Dodaj do ulubionych

Pośrednik nieruchomości-sopot

19.06.07, 18:47
Chcę sprzedać mieszkanie. Które biuro nieruchomości poradzicie, a które nie???
Obserwuj wątek
    • josia_samosia Re: Pośrednik nieruchomości-sopot 21.06.07, 10:24

a jakie mieszkanie chcesz sprzedac? jestem osoba fiz & szukam mieszkania
    • Gość: jan Re: Pośrednik nieruchomości-sopot IP: *.ipt.aol.com 21.06.07, 10:38
      akces.wejdz na ich stronke.sa z wejherowa.moi znajomi kupili za ich
      posrednictwem mieszkanko i sa b.zadowoleni.profesjonalna osluga,gotowi do
      towarzyszenia we wszystkich czynnosciach przy kupnie-sprzedazy. marsta tez jest
      duza firma w 3miescie ale tej za osobiscie nie znam.JA SZUKAM MIESZKANIA.
      NAJLEPIEJ ZE WSPOLNOTY MIESZKANIOWEJ,3 POKOJOWE DO 60 M2 LUB WIEKSZE JESLI
      BEZCZYNSZOWE JEST. MIESZKAM W ANGLII WIEC POTRZEBUJE ZDJECIA DOLACZONE W MAILU
      ZEBYM MOGL "OBEJRZEC" CO KUPUJE. JESLI CENA NIE JEST "WYGOROWANA" JESTEM W
      STANIE KUPIC JE W MIARE SZYBKO OK (1 MIES) WOLALBYM WEJHEROWO LUB OKOLICE. NO I
      NAJLEPIEJ TO BEZ POSREDNIKA
      • Gość: karolina Re: Pośrednik nieruchomości-sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:51
        Ja ostatnio kupowałam od agencji z Wrzeszcza - nazywa sie Olak. Zadzwoniłam,
        powiedziałam co chcę i za 2 dni oglądnęłam chyba z 10 mieszkań. Co ważne-to
        były oferty, które sprzedawały różne agencje-p. Olak reprezentowała mnie w
        zakresie kupna. I wiedziałam, że nikt nie robi mnie w balona, a naprawdę
        reprezentuje moje interesy. Ja miałam swojego pośrednika, a sprzedający
        swojego. A w związku z tym, że zleciłam im jednoczesnie sprzedaż mojego
        starego mieszkania, prowizję jakoś dało się przełknąć. Polecam z czystym
        sumieniem.
        pozdrawiam z Gdańska
    • Gość: mila Re: Pośrednik nieruchomości-sopot IP: *.chello.pl 24.06.07, 13:22
      Na pewno omijaj, małe przypadkowe agencje, bo można się naciąć.
    • Gość: aga Re: Pośrednik nieruchomości-sopot IP: *.pro-internet.pl 29.06.07, 22:27
      dzieki za odzew. 3-pokojowe, sopot gorny w bloku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka