Dodaj do ulubionych

Testerzy w trojmiescie

11.12.06, 01:58
Czy do kogos z was dzwonili juz z nadchodzi4.com? Moich kilku znajomych z
warszawy odebralo juz telefon ze przechodza do kolejnego etapu rekrutacji a
moj telefon wciaz milczy. Czy ktos z was juz od nich cos uslyszal ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Toma001 Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.lhsystems.pl 11.12.06, 14:18
      tak - do mnie dzwonili w zeszlym tyg , teraz czekam na list
    • Gość: misiakowa84 Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:00
      No wlasnie, odnosnie tej akcji. Ta ankieta to ten formularzyk ktory konczy sie
      pytaniem "Miejsce w ktorym studiujesz" ? czy on sie gdzie automatycznie
      zapisuje? bo mi wyskkuje krotka kartka z kilkowa pytaniami, bez zadnej
      opcji "wyslij" "zapisz" co kolwiek. czy u was tak samo bylo?
      • katarzynaczaj Re: Testerzy w trojmiescie 11.12.06, 23:50
        Nie, ja nie mialam zadnego problemu, u mnie wszystko poszlo ok i na koncu bylo
        zapisz. Do mnie tez dzwonili dzisiaj i obiecali juz ten list. Czy ktos juz go
        dostal? Jestem ciekawa co dalej?
        • Gość: t Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:51
          Zadzwonią do wszystkich, nie bójcie sie :)
          oni zbierają sobie bazę klientów za friko
          • Gość: erudycja Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.pro-internet.pl 13.12.06, 00:01
            hehe. a myslalam, ze klienci sa juz bardziej wyrafinowani. a tu kupa - wciaz sprzedaja sie za friko, hihi
            • katarzynaczaj Re: Testerzy w trojmiescie 13.12.06, 01:27
              w sumie jest sporo racji w tym co mowicie jak sie nad tym zastanowic, jakby
              mieli kupic taka baze na wolnym rynku zaplacili by jakies astronomiczne kwoty, a
              tak maja potencjalna baze, fajnie to przemysleli, ale w sumie jesli ktos sie
              rejestruje to znaczy ze nie do konca jest zadowolony z tego co ma teraz wiec
              czemu nie sprobowac mialby czegos nowego?
              • laferme Re: Testerzy w trojmiescie 13.12.06, 08:42
                a do mnie nie zadzwonili buuu :(
              • Gość: dorotka komurki for free IP: *.lucent.com 13.12.06, 09:45
                naiwność niektórych osób jest wręcz porażająca
                • Gość: xboxik Re: komurki for free IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 02:22
                  fakt, porazajaca ale w sumie w tym wypadku wynika chyba z checi zmian, bo jesli
                  ktokolwiek byl kiedys poza polska i porownal ceny rozmow za granica to nic
                  dziwnego ze sie frustruje i szuka innych rozwiazan, obecni operatorzy stworzyli
                  oligopol i zaden sie nie wychyla zeby nie dostac po nosie!!
                  • Gość: xboxik Re: komurki for free IP: *.acn.waw.pl 14.12.06, 22:51
                    a czy ktos juz wogole dostal ten list od p4 owiany taka tajemnica, czekam na
                    niego od tygodnia i doczekac sie nie moge!!
                • Gość: marcin Re: komurki for free IP: *.chello.pl 15.12.06, 16:16
                  podobnie jak znajomość ortografii innych osób
                  • Gość: tequila_9 Re: komurki for free IP: *.eia.pl 18.12.06, 13:29
                    =D
            • Gość: t Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:27
              zgłaszający sie klienci przed premierą sa najcenniejsi - to fascynaci
              a na rynku jest coraz ciaśniej
              no i pojawia sie trendsetting
              • Gość: ralf Re: Testerzy w trojmiescie IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 09:47
                zglaszajacy sie klienci sa najlepsi, bo sa za darmo ;)
                • Gość: LOL tak czy siak IP: *.chello.pl 19.12.06, 21:58
                  o mnie zapomnieli. Niech żałują, jestem chodzącym miernikiem na komórki i
                  dryndam z przeróżnych miejsc.
                  • Gość: jaktak Re: tak czy siak IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 00:41
                    nie mow jeszcze hop, rekrutacja nadal trwa wiec moze sobie przypomna ;)
                    • amfi82 Re: tak czy siak 20.12.06, 19:37
                      o mnie przypomnieli sobie w zeszlym tygodniu - mialem telefon od nich

maja wyslac szczegolowe informacje na maila lub poczta:)
                      • Gość: kriss Re: tak czy siak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 01:58
                        podobno do konca miesiaca maja rozeslac loginy i hasla i umowic sie na dobior
                        telefonow, jednym z nich ma byc samsung z370, cannot wait
                        • Gość: LOL znaczy siak IP: *.chello.pl 22.12.06, 10:28
                          no to czekam, może sie połapią jaką bazę danych tracą i się odezwą.
                          • Gość: :) :) :) :) Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 10:26
                            Spoko odezwa sie i do was. Skoro mowia ze Warszawa i Trójmiasto to tak jest.
                            Przeciez do Warszawiakow sie odezwali wiec teraz kolej na was :D powodzenia
                            • Gość: amfi82 Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 20:32
                              no ale podobno testerow wybieraja tylko sposrod mieszkancow wawy i 3miasta...
                              • Gość: Tipsik Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 10:01
                                tak mowili i z tego co wiem to wlasnie tak robia. Warszawa zostaje po woli
                                obdarowywana telefonami z Trojmiastem sie nie orientuje bo nie mam zadnych
                                znajomych z tamtych stron.
                                • Gość: amfi82 Re: znaczy siak IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 20:37
                                  skoro w wawie juz rozdaja to mam nadzieje ze lada dzien tez bede mial tego
                                  sasunga w rekach:P
    • Gość: Lol Może siak IP: *.chello.pl 30.12.06, 18:07
      Czy dostaliscie via e-mail od nowego operatora zyczenia noworoczne? Czy mozna
      uznac te zyczenia jako krok ku zostaniu testerem?
      • Gość: Mac Re: Może siak IP: *.multicon.pl 01.01.07, 18:02
        Ja tez dostałem ode nich e - maila z zyczeniami. A jesli chodzi o nastepny etap
        rekrutacji to z dobrze poinformowanych zrodel wiem ze firma marketingowa ktora
        przeprowadzała cała akcje nawaliła i dlatego bedzie mały poslizg z rekrutacja
    • gosiakowska W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 15.01.07, 07:35
      Od 11.01 do 07.02 w Gdyni,gdzieś przy Skwerze Kościuszki,w kawiarence
      internetowej,lub klubie jakimś,będą przeprowadzane
      prezentacje,ankiety,podpisywanie jakichś umów.Moja koleżanka będzie pracować
      przy tym projekcie,jeszcze dziś dowiem się ciut więcej i dam Wam znać.
      • Gość: Gdynia Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.07, 20:03
        No to milo ze sie zaczyna w trojmiescie, do mnie wlasnie dzisiaj dzwonili :)
        • kalinowski11 Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 16.01.07, 20:49
          Do mnie też :)
      • mal66gos Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 17.01.07, 12:43
        Akcja podpisywania umów prowadzona jest na ul.Waszyngtona 21 w Gdyni,w centrum
        Gemini,klub Coco.Telefony miały być taaakie wypasione,ale nie zachwycili niczym
        rewelacyjnym ,Motorola-któraś z V i Sagem.Telefon na 4 msc.do testu,no i lepiej
        żeby nic się nie stało w tym czasie z aparatem,bo podpisuje się zobowiązanie
        finansowe,a wycenili super-2000zł za aparat.Przed podpisaniem sprawdzają czy
        osoba nie ma zadłużeń,nie ociąga się ze spłatą kredytu itp.
        • sfdsul Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 00:13
          Sporo tych warunkow oi 150 zeta na testy co miesiac, a trezba sie troche
          codziennie bawic tym telefonem, no ale przez trzy miechy mozna za darmo
          podzwonic :)) juz jutro odbior telefonu :)) Pozdrawiam wybrancow
          • demonii Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 08:46
            Czy ktoś moze wytłumaczyc mi co oznacza tekst :
            "WartoÊci wyrażone w umownej jednostce rozliczeniowej „zł” nie odpowiadajà
            rzeczywistej wartości wyrażonej w walucie złoty polski."
            Czyli co? Do podanych cen podatek należy doliczyc czy jak? Bom zgłupiała już :/
            Albo kawy za mało :)
            • Gość: poranaherbate Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:29
              do mnie tez dzis dzwonili, moj kolega dostal superplaskiego samsunga.
              aha to ten tel to tylko na probe sie dostaje a nie na zawsze? no to w sumie co
              to za interes, to jak dla mnie moga nie wysylac tego maila bo bez sensu...
              • Gość: aga Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.chello.pl 23.01.07, 18:05
                mam pytanie w sume natury organizacyjnej- w sobote ide po telefon testowy,
                tylko zastanawiam sie czy go dostane,bo....
                akcja odbywa sie tylko w tojmiescie i wa-wie, no i owszem mieszkam w
                trojmiescie, lecz zameldowana jestem gdzie indziej. Jest sens jechac? bede
                mogla podpisac umowe?? odpiszcie bo nei wiem czy mam sie nakrecac na tego
                wspanialego samsunga pozdrawiam
                • kinas3 Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 23.01.07, 18:51
                  Mój mąż dziś odebrał super wypasionego samsunga w Gemini.
                  • Gość: poranaherbate Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:37
                    ale ten tel to na test jest potem trzeba go oddac z tego co wiem tak? ja czekam
                    na maila by sie umowili ze mna.
                • Gość: uzytkownik samsung Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.07, 00:52
                  tak mozesz jechac odebrac telefon ja tez nie jestem zameldowany w gdyni i ie
                  bylo to zadnym problemem , a telefonik w sumie nic ciekawego samsung z370 a
                  stronka nadchodzi4 z ktorej mozna sciagac muzyczke filmiki itp troche uboga no
                  ale moze sie rozkreca :)) no ale mozna za darmo podzwonic wiec chyba jednak
                  warto :)) (choc juz prez pierwszy dzien prawie wykonczylem limit 160 zeta no
                  ale podobno bez peoblemu beda doladowywali w koncu to test :)) spotkanie trwa
                  okolo godziny wraz z podpisaniem umowy. Pozdrawiam
                  • Gość: Gda Re: W gdyni zaczęła się akcja nadchodzi4 IP: *.crowley.pl 25.01.07, 09:32
                    rozumiem, że podzwonić można do wszystkich sieci? A czy wiesz co "grozi" za niewykonanie w tygodniu przewidzianych minimalnych operacji?? Zastanawiam się czy w to wejśc - jestem umówionyna odbiór dopiero w poniedziałek.
                    • Gość: Lol Samsung IP: *.chello.pl 25.01.07, 14:03
                      Dzisiaj odebrałem Samsunga z P4. Jak dla mnie wypasiony po nokii 6020. Cienki
                      jak modelka, dużo bajerków. Pani prezenterka ładna lasencja. Polecam!!! Poza
                      tym powiedzieli, że jest jeszcze trochę telefonów do rozdania. Warto się
                      logować na testera.
    • Gość: britpop Co to za szalenstwo? ntxt IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.07, 18:59
    • Gość: fetor P L A Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:30
      a nowa siec nazywa sie PLAY
      • Gość: niobe Re: P L A Y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:12
        potwierdzam z zaufanych źródeł, że to prawda ;-)
        • Gość: kil Re: P L A Y IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.07, 13:00
          uwaga nowa siec obraza osoby starsze nazywajac staruchami wypowiedz w
          superstacji 0k.22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka