Dodaj do ulubionych

Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być are...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:56
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gdańszczanin [...] IP: *.chello.pl 10.10.06, 22:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lex19 Re: Spieprzać, dziadowskie kaczory!!! 11.10.06, 08:05
        Informuję Cię że dzisiaj zostanie wysłane zawiadomienie o możliwości
        popełnienia przestępstwa członków partii PiS. Sprawa jest ścigana z urzędu.
        Gratuluję odpowiedzialności za słowo heheh.Proponuję poszukać już prawnika

• Gość: gość Czy oświadczenie o lęku może powstrzymać areszt? IP: *.gdansk.gda.pl 12.10.06, 15:26
          Wówczas wszyscy gangsterzy szybko by oświadczyli, że się boją aresztu i mieliby
          spokój...
    • batmanek11 kurski od roku zbiera kwity 10.10.06, 22:09
      znajdźcie mi człowieka, a odpowiedni paragraf na niego znajdziemy

wszystko to ma jednak podłoze w oczywistym fakcie że w uczciwym starciu
      piusuary moga co najwyzej adamowiczowi gabinet wymalować na nową kadencję.
    • Gość: Re Dziwne że dopiero teraz IP: *.attu.pl 10.10.06, 23:15
      powody były już 6 lat temu - teraz ma nastapić finał Panowie G i B a
      szczególnie Pan f takiego szczęscia nie mieli!!!!!
    • Gość: oko.pl Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być are.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:47
      Pan Adamowicz pare tygodni temu uslyszal dowcip o swoim aresztowaniu .
      Dzisiaj dla wzbudzenia wspolczucia wymysla bajeczki.
    • drogibronislaw Przysłowie mówi: "na złodzieju czapka gore". Sam n 11.10.06, 01:25
      ie wiem, dlaczego przyszło mi to przysłowie do głopwy, gdy przeczytałem wywiad
      z obrońcą Essesmana-obywatela honorowego miasta Gdańska
      • milet_z_sedesu Re: Przysłowie mówi: "na złodzieju czapka gore". 11.10.06, 07:55
        Przy Twojej głupocie Himalaje to średniej wielkości góry.
    • ascofer Nastepny przekret PO 11.10.06, 02:29
      co jest takiego w tej partii ze 90% czlonkow to zlodzieje?
      • Gość: d_w Re: Nastepny przekret PO IP: *.aster.pl 11.10.06, 06:11
        co takiego jest w ludziach takich jak ty, ze daja z siebie robic idiotow ?
        • milet_z_sedesu Re: Nastepny przekret PO 11.10.06, 07:56
          Zostaw go. Niech sobie pluje.
    • ascofer Nastepny przekret PO 11.10.06, 02:29
      co jest takiego w tej partii ze 90% czlonkow to zlodzieje?
      • Gość: gdynianin na Pana Szczurka też juz czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 04:48
        Wkiblu obaj by mogli dostać wspólną celę
      • Gość: d_w Re: Nastepny przekret PO IP: *.aster.pl 11.10.06, 06:11
        co takiego jest w ludziach takich jak ty, ze daja z siebie robic idiotow ??
    • ascofer Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być are.. 11.10.06, 02:29
      cojest takiego w tej partii ze prawie wszyscy czlonkowie to zlodzieje
      • Gość: d_w Re: Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być a IP: *.aster.pl 11.10.06, 06:12
        co takiego jest w ludziach takich jak ty, ze daja z siebie robic idiotow ???
        • milet_z_sedesu Re: Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być a 11.10.06, 07:56
          Nie sposób zrobić idioty z idoty.
    • Gość: zniecierpliwony a kiedy Szczurek tam trafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 04:51
      tam jest tego Pana zGdyni miejszce od lat ale dzieki swym układzikom sie kryje
      a to za kol. ze studiów P.Prok Kaczmarkiem i innymi...Juz czas najwyższy PIS
      ma wGdyni okazję pokazać co umie jeśli tego nie zrobia nie głosujemy już na
      nich-a jest nas wielu...
      • milet_z_sedesu Re: a kiedy Szczurek tam trafi 11.10.06, 07:57
        PiS już pokazał co potrafi. Chroń nas panie Boże przed nimi.
    • Gość: les ziobro jestes nr.1 antek.nr.2 IP: *.dsl.mindspring.com 11.10.06, 06:07
      oj waj jak kali ukrasc krowe to dobry uczynek.rokita to aniol czy? przebral sie
      w ornat i..niewiniatko.
      • 1zorro To dopiero poczatek... Kaczory maja juz plany... 11.10.06, 07:52
        wprowadzanie stanu wyjatkowego i...... Domyslcie sie sami.
    • lex19 Re: Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być a 11.10.06, 08:04
      Drogi Umberto,

Informuję Cię że dzisiaj zostanie wysłane zawiadomienie o możliwości
      popełnienia przestępstwa członków partii PiS. Sprawa jest ścigana z urzędu.
      Gratuluję odpowiedzialności za słowo heheh.Proponuję poszukać już prawnika
    • Gość: Gall Anonim Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być are.. IP: *.chello.pl 11.10.06, 08:29
      Myślę, że coś w tej informacji o planowanym aresztowaniu Pana Adamowicza jest
      jak najbardziej na rzeczy. To jest właśnie ten styl rządów. Przecież za
      prezydentury Lecha Wałęsy przygotowywano zamch stanu i aresztowanie Pana
      Prezydenta L. Wałęsy.
      GA
      • Gość: aneks Re: Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być a IP: *.crowley.pl 11.10.06, 08:51
        W PiS du z PiS
      • pioskee Re: Prezydent Gdańska: W każdej chwili mogę być a 11.10.06, 09:43
        Znowu zgraja żałosnych antyPiSiaków bredzi od rzeczy. Nie to jest jednak
        zdumiewające ale okoliczniść, że Pawłowi Adamowiczowi zabrakło zupełnie
        sensownych pomysłów na swoja promocję przedwyborczą. Wydawało mi sie, że
        Adamowicz jest powaznym człowiekiem. Pokazuje sie on jednak jako aparatczyk PO
        realizujący generalne zalecenia nt. walenia w PiS byle jak, aby tylko mocno i w
        duchu sugerowania wszelkich kosmicznych bzdur. Manipuluje takze gadając o
        jakichś podsłuchach u prez. Krakowa, których nie było a rzekomo miały być. To
        de facto PO stosuje od dawna zasadę plucia w nadziei, że "ciemny naród to
        kupi". Można łatwo zauważyć, że ten "ciemny naród" pasuje bardzo do PO, bowiem
        oni właśnie uważaja wszystkich poza soba za głupków i wielokrotnie obrażali
        elektorat ("moherowa koalicja", "szkoda Polski", itp).
        A na koniec jeszcze przykład, jak skutecznie "ciemny naród" kupuje rózne
        brednie. Takie jak pomysły (odgrzane przez Wachowskiego) o rzekomym zamachu na
        Wałęsę. Poważni ludzie (jak Petelicki) okreslili to jako śmieszne bredzenie
        śmiesznego człowieka (dawnego dowódcy Jednostek Nadwiślańskich). A zamach to
        faktycznie organizował Wałęsa - skuteczny zamach na rząd Olszewskiego, ze swego
        i innych uczestników nocnej zmiany, strachu przed ujawnieniem ubeckich
        materiałów.
    • Gość: Doradca Adamowicz prowadzi kampanie !!! IP: *.ols.vectranet.pl 11.10.06, 09:07
      To element kampanii wyborczej PO dla prezydenta PO z Gdańska. To juz sie staje
      smieszne.
      • Gość: Dante Panie Adamowicz .... co to za malpi cyrk? IP: 212.162.212.* 11.10.06, 09:39
        Co to jest znowu za malpi cyrk ?

Panie Adamowicz Pan jestes Prezydent Gdanska i lider PO, a nie stroz nocny magazynu Media Markt
        wjec zachowoj sie tez jak owy.
        W PO jest wystarczajaca ilosc inwestygatywnych dzienikarzy, odpowjedzialnych i profesjonalnych
        prawnikow, ktorzy owe nielegelane pozbawienie wolnosci mogace miec podloze polityczne
        doprowadziliby w krotkim czasie do trybunalu europejskiego.

Kursku sie za Panskiego doradce podszyl? i od kiedy to polski "Bild" czyli "Fakt" jest do tego stopnia
        opiniotworczym medium, ze Pan z nimi rozmawia?

Ja beda na PO glosowal, ale troche umiaru i godnosci Panie Adamowicz i zyczyl bym sobie w obecnej
        kampani wyborczej wiecej rozmowy na temat tego co jest i na temat programu gospodarczego dla
        Gdanska i Regionu niz plotkowania o tym czy mozan znowu ukrasc ksiezyc bo to jest domena PiSu &
        Faszo-Co.

PO zdrawiam,
        Dante
    • Gość: kolo Adams IP: *.softlab.gda.pl 11.10.06, 09:15
      A co? Czy to niemożliwe? Moim zdaniem, po tym co się stało w Krakowie, to w
      Gdańsku też może się wydarzyć. Czy PiS tak łatwo odda władzę PO? Wątpię.
    • Gość: jo man a może to był tylko jego sen.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:58
      ktoś go ostrzegł, ale nie wiadomo kto, może mieć telefon na podsłuchu, ale może
      nie mieć, może być zatrzymany ale może nie być,
      za SLD takich sytuacji nie było jak mówi- KOMUNO WRÓĆ, chciało by się
      powiedzieć,
      eh ten nasz Budyń coraz śmieśniejszy,
      niech go zatrzymają na 4800000000000000000 tys. godzin i będzie spokój
    • Gość: leon zwykła gra przedwyborcza. PO chwyta sie brzytwy IP: *.gda.pl 11.10.06, 11:00
      tak się boja o wynik????????
    • leszek.sopot Prezydent sfiksował? 11.10.06, 11:47
      Mam nieodparte wrażenie, że prezydent Adamowicz ma nierówno pod sufitem.
      Oczywiście, że każdy polityk uczestniczący dziś w wojnie na górze jest
      niespełna rozumu i można go łatwo podpuścić mówiąc o niewyborażalnym chamstwie
      i niegodziwości jego przeciwników politycznych. Prezydenccy znajopmi zachowują
      się pewnie jak lizusi i chcąc się przypodobać prezydentowi mówią o jego
      przeciwnikach jak najgorsze rzeczy, a ten jak dziecko wpada w panikę, ale
      zarazem jest pewnie wdzięczny tym znajomkom. Radziłbym Adamowiczowi by dla
      dobra swego zdrowia psychicznego uważał na krąg znajomków bo prezydent musi
      zachowywać się rozważnie i rozumnie, a nie ma biegać po mediach i krzyczeć, że
      chcą go aresztować, podsłuchują i robią różne niecne rzeczy.
      Swoją drogą ja jestem za tym aby w przypadku tych urzędów, w których doszło do
      wielu nieprawidłowości, a takim jest gdański urząd, odpowiednie służby
      monitorowały poczyniania włodarzy miasta, którzy najwyraźniej nie potrafią
      sobie poradzić z kombinującymi na boku podległymi im urzędnikami. Liczba afer i
      aferk dotycząca gdańskiego urzędu jest znaczna, a więc słuszne jest jeśli np.
      CBA dyskretnie czuwa nad tym co to władza robi. Nie ma co bić na alarm, trzeba
      dziękować, że ktoś tych urzędników pilnuje.
      • Gość: Dante Adamowicz for Prezydent IP: 212.162.212.* 11.10.06, 13:37
        Tez nie rozumie czym sie On inspirowal aby sie tak nieprofesionalnie zachowac :=

Co do pracownikow na garnku panstwowym, to powinna wlasna dyscyplina i uczciwosc byc napepdem
        prawidlowaci w ich pracy a nie CBS. Nasze mini FBI ma sie zajmowac zwalczaniem przstepcow i grup
        przestepczych , ktorych dzialanie zagraza bespieczenstwu Polski. To, ze czesto sluzby o specialnych
        uprawnieniach sa uzywane w rozgrywkach politycznych to tylko swiadczy o poziomie demokracji w
        panstwie.

Poza tym, zarzydy urzad ma tez wewnetrznych kontrolerow
    • Gość: AG Ale gość ma bujną wyobrażnię, IP: *.mech.pg.gda.pl 11.10.06, 14:22
      a jeszcze większą nienawiść do PiS. Wszystko zrobi, aby zatrzymać stołek
      prezydenta Gdańska. Żadna strata po nim! Zero efektów pracy.
    • Gość: alles bolszewickie metody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:58
      wcale bym sie nie zdziwił gdyby coś było na rzeczy. W końcu prawi i
      sprawiedliwi nie zatrudnili kilku tysięcy ludzi na państwowych posadkach aby
      patrzyli bezczynnie jak PIS dostaje po d.u.p.i.e w kolejnych wyborach.
      • Gość: Piotr Adamowicz jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:23
        Już chociażby na zasadzie przeciwności, aby tylko nikt z PISu. Przecież ten PIS
        budfzi już wyłącznie strach. Straszą, szkalują, robią zadymy, partia
        psychicznych. Naprawdę się ich boję. Weźcie chociażby tego ich kontrkandydata -
        ze stoczniowcami zaczął od wiecu nienawiści z Kaczyńskim, jak za komuny. Potem
        chciał stoczniowców zagonić do pochodów ulicznych z zamurowywaniem drzwi Tuska.
        Normalnie horror!
    • Gość: wirago PIS jak Łukaszenka IP: *.cust.tele2.pl 11.10.06, 18:49
      W przededniu wyborów posuną się do kazdego rozwiazania aby tylko wyszło
      na "ich". Dobrze ze Adamowicz nagłośnił te sprawę, niech społeczeństwo zda
      sobie sprawę, do czego prowadzi dyktat Kaczyńskich.
    • Gość: @@@ politycy do kostnicy IP: 195.116.62.* 11.10.06, 19:11
      każdy z prezydentów Gdańska, po skończonej kadencji, trafia do więzienia. Nie
      rozumiem czemu Adamowicz, konserwztysta w końcu, chce się wylamać z tej naszej
      lokalnej tradycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka