Dodaj do ulubionych

LICEUM dla dorosłych

09.11.06, 14:42
CZy ktos uczeszcza ???

Obserwuj wątek
    • ewamalcahn Re: LICEUM dla dorosłych 09.11.06, 17:49
      ja chodzę zaocznie
    • Gość: karolll 5 Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 10.11.06, 13:46
      Zastanawiam sie właśnie mocno nad pójsciem do szkoły,jestem po
      zawodówce.Dziecko podrosło i moge się zajac troche sobą,dokształcić się.Jeżeli
      mozna podaj mi swoje namiary,bardzo bym chciała dowiedzieć się czegoś
      więcej.Dziekuję za odzew.
      • Gość: madzia-gos Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 10.11.06, 15:31
        ja również chodzę do zaocznego i także mam dziecko.Pozdrawiam
        • Gość: karolll 5 Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 11.11.06, 11:15
          Zamierzam iśc we wrzesniu.Troche latek juz mam,zapomniałam co to jest nauka,i
          przyznam sie że najbardziej obawiam sie matematyki.Nigdy nie byłam orłem.Teraz
          stram się po troszeczku uczyc sie wszystkiego praktycznie od podstaw.Może
          jakies wskazówki,które by były dla mne bardzo cenne.Dziekuję.
          • Gość: madzia Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 11.11.06, 22:50
            Szczerze to wątpie żebyś się czegoś nowego nauczyła,bo na lekcjach zbyt wiele
            się nie nauczysz.dostaniesz ksero z zajęć i sama będziesz wszystko w domu
            przerabiać.
            • Gość: Rafał Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 12.11.06, 18:58
              Czy waszym zdaniem matma jest w zaocznym trudna?
              • Gość: madzia Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 12.11.06, 21:39
                Zależy w którym liceum i na jakiego nauczyciela trafisz.W moim przypadku
                chodziłam do dwoch szkół zaocznych w Gdyni i np.w Żaku jest banalnie prosta.
                • ewamalcahn Re: LICEUM dla dorosłych 13.11.06, 09:19
                  ja tez mam dziecko(tylko ze małe) i dlatego wybrałam liceum zaoczne. Chodzę do
                  ckuma i nie jest tak zle, a z matmy ja tez jestem kiepska, mam jednak nadzieje
                  ze egzaminy jakos zdam
                  • Gość: Rafał Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 13.11.06, 10:29
                    Zamierzam iść do liceum w Gdańsku ul.Skarpowa.
                    • Gość: nika Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:18
                      Ze szkół policealnych i liceów absolutnie nie polecam APEDUKACJA i PROFESJA
                      !!!!! Mimo iż rezygnujesz przed rozpoczęciem roku, zmuszony jesteś płacić za
                      semestr. A jak nie to windykują.Przed rozpoczęciem roku obiecanki cacanki
                      odnośnie zajęć praktycznych, materiałów dydaktycznych itd.
                      To zwykli złodzieje !!!!!
                      Z resztą ten sam zarząd i właściciel.
                      Cóż się dziwić ta sama strategia wyciągania kasy.

Wstyd się przyznać, że tam pracowałam.
                      • Gość: Rafał Re: LICEUM dla dorosłych IP: *.chello.pl 22.11.06, 11:19
                        CZy miałas na mysli to na ul.Skarpowej?
    • piotrbud88 Re: LICEUM dla dorosłych 25.01.17, 14:59
      Nie uczęszczam ale mój brat taką szkołę skończył, ma maturę ale niestety nie poszedł na studia, ale wykształcenie średnie ma, jest to dobra opcja dla osób bez średniego wykształcenia, proszę przeczytać
      got-secret.pl/szkoly-dla-doroslych-daja-zawod/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka