać... :)
        Papa :*
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 28.03.04, 04:13
          Witam wszystkich! Weekend trwa a jak i pogoda jest to pewno nikomu nie chce sie
          siedziec przed komputerem ;) U mnie nic nowego. Za chwile maja wpasc do nas
          sasiedzi "zza plotu" , posiedzimy, pogadamy, cos nie cos zjemy i tak minie nam
          sobotni wieczor. A jutro? Chcemy sie wybrac na Car Show. Super wystawa.
          Wszystkie najnowsze modele znanych firm samochodowych i nowosci i super drogie
          samochody....drozsze niz domy...Oliwko jak tam po sprawdzianach?
          Pozdrawiam wszystkich! pa pa pa Zaba :)))
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 11:20
            Cześć!
            U mnie pogoda bardzo fajna :) W ogóle mam dobry humor :D Moja mama wyjechała
            wczoraj pod Wrocław do sanatorium... Przyjedzie dopiero tydzień po świetach :(
            Ale my postaramy sie pojechać do Niej na jakieś 5 dni :))
            Hmm, sprawdziany poszły good :) Ale we wtorek kolejny :/ Tym razem fizyka :/
            Nauczyciele chyba oszaleli... Robią teraz same sprawdziany, wszyscy naraz...
            Żabko - życze udanego "wyskoku" na wystawe :))
            Pozdrawiam Was!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka