evita33 31.03.08, 18:42 czy ktoś odwiedza to miejsce .... jeśli tak prosze o opinie co do kuchni - czy jedzonko dobre?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kecaj40 Re: Pod Olivka - w Gdańsku IP: *.crowley.pl 07.04.08, 08:53 ponoć dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Pod Olivka - w Gdańsku IP: *.eranet.pl 07.04.08, 16:44 byłam tam na imprezie firmowej - przez dłuższy czas towarzystwo zastanawiało się, czy to, co znalazło się na talerzach, to ryba, czy coś innego... reszta jedzenia też nie przedstawiała się dobrze; reasumując -moja opinia - jedzenie do niczego; od razu zaznaczam, że nie należę do grupy malkontentów,którym nic nigdy się nie podoba; Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Pod Olivka - w Gdańsku 08.04.08, 22:03 A ja tam bywam od samego początku istnienia Olivki. I jestem zadowolona. Fakt, że porcje jedzenia nie należą do najwiekszych, ale są ładnie podane i udekorowane. Smaczne też są. Nigdy się nie naciełam, wszystko było świeże. Wolę tam bywać latem, kiedy pogoda pozwala na posiłki w ich ogródku. Przyjemnie urządzone miejsce z placem zabaw dla najmłodszych. Co świadczy o tym, że klienci z dziećmi nie sa dla nich straszni. Jak dla mnie to ogromny plus;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: Pod Olivka - w Gdańsku 09.04.08, 22:13 Dziekuje za opinie. Bedziemy tam organizowac Komunie córki.Zamowione. Napisze o wrażeniach juz po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Pod Olivka - w Gdańsku 10.04.08, 10:14 evita33 napisała: > ... Bedziemy tam organizowac Komunie córki.Zamowione... Wcześniej treść tego wątku przekaż włascicielom Olivki - obługa wzroście do niebotycznego poziomu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: Pod Olivka-po imprezie 05.05.08, 12:42 Wczoraj odbyło sie przyjecie komunijne mojej córki w Olivce. Wszyscy jestesmy bardzo zadowoleni- jedzonko bardzo smaczne i wcale nie mało - suróki świeże, obsługa miła i cały czas. Piękny ogród, miejsce do posiedzenia na zewnątrz i plac zabaw w naszym przypadku zdał relacje bo dzieciaki nie siedziały przy dorosłych tylko bawiły sie na placu.POlecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Do Evity :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:34 a, to przez Ciebie nie mogliśmy zjeść w niedzielę obiadu w Olivce:) a tak na poważnie to powiedz, ile wyszły koszty na jedną osobę? jakie ewentualnie dania byś poleciła? tez zamówiłam sobie stolik na imprezę, więc jestem zainteresowana:) Odpowiedz Link Zgłoś