Gość: zibiak IP: *.phil.east.verizon.net 19.12.06, 03:43 Niesamowita zyciowa hostoria. Zycze Pani z calego serca powodzenia w odnalezieniu ojca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukam corki Szukam cię, tato IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.12.06, 05:16 Ja z koleji szukam corki......urodzona w 1981...matka z nazwiska panienskiego Grazyna Kazmierczak zamieszkala na Gdynia -Witomino ..lata 80 te..pozniej mieszkala na Kamiennej Gorze po slubie ...mnie nie ma w polsce od lat 1980. nevir9@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakamurka Re: Szukam cię, tato IP: *.chello.pl 19.12.06, 08:02 Grazyna Kazmierczak to moja dyrektorka.I ma corke w tej samej szkole nauczycielke angielskego Darie Kazmierczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Szukam cię, tato IP: *.pro-internet.pl 20.12.06, 20:44 ja pierdziele, co za wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Szukam cię, tato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:38 archiwum TVP NIC NIEMA? Odpowiedz Link Zgłoś
windyga Re: Szukam cię, tato 19.12.06, 10:19 Przeciez w tekście jest jak byk: dziewczyna szukała w archiwach TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Życzę tej Pani powodzenia z całego serca. 19.12.06, 11:13 Ludzie odnajdywali się po półwieczu, to chyba jest jakaś szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Dlaczego matka nic jej nie powiedziała? IP: 194.97.106.* 19.12.06, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh a co dalej.... IP: *.jasien.net 19.12.06, 16:31 dobra, ja też życze powodzenia , będzie pięknie , tato..córko...!! wigilia .. pewnie że masz prawo do poszukiwania Ojca..ale... ale czy sie zastanowiłąś jak to będzie z nim i jego rodzina... żona, dzieci, może wnuki a tu ...Tatusiu... masz prawo wiedzieć...ale ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 19.12.06, 20:19 sie pojawil kolejny uczestnik do podzialu przyszlej masy spadkowej! Swoja droga nie zdawalem sobie sprawy, ze tak silne sa oddzialywania biologii. Jakas przygoda zakonczona skutecznym strzalem i jest sie kochanym tatusiem, chociaz sie palcem nie kiwnelo zeby dziecine nakarmic i wychowac, o pomocy matce nie wspominajac. Moze to ten mundur...? Odpowiedz Link Zgłoś
mczgdy Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo 19.12.06, 21:27 Pitolisz koleś.Każdy ma prawo szukać biologicznych rodziców.Obecna rodzina nie musi być żadną przeszkodą. Odpowiedz Link Zgłoś
kurzatwarz3 Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo 20.12.06, 10:57 Własnie sie NIE POJAWIŁ! Przeciez to nie On tylko dziewczyna szuka swego ojca, który nawet nie wie, że nim jest.I ma do tego święte prawo.Madrale, które maja i mame i tate cynicznie natrząsaja sie z osoby, która zwyczajnie i po ludzku teskni. Warto nauczyc się czytać ze zrozumieniem...Warto tez miec choć kawałek serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a co dalej.... Rodzina sie wscieknie, bo IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.12.06, 11:03 Czyżbyś miał coś na sumieniu i boisz się, że po latach to się może wydać? Jeżeli nie to nie zabieraj głosu, bo to co piszesz jest żenujące. Pani szukającej ojca życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś