grzechotniczka 23.10.03, 16:20 wkrótce zamieszkam na Żabiance, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to bezpieczne osiedle? Jakich miejsc lepiej unikać ?Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filut Re: ŻABIANKA 24.10.03, 16:44 grzechotniczka napisał(a): > wkrótce zamieszkam na Żabiance, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to > bezpieczne osiedle? Jakich miejsc lepiej unikać ?Dziekuję Osiedle jak inne. Bezpieczeństwo jest rzeczą względną. Wyrwiarze działają na Zabiance Żaspie i Przymorzu, gdzie mieszkam *osobistą osobą*. Niesą to wypadki nagminne. Nie martw się przedwcześnie. I tak tam zamieszkasz:))) Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: ŻABIANKA IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 20:48 Zabianka zdobyla swoja "uroda"i "przyjaznymi"dreskami slawe ogolnopolska.Wlsnie dzisiaj okolo poludnia "podziwiano"Zabianke w Radiowej Trojce.Jeszcze piekniej bedzie jak lokalni patrioci "wypozycza" iluminacje z glownego miasta i oswietla swoje poradzieckie bloki Odpowiedz Link Zgłoś
pstolars Re: ŻABIANKA 25.10.03, 18:26 23 lata juz tam mieszkam, czyli od urodzenia. Dokladnie przy ulicy Pomorskiej. Sa pewnie i lepsze miejsca w Trojmiescie ale widzialem tez gorsze. Wydaje mi sie ze takie blokowisko jak Zabianka najlepiej polaczyc pod wzgledem bezpieczenstwa i zycia w ogole z Zaspa albo Przymorzem - jesli znasz kogos z tamtych rejonow to bedzie mniej wiecej podobnie... Jeszcze napisz mi gdzie dokladnie bedziesz mieszkala to Ci powiem wiecej - mozesz na konto - ps270181@yahoo.co.uk . Odpowiedz Link Zgłoś
pstolars Niedaleko... 27.10.03, 15:09 Prosze - tu przyklad "bezpieczenstwa" - co prawda Piastowska to prawie Przymorze, ale bardzo niedaleko Zabianki. www.gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/310727.html Odpowiedz Link Zgłoś
grzechotniczka Re: Niedaleko... 27.10.03, 18:39 nie.... no wspaniale...to prawie za moim domkiem ;(. Ale szlag mnie trafił nie tyle z powodu kretyńskich "dresików" ile z powodu podejscia lekarzy i policji... P.S.Też JUŻ mieszkam na Pomorskiej :)i mam nadzieję że tu sie nic takiego nie zdarza... Pozdrawiam-Grzechotniczka Odpowiedz Link Zgłoś
pstolars Re: Niedaleko... 27.10.03, 22:54 Jesli tez mieszkasz na Pomorskiej to moge napisac Ci troche o okolicy - ale wolalbym na priv'a - w koncu tutaj kazdy czyta - ktos moze poczuc sie urazony :))))), czekam na kontakt - moj mail ps270181@yahoo.co.uk Pozdrawiam, Pawel Odpowiedz Link Zgłoś