sibeliuss 11.05.07, 19:17 Witam serdecznie. Cały dzień lało a teraz słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impierator Re: Wątek na Dzień dobry 12.05.07, 15:56 Dżem dobry :) Slonko, slonko, a za chwile deszcz ;/ Pogoda okolowarszawska nie jest imponujaca, ale z dobrych źródel wiem, ze Kociewiacy tez nie mogą sie pochwalic pogodą. Pocieszające? Chyba nie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 12.05.07, 20:36 ja tam wybyłam na Kujawy::) ale jak wyjeżdżałam w piątek było łoberwanie chmury Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 12.05.07, 22:30 asiouek napisała: > ja tam wybyłam na Kujawy::) ale jak wyjeżdżałam w piątek było łoberwanie chmury Łomatko bosko, ale wszystko dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 12.05.07, 22:29 impierator napisał: > Pocieszające? Chyba nie ;/ Średnio, chociaż na Kociewiu jest gdzie pospacerować :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 14.05.07, 16:21 baaardzo ciepło się zrobiło. mimo to jestem przemarznięta - po pracy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 14.05.07, 20:36 Witaj. A ja jestem zdechły, bo miałem dziś bardzo dużo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 16.05.07, 18:17 a ja mam podły nastrój, bo mam na sumieniu paru maturzystów... chyba ja się bardziej przejęłam, że nie zdali niż oni sami... ale pogoda u nas wypasiona... i w sercu maj:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 16.05.07, 22:58 Witaj. Powoli przechodzi mi dołek związany ze śmiercią Babci. Wczoraj był pogrzeb. Nie będę pisał szczegółów, bo nie chcę Cię zanudzać. Pogoda zmienna, dziś rano lało, a po południu było piękne słonko. ps. jaki to przedmiot był taki straszny? Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 18.05.07, 08:45 Rozstania są zawsze smutne i trudne... Moi obaj dziadkowie zmarli w jednym roku. Pierwszy w trakcie matur, drugi - ten najkochańszy i stuprocentowy wzór dziadka - tydzień przed moją wyprowadzką na studia. Jedni z najważniejszych mężczyzn w moim życiu... W sumie rok ryczałam po kątach jak bóbr... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 24.05.07, 21:14 Dobry wieczór. Jutro już piątek, jakie macie plany na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: Wątek na Dzień dobry 25.05.07, 10:00 spanie i rowerowanie. a no i jeszcze piwa się napiję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 25.05.07, 16:09 Jadę rowerem na Masę Krytyczną, wieczorem browarek i forumowanie. Zajrzę tu, może będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 27.05.07, 18:54 plany zrealizowane w 100%:) zaliczone 2 jeziorka:) woda ciepła aczkolwiek mocno jeszcze kwitnie, więc trzeba było trochę sie przemóc i nie zwracać uwagę na estetykę dna:P pływanie w zupie szczawiowej może być miłe, szczególnie po kilkunastokilometrowym rajdzie rowerowym... tylko skóra trochę zaczyna piec... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 27.05.07, 21:41 Witaj. A gdzie mniej-więcej są te jeziorka? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 30.05.07, 20:53 Witam, pochmurne, ale nie deszczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: Wątek na Dzień dobry 04.06.07, 14:23 nie chcę być złośliwy, ale co Ty się tak co chwilę witasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 04.06.07, 19:19 pogoda wisielcza, szare chmury, burza:( i jeszcze te dwa i pół tygodnia do wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 05.06.07, 19:56 Zawsze gdy zaglądam witam się, w ten sposób pozostawiam ślad, że tu byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 06.06.07, 21:42 nephilim79 napisał: > nie chcę być złośliwy, ale co Ty się tak co chwilę witasz? :) I tym razem witam na pustym forum. Jakie macie plany na dłuższy weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 07.06.07, 19:56 morze nasze morze:) oraz jeziora kociewskie Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 09.06.07, 20:03 A ja miałam okazję przekonać się w ciągu tego weekendu o własnym geniuszu i samowystarczalności turystycznej. Otóż sama samiusieńka rozłożyłam namiot i rozpaliłam ognisko:) fajnie... Szkoda, że reszta Kociewiaków nie dzieli się na forum swoimi pomysłami na wolny czas.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: Wątek na Dzień dobry 11.06.07, 10:06 no ja taki połowiczny Kociewiak, ale jak wolny weekend to ostatnio rower i plaża, ostatnio szczególnie podpasowała mi orłowska, czysto, ładnie, woda ciepła i przejrzysta, no i nie aż tak dużo ludzi jak w Centrum i u mnie na dzielni. na Babich Dołach też jest fantastyczna plaża, ale to jednak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 15.06.07, 20:39 Witam w upalny piątek. Jakie plany na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 15.07.07, 15:39 Upalna niedziela, pięknie jest :) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na Dzień dobry 21.07.07, 12:05 Po tygodniowym wypadzie do Wrocławia i Krakowa wróciłem do domu. witam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Wątek na Dzień dobry 23.07.07, 00:50 Helo Sib. Coś tu pustawo na forum, mało się dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś