Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA w trójmieście

• Gość: kejsi 26 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 25.10.10, 16:55
      szczerze moge polecic wrozbite Kamila z Sopotu:) malo jest facetow zajmujacych sie ta dziedzina ale ..Pan Kamil jest niesamowity ...spojrzal na mnie i juz od razu powiedzial z jakim przyszlam problemem ...i w sumie sie zgadzalo... wrozy z dloni...ma swoj gabinet masazu w ktorym rowniez wrozy w Sopocie kamiennym potoku...512 35 36 87 umawialam sie pod tym nr...POLECAM NIESAMOWITY FACET:)
      • Gość: KHADRISSA Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.10, 14:16
        JA POLECAM WROZKE JUSTYNE Z GDANSKA NA 1000000% SIE SPRAWDZA JAK WROZY ZADNYCH POMYLEK!!!!!!!!!!!! JEST PO PROSTU THE BEST
        pisz jak sie chcesz dowiedziec ola2_32@o2.pl
        • Gość: groza... Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.chello.pl 08.11.10, 11:33
          ...jak prymitywny jest naród...
          • Gość: groza???? Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 12:26
            czyżby ???to dlaczego wesz las na to forum?????nie wierze ze tylko tak dac post cos ciebie sprowadzilo na to forum>>>
            pozdrawiam
            KHADRISSA
        • Gość: Buch Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 23.11.10, 05:44
          Och jakie MATOLY......kraj,ktory jest w EU,mamy 21wiek,a ludziska wierza w takie ZABOBONY.....ciekawe,ze wrozki nie sa zatrudniane przez prezydentow,duze korporacje czy np.w podawaniu liczb w toto......acha np.tego to juz NIE???????,no i kolo sie zamyka......Bo wiecie wrozka to taka do PIERDOL dziewozka......-----Buuuuuuuuuu---------......
          • Gość: KHADRISSA Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 12:05
            NIE MASZ RACJI!!!!!!!!! TY NIE WIESZ CZY PREZYDENT CZY W IELCY NIE KORZYSTAJA Z WROZEK...............I NIE MOW ZE 21 WIEK BO SKORA SA WROZKI TO ZNACZY ZE LUDZIE KORZYSTAJA ,,, A JAK -KORZYSTAJA TO ZNACZY ZE SIE SPRAWDZJA WROZBY I KOŁO SIE ZAMYKA:()))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM
            • Gość: To Bubel Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 25.12.10, 16:30
              Zaciemienie i Pierdoly.....jezeli "wrozki" sa takie "dobre" to dlaczego nie podaja trafnych nr w totka,nie zatrudniaja ich prezydenci,premierzy,banki czy pod.firmy dla konsultacji.........Polska jest EU,a wciaz CIEMNOTA jest wsrod nas?????????
    • morenka07 Re: WRÓŻKA w trójmieście 30.12.11, 23:57
      Tylko i wyłacznie pani Mirka Michniewicz z Gdyni, jest rewelacyjna i wiarygodna! Odwiedzam ją od lat i prawie wszystko się sprawdza. Jest doskonałym doradcą życiowym i przemiłą osobą.Kontakt z nią -
      przez Ezo-Saritikka Centrum Doradców Życiowych
      Strona www: www.ezo-saritikka.pl
      Można się z nią spotykać co 6 miesięcy, gdyż tylko wówczas karty tarota "odkrywają się" w całej krasie.
      • Gość: Kasia Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.01.13, 16:21
        Tak tak tylko Mirka M. w centrum .... jest wiarygodna .... Ale reklama tego Centrum w którym brakuje klientów...Żenada małej Uli
      • wszytskieloginysajuzzajete Re: WRÓŻKA w trójmieście 11.05.17, 08:47
        Pani Mikra bardzo sympatyczna i pozytywna osoba. Mimo szczerej sympatii muszę przyznać, że nic mi się nie sprawdziło, a byłam parę razy.
    • Gość: lena Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 00:10
      issana jest tarocistka i numerologiem, sprawdzona przezemnie i znajomych
      • Gość: Micho Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 19.01.12, 01:59
        A ty i ci twoi znajomi to co to za "AUTORYTETY" wrozbitow czyt. szarlatanow ,cwaniakow,kiwaczy naiwnych ludzi co??????.....wrozki to takie od kombinacji "dziewuszki"...buuuuuu.......Micho-Zdzicho-.......
    • Gość: Justyna Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 04.06.12, 22:37
      polecam dobrą i sprawdzoną tarocistkę panią Agatę, pomogła mi i moim znajomym, to jej namiary:725-052-762
      • Gość: Kasia do Justyny IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.01.13, 16:16
        Chyba 7-raz reklamujesz i podajesz telefon do wróżki Agaty . Masz z tego jakieś profity?
    • Gość: emili Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.tvk.torun.pl 13.06.12, 22:32
      Bardzo profesjonalnie,rzetelnie wykonana diagnoza .Osoba obdarzona prawdziwym darem odczytywania zakamarków ludzkiej duszy i tajemnic przyszłości.To co robi robi z pasją, z miłości do ludzi ,za bardzo symboliczne pieniądze. Polecam i dziękuję.wrozkazinaida@wp.pl 784910901 ]Tekst linka[/url]
    • emili50 Re: WRÓŻKA w trójmieście 14.06.12, 09:15
      Bardzo profesjonalnie,rzetelnie wykonana diagnoza .Osoba obdarzona prawdziwym darem odczytywania zakamarków ludzkiej duszy i tajemnic przyszłości.To co robi robi z pasją, z miłości do ludzi ,za bardzo symboliczne pieniądze. Polecam i dziękuję." kontakt784910901
    • Gość: Justyna Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 21:56
      byłam u pani Agaty, dobra wróżka, chodzę do niej co jakiś czas. telefon jej to 725004277. polecam.
      • Gość: Justyna Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 16.06.12, 21:58
        i do tej pani Agaty są terminy, bo ma zajęte wiec trzeba zawsze zadzwonić i się umówić,725004277.
    • Gość: mimi Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.tvk.torun.pl 20.06.12, 08:55
      jak dla mnie to tylko wróżka zinaida wrozkazinaida@wp.pl znalazlam na forum i jestem wdzieczna,pomogła jako jedyna,wrózy mi przez internet,dobry człowiek ,angazuje sie w pomoc,świetna wróżka,ma dar
    • Gość: JUSTYNA32 Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 25.06.12, 18:30
      polecam i nie bede się rozpisywała, każdy może iść i sprawdzić, ja korzystam od 2 lat i polecam panią Agatę za tarota, świetny klimat. 725004277.
    • Gość: SANDRA Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 10:16
      ja dwa dni temu byłam u Agaty w Gdyni. Ciepła osoba ,nie rozwodzi sie nad czymś czego nie ma. 725004277.
      • Gość: emka Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 17:16
        Pilnie poszukuję wróżki. Idę po raz pierwszy. Czy ktoś mogłyby mi dać rzetelny namiar. W tym wątku jest tyle bzdur poza tematem (skąd Ci ludzie mają tyle czasu, żeby po forach skakać i obrażać innych?), że nie mogę się niczego doszukać. Widzę, że część z was jest od dawna w temacie. Proszę o kontakt na maila- ruuudzik@wp.pl
        Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
        • Gość: Monika Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 20:22
          Dwukrotnie korzystałam z usług p.Karoliny z Gdańska. Jestem zadowolona. Zamówiłam wizytę do domu, bo ta pani tylko dojeżdża. ( tel 517509108 )

• Gość: JULA Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 20:06
            od kiedy ta pani dojeżdza? byłam u niej i to wielka ściema...bierze 150 zł za wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kosmos!!!!!!!!!!!!!!polecam ci wróżkę Agatę bo dzięki temu forum byłam u niej i jest o wiele tańsza....jej numer 725004277.
          • Gość: Kasia Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.01.13, 16:11
            Pani Karolina powinna się jeszcze wiele uczyć bo jej przepowiednie nie sprawdzają się .Ja osobiście odradzam Karoline
    • Gość: monitkaania Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.torun.mm.pl 03.10.12, 10:18
      to ma być wróżka z trójmiasta czy nie tylko??? bo znam dobrą wróżkę ale jest z Torunia mi wróżyła przez maila ale z tego co wiem to możliwe jest spotkanie, piszę o niej bo na prawdę wróżba rzeczowa, zgodna z moją przeszłością, aż byłam zaskoczona każdy tak mówi że coś tam się nie sprawdziło ale jak dla mnie wróżka Vitalissa jest bomba, mi się sprawdziło wszystko i to punkt po punkcie, 5 pytan i 5 odpowiedzi także jeszcze skorzystam. mozesz napisac do niej lub zadzwonic ja zadzwonilam 725210621 a mal to wrozka.vitalissa@gmail.com
      • Gość: Kasia Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.dynamic.lte.plus.pl 11.01.13, 16:07
        Przestań reklamować wróżke Vita... co...ś tam, wszędzie podajesz jej telefon , dosłownie wszystkie twoje opinie zaczynają męczyć.
    • Gość: pamemella Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.torun.mm.pl 05.10.12, 13:58
      ja polecam Vitalisse, ktoś mi ją kiedyś polecił a teraz ja ją polecam, wróżba zrobiła na mnie wrażenie.
      • Gość: Gość Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.one.pl 05.10.12, 18:41
        Polecam panią Mirkę Michniewcz, korzystam z jej rad od lat i jest sprawdzonym, doskonałym doradcą!
        Przyjmuje w Centrum
        Doradców Życiowych w Gdyni, ul. Abrahama 6/2.

tel: +48 517 237 293

• Gość: Faja Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 16.11.12, 19:04
          A ja polecam odciac sie od ZABOBONOW.....to czarodzieje dobrzy w bajeczkach......Buuuuuu......
          • Gość: Buuuuuuu Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 11.01.13, 17:13
            Jak ktos jest NAIWNY i PLACI naciagaczom to jego sprawa??????......,a,moze wrozka mi poda wlasciwe numery w totka??????......ha ha.....,kto MADREY te na wrozbiarzy SR. ha ha ha......
        • Gość: Ela Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 14:53
          Jeżeli faktycznie mogę polecić kogoś sprawdzonego to pana Jarka z Gdyni ale ten pan zajmuje się tylko poważnymi problemami . Nie podaje telefonu tego pana bo to nie reklama tylko informacja dla kogoś w potrzebie.
    • Gość: d Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 23:05
      dobrą wrózkę masz pod e-mailem kobietamag@interia.pl
      • Gość: Buchaj Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 21.07.13, 07:47
        Najlepsza wrozka dla KAZDEGO to wlasny MOZG..............wszyscy mamy mozg tylko z rozumem jest problem.........
        • Gość: d Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 20:24
          dobrą wrózkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl , sprawdza się ;)
    • Gość: ada Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.13, 18:31
      Kochani polecam gorąco wróżkę Sarę -znalazłam ja na tym forum, zadzwoniłam i pomogła!!!!!!Odzyskałam swoja miłość!!!!!czekałam miesiąc czasu na efekty. Podaję jej adres email. kobietamag@interia.pl
    • Gość: anna Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.12.13, 15:05
      super wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl gorąco polecam bo naprawdę warto! :)
      • Gość: Capaj Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 24.02.14, 18:43
        A w naszym niby "wyedukowanym" kraju wciaz CZAROWNICE maja sie b.dobrze.....niech zyje "glupota i zaciemnienie" ?????????............Pozdrawiam myslacych LOGICZNIE........Capaj.....
        • Gość: Antywrozbita Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 20.03.14, 21:29
          Skonczcie wreszcie z tym -ZACOFANYM-tematem wrozki-....hmmmm Polska cywiiizowana-=ciemnota-
    • Gość: Oliniaczka Re: WRÓŻKA WIDMO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 10:59
      A propo Pani Krystyny (wróżka) to mam info :
      tarot.pl/trojmiasto/bez_licencji

Jak licencja wow :O
    • Gość: pachnidło Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.torun.mm.pl 20.05.14, 14:18
      ja mogę polecić panią vitalissę email wrozka.vitalissa@gmail.com jestem po otrzymaniu wróżba bardzo dużo sę zgadza co mnie zaskoczyło i dwa pytania już się sprawdziły.
      • Gość: Bucon Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.vc.shawcable.net 28.05.15, 19:35
        My Polacy to Europejczycy-czyzby-czy ciemnota w najlepszym wydaniu ?????????.....niech wrozka mi poda numery do totka?????????? i sprawa jest jasna ?????????
    • Gość: tola Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.play-internet.pl 29.09.15, 17:13
      Witam chciałam zapytać o wrozke Sandre z Trójmiasta z magicznych wrót czy ktoś był czy przepowiednia sie spełniła. Niby przeszłość była taka jak powiedziała ale przyszłość. Proszę o odpowiedz
    • madelainess Re: WRÓŻKA w trójmieście 07.02.16, 19:28
      Znalazłam ogłoszenie Pana Daniela w internecie. Kontakt telefoniczny upewnił mnie, że jest to osoba, której można zaufać i zwrócić się z poradą w sprawie interesujących kwestii. Początkowo P. Daniel nie odbierał tel, ale w krótkim czasie oddzwonił i umówiłam się na spotkanie, które odbyło się w miłej atmosferze. Mogłam poradzić się o dowolne sprawy. Jak się okazało wróżby z run oraz kart Tarota w pełni się sprawdziły. Co było ogromnym zaskoczeniem, mimo iż nie pokładałam w pełni ufności takim usługom, ale teraz zmieniłam zdanie. W wielką chęcią polecam Pana Daniela, jego wróżby bardzo mi pomogły. Telefon do wróżbity Daniela (Daneo) : 516818234. Lokalizacja Centrum Gdańska
      • Gość: sara Re: WRÓŻKA w trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.16, 10:30
        ale kryptoreklama:P
    • serwus_33 Re: WRÓŻKA w trójmieście 08.09.16, 15:10
      jak ktos chce, to warto walic do Donaty, korzystam z jej wrozb stale, wrozka_donata@op.pl
      polecam ja
    • magia150 Re: WRÓŻKA w trójmieście 18.09.16, 11:17
      Polecam wróżkę beangel52@wp.pl, ,mozna sie z nia umowic dokladnie piszac do niej.
      bierze tanio, sensownie mowi i wszystko sie sprawdza, duzo osob z jej porad korzysta, ludzie ja cenia.
      jest przemila osoba, i poswieca tyle czasu ile ta osoba chce, ktora do niej chodzi
      nie ocenia, daje dobre rady, lepsza niz psycholog no i co najwazniejsze jest dobra
      mówi tez o przeszlosci, co bylo

• dorotarwrozby Re: WRÓŻKA w trójmieście 16.01.17, 15:35
      Jestem wróżką, a przede wszystkim specjalistką od Magii Miłosnej i nie tylko, ponieważ zajmuje się także oczyszczaniem i zdejmowaniem uroków i klątw. Pochodzę z rodziny szeptuńskiej, tak więc magia towarzyszy mi praktycznie od dziecka. Zajmuję się zarówno czarną i białą magią, gdyż czary na miłość to właśnie zlepek obydwu, np. spętanie czy urok miłosny to czarna magia, ale rytuał na przywołanie miłości lubteż uwolnienie od toksycznego związku należą do działu białej magii. Wiele osób kojarzy czarną magię z klątwami, destrukcją, demonami, co jest sporym błędem, gdyż nie słuzy ona tylko do tego, natomiast biała magia służy jedynie do uwalniania, ściągania klatw i uroków, uzdrawiania duszy i ciała, nie możemy niko ani niczego zmanipulować z jej pomocą, stąd w magii miłosnej jej skuteczność jest niska. Stosuję zaklęcia i rytuały sparwdzone od wielu lat zarówno przez moich przodków jak również przez mnie, zarówno we współpracy z ludźmi jak również na sobie i znajomych. Przy każdym rytuale zabezpieczam klienta, aby żadne byty czy larwy astralne nie "przyczepiły" się w ciągu trwania obrzędu, w szczególności przy Wyższej Magii Rytualnej i Ceremonialnej. Skontaktuj się ze mną poprzez formularz lub adres e-mail i opisz Waszą sytuację. Aby wykonać Rytuał magiczny będę potrzebować daty Twoich urodzin oraz daty urodzin osoby, która ma być obiektem Rytuału. Jeśli mają Państwo jakieś pytania to zapraszam do ich zadania. Mail: wrozbydorota@gmail.com
    • artekk34 Re: WRÓŻKA w trójmieście 28.07.17, 16:29
      Zamiast wróżki polecam imprezę 30go lipca w klubie Protokultura pod nazwą MASS ESCAPE 3CITY gdzie zapowiada się świetna zabawa, warto pożegnać miesiąc z przytupem :)
    • luizagerman Re: WRÓŻKA w trójmieście 03.01.18, 17:04
      Cześć,
      mam na imię Luiza.
      Wróżbiarstwo i magia, rytuały, spętania to moja pasja. Od 5 lat zajmuje się wróżiarstwem i zdejmowaniem klątw. Uproszczając wróżbiarstwo to moja wielka pasja, moje drugie życie. Wróżę jedynie od czasu do czasu, ponieważ zawodowo jestem ograniczona. Uwielbiam pomogać ludziom, a także pomagać podejmować decyzje za pomocą kart. Czy jestem dobra? Nie wiem - zawsze odpowiadam. Oceniam się pod kątem ilości sób, które do mnie wracają.
      Tarot bez limitu, bez limtu pytań to 30 zł.
      Cennik rytuałów:
      - rytuały miłosne, zdrowotne, finansowe, zawodowe - 50 zł
      - zdejmowanie klątw - 50 zł
      - talizman przyciągajcy szczęście - 100 zł
      życzę wiele dobrego
      Można się ze mną kontaktować na adres e-mail: luizaap@wp.pl

• allajaty Re: WRÓŻKA w trójmieście 01.06.18, 14:10
      Mam sprawdzoną wróżkę w Gdyni, od kilku lat korzystam z jej usług, zawsze wszystko się sprawdza, ta pani jest niesamowita, głęboko wnika energetycznie w sytuację, podaję nr tel 500-273-383
      • 6938_mt Re: WRÓŻKA w trójmieście 30.08.18, 21:12
        Przyłączam się do opinii. Niesamowita kobieta. Bardziej doradca życiowy niż sama wróżka. Bardzo duża sprawdzalność. Pani Agnieszka ma niesamowite podejście do ludzi. Gorąco polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka