Gość: bolo IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 19:24 Byłem na spacerze w okolicach Geanta. Przy jeziorku potknąłem się o pocisk p- pancerny. Zagrzebałem ale dobrze gdyby to ktoś sprzątnął. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRÓLIK Re: Niewypały IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 02:38 A dlaczego p pancerny?skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Niewypały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 21:44 Zadzwońcie po wojsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermann Re: Niewypały IP: *.umwp.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 10:40 albo na policję Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Niewypały 28.05.03, 11:10 No to fatalnie, bowiem tak właśnie się nie postępuje. Należało jednak zadzwonić !!! Następnym razem jednak zaawiadom policję. W żadnym waypadku nie zagrzebuj!!!! bowiem w ten sposób skazujesz kogoś innego, kto może iśc na spacer - na kalectwo, bądź wręcz śmierć. Wiem, ze policja traktuje takie zgłoszenia czasem skandalicznie, i moża zaczekać się na nich na śmierć. Ale jednak - to jedyna drgoa. Chybaże się zna numer telefonu do saperów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuńpolski Re: Niewypały IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 28.05.03, 11:40 Gość portalu: bolo napisał(a): > Byłem na spacerze w okolicach Geanta. Przy jeziorku potknąłem się o pocisk p- > pancerny. Zagrzebałem ale dobrze gdyby to ktoś sprzątnął. bolo, ja Cię proszę, Ty nie chodź na żadne spacery. Ty siedź w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Niewypały IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 20:22 kurw..a nie wiem co powiedziec ale oprócz tego przeciwpancernego leży tam chyba granat do mozdzierza. Mam dość spacerów po lesie przy Geancie. Gula mi skacze. A adresu do saperów nie znam. Może pojechali do Iraku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuńpolski Re: Niewypały IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 28.05.03, 22:35 bolo - ja Ci z dobrego serca jeszcze raz radzę: Ty nosa z domu nie wychylaj...te bomby są na Ciebie. Musiałeś cholernie komuś podpaść! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Niewypały 29.05.03, 09:37 zaraz bedziemy miec namiary!!!!!!!!!!!! Bo się strasznie przejęli, jak zadzwoniłam i powiedziałam, że niemal arsenał tam lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 BOLO !!!!!! Odezwij się koniecznie 29.05.03, 09:49 napisz do mnie na priva - mam namiary na ludzi od niewypałów!!!!!!!!! Czekają na telefon!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś