Gość: karo Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:35 Sopot tez powinien miec taka gazete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekolada Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:31 Jakiej długości powinien być tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesie Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:06 ja juz wyslalam na 3/4 ekranu tekscik. czekam na publikacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 10:32 a dlaczego w sobotę 29 grudnia nie było dodatku do wyborczej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedwik Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 22:48 Bo był już 22 grudnia. Ja zebralam wszystkie numery. Jesli Ci zalezy na tym wydaniu.to przedzwon do redakcji, pewnie jeszcze mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 18:04 to trzeba było jakoś powiadomić ludzi, że bedzie 22-go. czy moze ktoś wypisać tytuły wszystkich artykułów, które się tam znajdują? byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
odzywkadowlosow Moja Gdynia, moja Gazeta 14.01.08, 21:41 Ja też się cieszę, że moje rodzinne miasto ma swoją gazetę, od dawna zasługuje na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 12:34 W jakie dni ukazuje się ta nasza gazetka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Gdynia Re: Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.gdansk.agora.pl 12.02.08, 13:13 W soboty, nastepna już 23.02. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianka Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.08, 13:56 Jasne,że Gdynia to cudowne miasto. Cała Polska ją budowała, ludzie jechali tu z odległych zakątków naszego raju, często "w jednej koszuli" , spali pod rybackimi łodziami na gdyńskeij plaży, ale chcieli tu być i budować port, miasto. Pieknie to opisuje nasza rodzima pisarka -Stanisława Fleszerowa Muskat w swej powieści TAK TRZYMAĆ. Kto przeczytał tą książkę, jeszcze bardziej pokochał Gdynię. Gdynia jest młoda, rządzą nią młodzi, kochajacy ją ludzie, i dlatego jaest tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotka15 Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 14:37 Bez przesady. Gdynia miała swoją prasę: "Kurier Gdyński" i "Gazetę Gdyńską" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Moja Gdynia, moja Gazeta IP: *.porta.com.pl 29.08.08, 15:23 Minęło już parę miesięcy odkąd istnieje ten dodatek. Co o nim myślicie? O poziomie tekstów pisanych przez mieszkańców, a nie profesjonalnych dziennikarzy?. Odpowiedz Link Zgłoś