katarzynaczaj 11.12.06, 01:58 Czy do kogos z was dzwonili juz z nadchodzi4.com? Moich kilku znajomych z warszawy odebralo juz telefon ze przechodza do kolejnego etapu rekrutacji a moj telefon wciaz milczy. Czy ktos z was juz od nich cos uslyszal ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toma001 Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.lhsystems.pl 11.12.06, 14:18 tak - do mnie dzwonili w zeszlym tyg , teraz czekam na list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakowa84 Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:00 No wlasnie, odnosnie tej akcji. Ta ankieta to ten formularzyk ktory konczy sie pytaniem "Miejsce w ktorym studiujesz" ? czy on sie gdzie automatycznie zapisuje? bo mi wyskkuje krotka kartka z kilkowa pytaniami, bez zadnej opcji "wyslij" "zapisz" co kolwiek. czy u was tak samo bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaczaj Re: Testerzy w trojmiescie 11.12.06, 23:50 Nie, ja nie mialam zadnego problemu, u mnie wszystko poszlo ok i na koncu bylo zapisz. Do mnie tez dzwonili dzisiaj i obiecali juz ten list. Czy ktos juz go dostal? Jestem ciekawa co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:51 Zadzwonią do wszystkich, nie bójcie sie :) oni zbierają sobie bazę klientów za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erudycja Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.pro-internet.pl 13.12.06, 00:01 hehe. a myslalam, ze klienci sa juz bardziej wyrafinowani. a tu kupa - wciaz sprzedaja sie za friko, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaczaj Re: Testerzy w trojmiescie 13.12.06, 01:27 w sumie jest sporo racji w tym co mowicie jak sie nad tym zastanowic, jakby mieli kupic taka baze na wolnym rynku zaplacili by jakies astronomiczne kwoty, a tak maja potencjalna baze, fajnie to przemysleli, ale w sumie jesli ktos sie rejestruje to znaczy ze nie do konca jest zadowolony z tego co ma teraz wiec czemu nie sprobowac mialby czegos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Testerzy w trojmiescie 13.12.06, 08:42 a do mnie nie zadzwonili buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka komurki for free IP: *.lucent.com 13.12.06, 09:45 naiwność niektórych osób jest wręcz porażająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xboxik Re: komurki for free IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 02:22 fakt, porazajaca ale w sumie w tym wypadku wynika chyba z checi zmian, bo jesli ktokolwiek byl kiedys poza polska i porownal ceny rozmow za granica to nic dziwnego ze sie frustruje i szuka innych rozwiazan, obecni operatorzy stworzyli oligopol i zaden sie nie wychyla zeby nie dostac po nosie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xboxik Re: komurki for free IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 22:51 a czy ktos juz wogole dostal ten list od p4 owiany taka tajemnica, czekam na niego od tygodnia i doczekac sie nie moge!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: komurki for free IP: *.chello.pl 15.12.06, 16:16 podobnie jak znajomość ortografii innych osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:27 zgłaszający sie klienci przed premierą sa najcenniejsi - to fascynaci a na rynku jest coraz ciaśniej no i pojawia sie trendsetting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 09:47 zglaszajacy sie klienci sa najlepsi, bo sa za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL tak czy siak IP: *.chello.pl 19.12.06, 21:58 o mnie zapomnieli. Niech żałują, jestem chodzącym miernikiem na komórki i dryndam z przeróżnych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaktak Re: tak czy siak IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 00:41 nie mow jeszcze hop, rekrutacja nadal trwa wiec moze sobie przypomna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: tak czy siak 20.12.06, 19:37 o mnie przypomnieli sobie w zeszlym tygodniu - mialem telefon od nich maja wyslac szczegolowe informacje na maila lub poczta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: tak czy siak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 01:58 podobno do konca miesiaca maja rozeslac loginy i hasla i umowic sie na dobior telefonow, jednym z nich ma byc samsung z370, cannot wait Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL znaczy siak IP: *.chello.pl 22.12.06, 10:28 no to czekam, może sie połapią jaką bazę danych tracą i się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) :) :) Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 10:26 Spoko odezwa sie i do was. Skoro mowia ze Warszawa i Trójmiasto to tak jest. Przeciez do Warszawiakow sie odezwali wiec teraz kolej na was :D powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfi82 Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 20:32 no ale podobno testerow wybieraja tylko sposrod mieszkancow wawy i 3miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipsik Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 10:01 tak mowili i z tego co wiem to wlasnie tak robia. Warszawa zostaje po woli obdarowywana telefonami z Trojmiastem sie nie orientuje bo nie mam zadnych znajomych z tamtych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfi82 Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 20:37 skoro w wawie juz rozdaja to mam nadzieje ze lada dzien tez bede mial tego sasunga w rekach:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Może siak IP: *.chello.pl 30.12.06, 18:07 Czy dostaliscie via e-mail od nowego operatora zyczenia noworoczne? Czy mozna uznac te zyczenia jako krok ku zostaniu testerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Może siak IP: *.multicon.pl 01.01.07, 18:02 Ja tez dostałem ode nich e - maila z zyczeniami. A jesli chodzi o nastepny etap rekrutacji to z dobrze poinformowanych zrodel wiem ze firma marketingowa ktora przeprowadzała cała akcje nawaliła i dlatego bedzie mały poslizg z rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowska W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 15.01.07, 07:35 Od 11.01 do 07.02 w Gdyni,gdzieś przy Skwerze Kościuszki,w kawiarence internetowej,lub klubie jakimś,będą przeprowadzane prezentacje,ankiety,podpisywanie jakichś umów.Moja koleżanka będzie pracować przy tym projekcie,jeszcze dziś dowiem się ciut więcej i dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.07, 20:03 No to milo ze sie zaczyna w trojmiescie, do mnie wlasnie dzisiaj dzwonili :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 16.01.07, 20:49 Do mnie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
mal66gos Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 17.01.07, 12:43 Akcja podpisywania umów prowadzona jest na ul.Waszyngtona 21 w Gdyni,w centrum Gemini,klub Coco.Telefony miały być taaakie wypasione,ale nie zachwycili niczym rewelacyjnym ,Motorola-któraś z V i Sagem.Telefon na 4 msc.do testu,no i lepiej żeby nic się nie stało w tym czasie z aparatem,bo podpisuje się zobowiązanie finansowe,a wycenili super-2000zł za aparat.Przed podpisaniem sprawdzają czy osoba nie ma zadłużeń,nie ociąga się ze spłatą kredytu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sfdsul Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 00:13 Sporo tych warunkow oi 150 zeta na testy co miesiac, a trezba sie troche codziennie bawic tym telefonem, no ale przez trzy miechy mozna za darmo podzwonic :)) juz jutro odbior telefonu :)) Pozdrawiam wybrancow Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 08:46 Czy ktoś moze wytłumaczyc mi co oznacza tekst : "WartoÊci wyrażone w umownej jednostce rozliczeniowej „zł” nie odpowiadajà rzeczywistej wartości wyrażonej w walucie złoty polski." Czyli co? Do podanych cen podatek należy doliczyc czy jak? Bom zgłupiała już :/ Albo kawy za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranaherbate Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:29 do mnie tez dzis dzwonili, moj kolega dostal superplaskiego samsunga. aha to ten tel to tylko na probe sie dostaje a nie na zawsze? no to w sumie co to za interes, to jak dla mnie moga nie wysylac tego maila bo bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.chello.pl 23.01.07, 18:05 mam pytanie w sume natury organizacyjnej- w sobote ide po telefon testowy, tylko zastanawiam sie czy go dostane,bo.... akcja odbywa sie tylko w tojmiescie i wa-wie, no i owszem mieszkam w trojmiescie, lecz zameldowana jestem gdzie indziej. Jest sens jechac? bede mogla podpisac umowe?? odpiszcie bo nei wiem czy mam sie nakrecac na tego wspanialego samsunga pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 18:51 Mój mąż dziś odebrał super wypasionego samsunga w Gemini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranaherbate Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:37 ale ten tel to na test jest potem trzeba go oddac z tego co wiem tak? ja czekam na maila by sie umowili ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik samsung Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.07, 00:52 tak mozesz jechac odebrac telefon ja tez nie jestem zameldowany w gdyni i ie bylo to zadnym problemem , a telefonik w sumie nic ciekawego samsung z370 a stronka nadchodzi4 z ktorej mozna sciagac muzyczke filmiki itp troche uboga no ale moze sie rozkreca :)) no ale mozna za darmo podzwonic wiec chyba jednak warto :)) (choc juz prez pierwszy dzien prawie wykonczylem limit 160 zeta no ale podobno bez peoblemu beda doladowywali w koncu to test :)) spotkanie trwa okolo godziny wraz z podpisaniem umowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gda Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.crowley.pl 25.01.07, 09:32 rozumiem, że podzwonić można do wszystkich sieci? A czy wiesz co "grozi" za niewykonanie w tygodniu przewidzianych minimalnych operacji?? Zastanawiam się czy w to wejśc - jestem umówionyna odbiór dopiero w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Samsung IP: *.chello.pl 25.01.07, 14:03 Dzisiaj odebrałem Samsunga z P4. Jak dla mnie wypasiony po nokii 6020. Cienki jak modelka, dużo bajerków. Pani prezenterka ładna lasencja. Polecam!!! Poza tym powiedzieli, że jest jeszcze trochę telefonów do rozdania. Warto się logować na testera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor P L A Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:30 a nowa siec nazywa sie PLAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobe Re: P L A Y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:12 potwierdzam z zaufanych źródeł, że to prawda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: P L A Y IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.07, 13:00 uwaga nowa siec obraza osoby starsze nazywajac staruchami wypowiedz w superstacji 0k.22 Odpowiedz Link Zgłoś