Dodaj do ulubionych

POrządzą samodzielnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:03
Po prostu - w Gdańsku wybraliśmy ludzi godnych zaufania!

www.MojRadny.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzynek POrządzą samodzielnie IP: *.ds3.univ.gda.pl 13.11.06, 21:13
      z Gdanska nalezy sie wyprowadzic i modlic, by za 4 lata jeszcze cos z naszego
      miasta zostalo.... PO- poprostu obciach...
      • kalinowski11 Re: POrządzą samodzielnie 13.11.06, 21:22
        Gość portalu: rodzynek napisał(a):

> z Gdanska nalezy sie wyprowadzic i modlic, by za 4 lata jeszcze cos z naszego
        > miasta zostalo.... PO- poprostu obciach...

Biorąc pod uwagę Twoje IP. (ds3.univ.gda.pl) to i tak się wyprowadzisz :)
      • Gość: www.MojRadny.pl www.MojRadny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:24
        Oszczedz sobie. 2/3 mandatow w Radzie Miasta i poprawiony wynik sprzed 4 lat nie
        moze byc pomylka.

Smak porazki jest gorzki, ale trzeba potrafic przelknac go z godnoscia. Niestety
        podle - na poziomie Jacka Kurskiego - spoty Jaworskiego nie wiele pomoglby.

Zenada.
      • Gość: miki Re: POrządzą samodzielnie IP: 213.192.65.* 14.11.06, 00:09
        PO.... prostu obciach tak pisać. W końcu będzie POrządek!!!
        • Gość: Remik tow. Adamowicz robi porządek 8 lat i widać skutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:08
          PO prostu dziadostwo.
    • Gość: Sławek Brawo Metropolia Gdańska!!! IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:34
      mamy po prostu ludzi godnych zaufania, ale nie zaszkodzi w trakcie kadencji
      nasze władze wspierać i pilnować.
    • Gość: pseudo-warsiawiak Re: POrządzą samodzielnie IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 22:02
      Super ziomale. Dobrze że się oficjalnie nie przemeldowałem i podatek nadal w
      tak rozsądnym mieście odprowadzam. POmorze rządzi.
    • Gość: Witek Re: POrządzą samodzielnie IP: *.zab.nat.hnet.pl 13.11.06, 23:27
      Szkoda tylko, że do Rady Miasta weszli głównie ludzie z nadania politycznego
      (zarówno na listach PO, jak i PIS), a nie fachowcy, czy lokalni działacze.
      Szkoda, że tak bardzo upolityczniono tegoroczne wybory...
    • Gość: Ben POrządzą samodzielnie IP: 213.192.75.* 14.11.06, 06:03
      Składam moje osobiste gratulacje dla pana Stefana Grabskiego.Jestem pewny, że
      praca pana Grabskiego w radzie miasta przyniesie wiele dobra dla naszej
      społeczności Gdańska. Patrz pan panie Grabski na ręce tych cwaniaczków z PO
      oraz walcz z głupawymi pomysłami Adamowicza.
      • Gość: kocham Gdańsk oj Benek, Benuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:53
        Niejaki Stefan Grabski był już radnym w latach 1998 - 2002, pamiętam, że z jego
        udziałem sesje robiły się cyrkowymi przedstawieniami. Teraz ten furiat wszedł
        tylnymi drzwiami z listy PIS, obawiam się że w poczekalni RM na gwoździu
        zawiśnie kaftan bezpieczeństwa.

POzdrawiam
        • Gość: baca Tu widać wasz cynizm POwcy z Gdańska IP: *.cable.satra.pl 14.11.06, 11:01
          ale życzę powodzenia.To wy kujecie wasz los nie ja.Pozdrawiam.
      • Gość: g. Re: POrządzą samodzielnie IP: *.chello.pl 14.11.06, 13:02
        Ja również na Pana liczę
    • Gość: alles brawo platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:16
    • precjozus Re: POrządzą samodzielnie 14.11.06, 14:42
      i bardzo dobrze :)
    • Gość: tow. Rokita Wygrali złodzieje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:06
      jak zwykle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka