Dodaj do ulubionych

urodziny koziolka matolka

IP: *.nsm.pl 23.04.03, 20:24
kto będzie dzamprezowal u koziolka w pacanowie na70-tce?
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka miki Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.03, 22:17
      Ja będę na urodzinach koziołka.
      Sto lat, sto lat! Niech żyje nasz Matołek!
      myszka miki
      • Gość: Wilk Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 27.04.03, 22:12
        Ja się pokażę na party Zaic!
      • Gość: krecik Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 02.05.03, 22:22
        A w którym miejscu jest to party bo nie widzę.Acha, czy mam wziąć ze sobą jakąś
        laskę.Mogę wziąć moją białą.
      • Gość: struś pędziwiatr Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 04.05.03, 10:38
        Będę,mi,mi .Muszę lecieć.To na ra!
      • Gość: muchomorek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 04.05.03, 23:08
        Jak namówicie Żwirka to wpadniemy na jednego dżina z kolą.
      • Gość: piaskowydziadek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 05.05.03, 17:14
        Przylecę moim helikopterkiem w razie pojawienia trunków na stoliczku.
      • Gość: papaj Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 06.05.03, 23:06
        Where is this party?
    • Gość: plotka Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 24.04.03, 00:31
      Krążą takie zakulisowe pogłoski że pies Pluto potwierdził swoją
      obecność.Podobno ma przyjechać kolejką podmiejską.
    • les1 Re: urodziny koziolka matolka 24.04.03, 00:58
      Podaj dokladna date....a na pewno u mnie nie bedzie .....zagrozenia niczym z
      Nie-swietego-lasu....Pluto itd.w mysl zasady:...."Al Kozolkes, Ben Matolkes,
      Urgas, Furgas z Lechistana, Ul Afrikans (poludniowa) goles pietes, szuru buru,
      kensing dana....".....:-)
      Tak dobrze mowil Koziolek.....jezykiem....Africaans.....;-)))

Juz ....zakochany....

les1
    • Gość: kaczor donald Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.03, 12:08
      ja teszzz będę na imreżce u koższiołka
      donald
    • Gość: miś uszatek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.03, 15:12
      Jestem miś, gruby miś i też się piszę na imprezkę u koziołka,
      uszatek
    • o__o Re: urodziny koziolka matolka 24.04.03, 20:45
      Z dobrze poinformowanych źródeł wiem że do Pacanowa wybierają sie także: Kubuś
      Puchatek i Tygrysek. Prosiaczek również zaklepał termin w kapowniku ale wypowie
      sie później.
      Do zobaczenia w Pacanowie :)))
      • Gość: teletubiś Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 30.04.03, 15:32
        Jak zdążę to odlecę ostatnim spodkiem.Do zobaczenia.
    • Gość: makowa panienka Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 25.04.03, 10:27
      Jeżeli nie będę na haju to też wdepne(żart).
    • Gość: plastuś Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 26.04.03, 16:47
      Where is my kapownik.Muszę się wpisać na listę do kozioła.Rozumiem że to impra
      bezuzywkowa.
    • Gość: Reksio-biesiadnik Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 29.04.03, 23:46
      Jak nie będę musiał iść do "budy"to do was wjadę na kwadrans.A będzie pedigri!
    • glonik Re: urodziny koziolka matolka 30.04.03, 16:28
      A wiecie, że w Poznaniu jest zbiór rysunkow postaci Koziołka Matołka,
      narysowanych przez nabardziej znanych ilustratorów polskich? Np. jest "Koziołek
      z syropem z ziołek". Tym zbiorem zawiaduje Pani Emilia Waśniowska, poetka,
      pedagog, nauczycielka i Wspaniały Człowiek. Rysunki są niesamowite, a
      skojarzenia wręcz szatańskie. Pozdrowienia.
      • Gość: filemon Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 01.05.03, 22:32
        Jak nie zasnę na piecu to może zaszczyce was moją osobą.
        • Gość: pinokio Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 05.05.03, 21:27
          Jak sobie wystrugam jakieś ubranko to też się zjawię.
          • Gość: Alibaba Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 06.05.03, 07:46
            Jak będą sezamki to przyjdzie jeszcze 40-stu spokojnych gości.
    • Gość: pszczółka maja Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 06.05.03, 13:49
      Jak będzie miód pitny i co zapylić to będę.
    • Gość: kermit Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 07.05.03, 21:44
      Gonzo i Zwierzak już się pakują cała reszta też wyraziła aprobatę.
    • Gość: duzersi Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 08.05.03, 14:59
      Jak skończymy robotę to nie omieszkamy wpaść na imprezkę.
      • Gość: batman Re: urodziny koziolka matolka IP: *.nsm.pl 08.05.03, 21:37
        Jak mi nie nawali pojazd to też nawiedzę wasze przyjęcie.
    • Gość: smok wawelski Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.03, 23:22
      u koziołka na imprezce zionę ogniem i siarką,
      to dopiero czad będzie!
    • Gość: bolek i lolek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 16.05.03, 15:08
      bedziemy z tolą. Musowo!
    • Gość: kot filemon Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.03, 17:22
      miauuuuuu, będziemy na urodzinach jeśli uda mi się ściągnąć Bonifacego z pieca,
      miauuuuu filemon
    • Gość: konik garbusek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.03, 17:32
      Iiiiiiiiiiiiaaaaaa! I ja będę na urodzinach! Będę tańczył w parze z koziołkiem.
    • Gość: żwirek imuchomorek Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.03, 11:45
      my też będziemy u koziołka
    • Gość: krecik Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 23.05.03, 15:44
      ja sie wybieram z myszką na urodziny hihihihihi
    • Gość: rumcajs Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.03, 09:27
      ja ze zbójnickiego lasu przybędę z cypiskiem a jakże
      ahoj!
    • Gość: smok telesfor Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.03, 12:26
      ja jako emeryt zabiorę na imprezkę do koziołka młode pokolenie czyli smoka
      teodora,
      do zobaczenia!
    • Gość: tom i jerry Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.03, 11:56
      i my z hameryki przylecim do matołka,
      see you
    • Gość: miś yogi Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.03, 17:28
      ja przybędę z misiem bubu i podwędzimy wszystkie kanapki za stołu
    • Gość: pomysłowy dobromir Re: urodziny koziolka matolka IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.03, 18:51
      i ja, i ja....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka