pliskowola176 24.10.08, 22:52 Czy są jakieś problemy z wynajęciem kwater prywatnych w Trójmieście w sezonie letnim? Kiedy ewentualnie trzeba rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annadnx Wczasy 2009 03.11.08, 21:25 Nie wiem jak jest w Trójmieście. Moge jedynie polecić Nowy Dom Wczasowy ANNA Pustkowo koło Pobierowa, Trzęsacza i Rewala. Pokoje 2,3,4-os. o wysokim standardzie, rozsądne ceny, meble hotelowe, łóżka z materacami, wykładziny - wszystko nowe. Pokoje z balkonami, łazienki z natryskami itd... Miejsca postojowe na terenie posesji. Do plaży 3-5 minut spacerkiem. Pełny opis i cennik na stronie : www.wczasy.nadmorzem.az5.pl Jest to miejsce na urlop i wypoczynek dla osób ceniących spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
annadnx Wczasy 2009 03.11.08, 22:20 annadnx napisała: > Nie wiem jak jest w Trójmieście. > Moge jedynie polecić Nowy Dom Wczasowy ANNA Pustkowo koło Pobierowa, Trzęsacza > i Rewala. > Pokoje 2,3,4-os. o wysokim standardzie, rozsądne ceny, meble hotelowe, łóżka z > materacami, wykładziny - wszystko nowe. > Pokoje z balkonami, łazienki z natryskami itd... > Miejsca postojowe na terenie posesji. > Do plaży 3-5 minut spacerkiem. > > Pełny opis i cennik na stronie : www.wczasy.nadmorzem.az5.pl > > Jest to miejsce na urlop i wypoczynek dla osób ceniących spokój. Jeszcze jedna informacja : kwatery lub miejsca na wczasy 2009 i wypoczynek ze zwierzętami trzeba szukać gdzie indziej - tam nie przyjmują zwierząt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior zdecydowanie trzeba rezerwowac IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 21:34 zwlaszacza na przelomie lipca i sierpnia gdy jest jarmark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLISKOWOLA 176 Re: zdecydowanie trzeba rezerwowac IP: 80.50.161.* 23.12.08, 14:09 BYŁAM KIEDYŚ W ŚWINOUJŚCIU Z ROWEREM. TERAZ BYM CHCIAŁA TO POWTÓRZYĆ ALE ZWIEDZAJĄC TRÓJMIASTO.POTRZEBUJĘ JAKIEJŚ ZWYKŁEJ KWATERY ABY DWIE OSOBY MOGŁY SIĘ ZATRZYMAĆ NA OKOŁO 10 DNI.NIE MUSZĄ TO BYĆ LUKSUSY,JAKIEŚ WYRKO I SANITARIAT. A MOŻE KTOŚ PRYWATNIE WYNAJMUJE WCZASOWICZOM POKOJE ALBO COŚ INNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś