Dodaj do ulubionych

Szukam cię, tato

IP: *.phil.east.verizon.net 19.12.06, 03:43

Niesamowita zyciowa hostoria. Zycze Pani z calego serca powodzenia w
odnalezieniu ojca!
Obserwuj wątek
    • Gość: szukam corki Szukam cię, tato IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.12.06, 05:16
      Ja z koleji szukam corki......urodzona w 1981...matka z nazwiska panienskiego
      Grazyna Kazmierczak zamieszkala na Gdynia -Witomino ..lata 80 te..pozniej
      mieszkala na Kamiennej Gorze po slubie ...mnie nie ma w polsce od lat 1980.

nevir9@yahoo.com
      • Gość: nakamurka Re: Szukam cię, tato IP: *.chello.pl 19.12.06, 08:02
        Grazyna Kazmierczak to moja dyrektorka.I ma corke w tej samej szkole
        nauczycielke angielskego Darie Kazmierczak
        • Gość: heh Re: Szukam cię, tato IP: *.pro-internet.pl 20.12.06, 20:44
          ja pierdziele, co za wątek
    • bopin to jest 19.12.06, 08:26
      żenujące
    • Gość: jan Szukam cię, tato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:38
      archiwum TVP NIC NIEMA?
      • windyga Re: Szukam cię, tato 19.12.06, 10:19
        Przeciez w tekście jest jak byk: dziewczyna szukała w archiwach TVP.
    • jacek.69 Życzę tej Pani powodzenia z całego serca. 19.12.06, 11:13
      Ludzie odnajdywali się po półwieczu, to chyba jest jakaś szansa.
      • Gość: Piton Dlaczego matka nic jej nie powiedziała? IP: 194.97.106.* 19.12.06, 15:34
        • Gość: eh a co dalej.... IP: *.jasien.net 19.12.06, 16:31
          dobra, ja też życze powodzenia , będzie pięknie , tato..córko...!! wigilia ..
          pewnie że masz prawo do poszukiwania Ojca..ale...
          ale czy sie zastanowiłąś jak to będzie z nim i jego rodzina... żona, dzieci, może wnuki a tu ...Tatusiu...
          masz prawo wiedzieć...ale ......
          • Gość: qwerty Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 19.12.06, 20:19
            sie pojawil kolejny uczestnik do podzialu przyszlej masy spadkowej! Swoja droga
            nie zdawalem sobie sprawy, ze tak silne sa oddzialywania biologii. Jakas
            przygoda zakonczona skutecznym strzalem i jest sie kochanym tatusiem, chociaz
            sie palcem nie kiwnelo zeby dziecine nakarmic i wychowac, o pomocy matce nie
            wspominajac. Moze to ten mundur...?
            • mczgdy Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo 19.12.06, 21:27
              Pitolisz koleś.Każdy ma prawo szukać biologicznych rodziców.Obecna rodzina nie musi być żadną przeszkodą.
            • kurzatwarz3 Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo 20.12.06, 10:57
              Własnie sie NIE POJAWIŁ! Przeciez to nie On tylko dziewczyna szuka swego ojca,
              który nawet nie wie, że nim jest.I ma do tego święte prawo.Madrale, które maja
              i mame i tate cynicznie natrząsaja sie z osoby, która zwyczajnie i po ludzku
              teskni.
              Warto nauczyc się czytać ze zrozumieniem...Warto tez miec choć kawałek serca...
            • Gość: gość Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.12.06, 11:03
              Czyżbyś miał coś na sumieniu i boisz się, że po latach to się może wydać? Jeżeli
              nie to nie zabieraj głosu, bo to co piszesz jest żenujące. Pani szukającej ojca
              życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka