leutnant 21.08.03, 15:38 niech admin czyta posty rzetelnie albo niech się podda do dymisji.To co się tu dzieje to skandal do potęgi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Red Re: pochwalić admina IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 21.08.03, 16:42 leutnant napisał: > > > niech admin czyta posty rzetelnie albo niech się podda do dymisji.To co się > tu dzieje to skandal do potęgi . Szanowny Panie, czy mógłby się Pan wypowiadać jaśniej? Ten nerwowy bełkot nie jest dla mnie jasny. Z poważaniem - Red. Odpowiedz Link Zgłoś
cybernetka Re: zmienić admina 21.08.03, 17:21 Gość portalu: Red napisał(a): > leutnant napisał: > > > > > > > niech admin czyta posty rzetelnie albo niech się podda do dymisji.To co si > ę > > tu dzieje to skandal do potęgi . > > Szanowny Panie, czy mógłby się Pan wypowiadać jaśniej? Ten nerwowy bełkot nie > jest dla mnie jasny. Z poważaniem - Red. Wcale się nie dziwię, że "Red" nic nie zrozumiał, to przecież żadna nowość. Biorąc pod uwagę 'wypowiedzi' 'Red' a' można wywnioskować, że osoba (?) ta niczego nie jest w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile i co jeszcze? Re: chwalić admina IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 21.08.03, 17:35 cybernetka napisała: > Gość portalu: Red napisał(a): > > > leutnant napisał: > > > > > > > > > > > niech admin czyta posty rzetelnie albo niech się podda do dymisji.To > co si > > ę > > > tu dzieje to skandal do potęgi . > > > > > Szanowny Panie, czy mógłby się Pan wypowiadać jaśniej? Ten nerwowy bełkot > nie > > jest dla mnie jasny. Z poważaniem - Red. > > Wcale się nie dziwię, że "Red" nic nie zrozumiał, to przecież żadna nowość. > Biorąc pod uwagę 'wypowiedzi' 'Red' a' można wywnioskować, że osoba (?) ta > niczego nie jest w stanie zrozumieć. "cyberminetka" - kolejna klonomutacja wyleniałego KRÓLIKA leutnanta. Ile tego paskudztwa jeszcze się namnoży?!? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: chwalić admina 21.08.03, 17:57 Gość portalu: ile i co jeszcze? napisał(a): > > "cyberminetka" - kolejna klonomutacja wyleniałego KRÓLIKA leutnanta. Ile tego > paskudztwa jeszcze się namnoży?!? Wiesz co? Ty to naprawde jestes po prostu glupi. Masz jakas manie przesladowcza na tle Krolika? Moze to twoja fobia? A od Anety to sie najzwyczajniej w swiecie odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: chwalić admina 22.08.03, 07:15 Gdybym nie wtrącił swych 3-ch groszy, to dzień miałbym zmarnowany! ......> Ty to naprawde jestes po prostu glupi. .... Co to znaczy "głupi"? Redzio wiedzę ma, podobnie jak Castorp lub śp. Artur. On jest mądry specyficznie. Jego klasa nie wszystkim odpowiada. Jest osobowością intrygującą, czego potwierdzeniem są Wasze reakcje. ........>Masz jakąs manię przesladowcza na tle Krolika? ..... Ma taką samą manię, jak swego czasu pewna grupa, aktualnie częściowo odizolowana na innym forum. Może to Królik/Leutnant ma właściwości przyciągające różnych oryginałów??? ..... A od Anety to sie najzwyczajniej w swiecie odwal. I tu się zgadzam całkowicie. Najlepiej na zasadzie wzajemności! Chwała tolerancji wszelakiej!!! Chwała głupim, bo na ich tle mądrzy lepiej wyglądają. Pozdrawiam wszystkich *tolerantów" (być może) przygłupawy Fil PS Zgadzam się na wirtualne ukamienowanie mnie, za głoszenie powyżaszych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Nie marnuj dnia, godziny i sekundy 22.08.03, 08:26 filut napisał: > Gdybym nie wtrącił swych 3-ch groszy, to dzień miałbym zmarnowany! Kiedy miałem lat tyle, że skały W mej wyobraźni przenosiłem Choć byłem wtedy jeszcze mały Lecz pełnią mego życia żyłem Nie zabierajcie więc mojego misia Gdyż tylko on mi już pozostał On jest wspomnieniem tego życia Z którym dorosły się już rozstał Szukałem, lecz oczyma które nie widzą Powoli tonąc w oceanie zawodów Mówiłem, lecz ustami co prawdy się wstydzą Brodząc w płyciźnie pustych wywodów Wymarzyłem ideał na kształt kryształu Budując go z pośród ziemskich wartości zamętu Gardziłem talentem pozbawionym polotu Wybierają brylant, zamiast diamentu Uwierzyłem w to, że szata zdobi człowieka Ufając światu i ludzkim marzeniom Zapomniałem, że zło w złoto się przyobleka Kłaniając się w pas bladym życia cieniom Zatraciłem gdzieś radość w życia pędzie Mając w zanadrzu uśmiech - na kształt grymasu Nie myślałem o tym, że kiedyś mnie tu nie będzie I że nie można zmarnować otrzymanego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica polska Re:Spłoniłem się niczym panienka.... IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 22.08.03, 11:12 filut napisał: > Gdybym nie wtrącił swych 3-ch groszy, to dzień miałbym zmarnowany! > > ......> Ty to naprawde jestes po prostu glupi. .... > Co to znaczy "głupi"? Redzio wiedzę ma, podobnie jak Castorp lub śp. Artur. On > jest mądry specyficznie. Jego klasa nie wszystkim odpowiada. Jest osobowością > intrygującą, czego potwierdzeniem są Wasze reakcje. > >> Chwała tolerancji wszelakiej!!! Chwała głupim, bo na ich tle mądrzy lepiej > wyglądają. > > Pozdrawiam wszystkich *tolerantów" > (być może) przygłupawy Fil > > PS > Zgadzam się na wirtualne ukamienowanie mnie, za głoszenie powyżaszych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
leutnant Re: chwalić admina 22.08.03, 09:13 kiedyś w podstawówce miałem kolegę,dzisiaj się o takich mówi >>nadpobudliwy<< dla nas to był czubek.Tak samo jest z RED on nie jest głupi,on jest >>mądry inaczej<< i tego już nic nie zmieni,jedyna szansa że tacy krótko żyją pzdr.L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagog polski Umiłowany KRÓLIKU leutnanta... IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 22.08.03, 11:20 Moja konsekwentnie delikatna perswazja odniosła skutek...Już nie skrzeczysz martwym głosem: "zmienić admina", a wręcz przeciwnie podpisujesz swoje wynurzonka pod "chwalić admina". I oto właśnie chodziło! Makarenko byłby dumny ze mnie. Ja tyż!!! Odpowiedz Link Zgłoś