site-admin1 08.11.06, 22:07 Witam. Mam pytanie do mieszkańców budynku numer 1 ,odnośnie czynszów tzn. ich wysokości??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owietz Re: opłaty 09.11.06, 08:23 jeszcze nie dostałam pierwszego rachunku :/ Pewnie lada chwila wpłynie do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
dla_nas Re: opłaty 11.11.06, 18:58 Owietz jak będziesz miała rachunek to podaj nam please bo na razie to koszta dodatkowe mnie przerażają Pozdrawiam Don_Diego Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_gda Re: opłaty 21.11.06, 15:56 I jak wpadły już pierwsze rachuneczki do skrzynek?? Odpowiedz Link Zgłoś
kor.nick Re: opłaty 30.11.06, 08:42 może juz cos wiadomo o tych opłatach jak dla mnie to informacja z kategorii bardzo waznych Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia a akt notarialny? 30.11.06, 12:56 Czy EKO coś przebakuje chociaz o podpisaniu aktów notarialnych z właścielami mieszkań w budynku 1??? Odpowiedz Link Zgłoś
dla_nas Re: a akt notarialny? 01.12.06, 00:16 Majatusia domyślam się że dostaliśmy podobną odpowiedź od Developera (tu uśmiech Pani od sprzedaży mieszkań ;))... Myślę że można by to skonfrontować w weekend... co Wy na to...? Sobota 13.00 tradycyjnie...? o akcie też wspomniano ;)...heh... Pozdrawiam Don Diego. Odpowiedz Link Zgłoś
dla_nas Re: opłaty 01.12.06, 00:27 Taki żarcik angielski mi się nasunął ... Mieszkańcy nr 1... słuchajcie... czy Eko kiedy tak słodko śpicie ... teraz... nie nalicza Wam opłat za upływające miesiące ?? Pozdrawiam Don Diego Odpowiedz Link Zgłoś