Gość: iwa.ja IP: 10.133.130.* 20.01.02, 18:56 No gdzieście są?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 19:57 No dobrze juz nie krzycz, juz zalozylem papcie. Ciagle to samo, a ja tak lubie chodzic w butach po domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa.ja Re: Papcie IP: 10.133.130.* 20.01.02, 20:00 A moje szczenięta w skarpetkach. Białych!!! Hurra, żeś się odezwał. Jak Ci minął dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa.ja Re: Papcie IP: 10.133.130.* 20.01.02, 21:15 Hurrrra, Lucy się odezwała. Trochę nawalona, więc zmyliła adres, ale może jeszcze się nawroci. Lucy, Chodź w papcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 21:26 iwa Ciesze sie ze sie konczy, ze moge jutro isc do pracy. Ciekawe kto jeszcze sie zamelduje? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 21.01.02, 09:10 Ale ściemniasz. Najpierw smecz, że koniec, że się cieszysz, że idziesz do pracy (????!!!!) a potem ciągniesz mnie na imprezę, jak już śpię! No, nieładnie, nieładnie...Ale śpieszę Ci donieść, że za 5 dni jest weekend. No i... Lucy bardzo ładnie napisałaś, mimo zdaje się lekutkiej czkawki. Ja w takiej sytuacji zatykam nos i czekam: albo przejdzie, albo zejdę... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Papcie 21.01.02, 00:01 Gość portalu: iwa.ja napisał(a): > Hurrrra, Lucy się odezwała. Trochę nawalona, więc zmyliła adres, ale może > jeszcze się nawroci. Lucy, Chodź w papcie! Ha, ha, ha :)))) Trochę przyznam, szumiało, szumiało ale chyba coś tam napisałam Iwuniu??? Coś nie tak????? Duża buźka :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 20:30 Dobry Wieczor Lucy Nie,nie ,wszystko bylo paletti,:)nawet mozna bylo przeczytac co napisalas hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 21.01.02, 20:47 A do mnie U92 nic nie napiszesz, nie wytłumaczysz się z niewczesnych propozycji? Patrz wyżej! Czy "92" oznacza Twój rocznik urodzenia czy wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 21:57 Iwa Zadalas dziwne pytanie ale dam Tobie odp."U" rodzony przed "92" laty. Moj ojciec ma teraz 92 lata - krol zycia!!! On wie jak nalezy zyc,chcialbym chociaz w 50% tak zyc jak on. Powiem Tobie taka ciekawostke o nim .Co roku latem zasiada przy swoim stoliku w " Zlotym Ulu",nigdy nie zajmnie innego!!!,schodza sie jego kumple(jego rowiesnicy)i godzinami potrafia tak siedziec na Sloneczku przy kawie i koniaku Pewnego razu jakas para zajela jego stolik, przez nieuwage nowej kelnerki ktora nie znala pewnych obyczajow panujacych w " Zlotym Ulu" Ojciec troche zaklopotany poprosil kierowniczke zeby " posprzatala" jego stolik gdyz juz jest 11.00 i zaraz sie zacznie dzien. Kierowniczka przeprosila pare, powiedziala ze ten stolik jest zarezerwowany,czy nie przesiedli by sie do innego.Jak siegam pamiecia ten stolik zawsze byl zarezerwowany :)))dla mieszkancow Sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 21.01.02, 22:04 Ho, ho, ho...Dla mnie, ile razy przyjeżdżałam do Sopotu z Krakowa, wyjście do Ula z mamą - stałą bywalczynią - było nobilitacją. Wyobrażasz sobie? A wczesniej, kiedy jeszcze miałam czerwoną tarczę na agafce oczywiście, to wyjścia do Ula były takim igraniem z ogniem. Bo wiesz, trójki klasowe chodziły i sprawdzały, czy licealiści nie snują się po kawiarniach. A więc, nudno tam było, ale jaki hazard! Ale tak na oko, powinienieś mieć nicka jakieś, niech zgadnę, U58? Przepraszam, U54? Stara matura, taka, co wystarczyło siedem klas a nie jak te późniejsze głupki, osiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 22:39 iwa Jezeli juz to U45 jak pisalem to petalem sie po Non Stopie Poza tym ten" Krol Zycia" to zdolny osobnik,on w wieku 75 mial"znajoma"( okeslmy to tak)ktora w tym czasie miala jakies 40-45 lat.ok :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 21.01.02, 22:47 Toś Ty jest gównarz ośmioklasowy. W tych czasach już nie było prawdziwego Non Stopu, co z przykrością stwierdza I5I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 22:59 iwa! Ty sobie uwazaj smarkulo:)) Pewnie ze nie bylo juz nad morzem Non Stopu ale ja mialem starszych braci co musieli sie mna opiekowac wiec zabierali mnie z soba bo nie mieli innego wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Papcie 21.01.02, 23:50 Gość portalu: u92 napisał(a): > iwa! > Ty sobie uwazaj smarkulo:)) > Pewnie ze nie bylo juz nad morzem Non Stopu ale ja mialem starszych braci co > musieli sie mna opiekowac wiec zabierali mnie z soba bo nie mieli innego > wyjscia Witajcie ale jak zwykle jestem już sama:((((( To trudno, pa, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 00:03 Lucy Witaj co tak wczesnie dzisiaj ? :))) Nagrywam sobie Pink Floyd i stukam troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Papcie 22.01.02, 00:17 Gość portalu: u92 napisał(a): > Lucy > Witaj co tak wczesnie dzisiaj ? :))) > Nagrywam sobie Pink Floyd i stukam troche:) Witaj :)))) Ja już tradycyjnie muszę się zwijać. Pracujesz jeszcze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 00:25 lucy Nie mam zly dzien dzisiaj ,szukam ucieczki w muzyce. spij dobrze zycze tobie kolortowych snow ,pa Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Papcie 22.01.02, 00:30 Gość portalu: u92 napisał(a): > lucy > Nie mam zly dzien dzisiaj ,szukam ucieczki w muzyce. > spij dobrze zycze tobie kolortowych snow ,pa Dlaczego????? Trzymaj się:))))) Chętnie bym Ci potowarzyszyła ale nie mogę:((( Przykro mi:( Nie poddawaj się, ja wiem, są takie chwile...... Ja Ci życzę, żeby Ci się za to śniły wspaniałe piękne sny :))))))))))Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 00:46 Lucy spij dobrze ,"snem sprawiedliwych",moze jutro zaswieci Slonce, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Papcie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 01:49 Gość portalu: u92 napisał(a): > Lucy > spij dobrze ,"snem sprawiedliwych",moze jutro zaswieci Slonce, pa. jest jakiś nocny marek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Papcie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.01.02, 08:50 ja jestem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 09:31 No i się kierowniczka została sama po nocy. A dzisiaj też jest dzień. Słońca co prawda nie ma, ale mojemu psu rano to nie przeszkadzało. Czasem chciałabym być psem. Chodzi sobie na spacerki, wyleguje się itd. Chociaż nie. Bo pies zawsze czeka...Przeciez to strasznie stresujące. Ale z mojego punktu widzenia, strasznie fajnie mieć takiego faceta, który cieszy sie do bólu, że przyszłam. Czy Ty się obraziłeś U ᡮ? I tak Ci kiedyś jeszcze dokopię za Twojego ojca. Bo niby po co moja mama codziennie ganiała do Ula (chociaż może nie na 11.00)! A jakiej muzyki jeszcze słuchasz poza Pink? Ja od dawna poszukuję Fleetwood Mac, taki album z chyba '78 lub '79. To jest music! TEŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Papcie 22.01.02, 10:25 No jestem. Zazdroszczę Wam, że tutaj tak fajnie sobie pogadywaliście a mnie nie było.Wczoraj miałam problem, bo nam sieć padła. A potem jak już została naprawiona, to niestety nie starczyło czasu.:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Papcie 22.01.02, 10:57 petelka napisał(a): > No jestem. Zazdroszczę Wam, że tutaj tak fajnie sobie pogadywaliście a mnie nie > > było.Wczoraj miałam problem, bo nam sieć padła. A potem jak już została > naprawiona, to niestety nie starczyło czasu.:( Witaj Petelko:))))) Ja też wczoraj nie byłam ale to z innych powodów. Jak przygotowania????? Czy oglądałaś taką stronę www.skpg.gory.pl ???? Mam to od Iwy:) Iwa jest przewodnikiem górskim a i o żeglowaniu dużo wie. Ale żeglować teraz nie będziesz tylko trochę wędrować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Papcie 22.01.02, 11:11 Hej Lucy! Zaraz zajrzę na tę stronę. Powolutku się szykuję, ale narazie tylko duchowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 11:24 Dziewczyny, sprawdziła. Z tej strony nic nie wyczytacie. Może Lucy skopiuj te info. Pętelce. Na przyszłość ja to będę robiła - jak chcecie, bo teraz skasowałam Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Papcie 22.01.02, 11:44 Dzięki Iwa dostałam twój e-mail. Jeszcze tam nie zajrzałam, bo mój szef mnie trochę zaabsorbował:))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Papcie 22.01.02, 12:47 Zajrzałam i obejrzałam - dobra strona. A teraz niestety muszę uciekać. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 19:54 Dobry wieczór wszystkim. Uff, trochę odwaliłam spraw terminowych, więc teraz piwko, papieroski i czekam. Co powiecie? Acha, Uᡮ. Paimiętasz, jak można było zjeżdzać na czterech literach z górek - jak się idzie od kolejki (od wejścia na Marynarzy) do ul. Chrobrego? Tam właśnie zniszczyłam swoje skrzypce, bo na nich mi się świetnie jeździło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 21:22 No to jestem :))) ,witam wszystkich ! Iwa pewnie ze pamietam to miejsce WOW ! to bylo przezycie tam zjechac na dol. Nie wiem czy pamietasz tam byla tak brama zaraz kolo potoku,polamalem tam sanki. A Ty mowisz o skrzypcach, to tez bylas niezle ziolko :)!.Czy w domu opowiedzialas bajke o zlym wilku ktory polamal Tobie skrzypce w drodze do babaci? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 21:36 No niekoniecznie o złym wilku, ale fakt, tych skrzypiec nienawidzilam. Bo to był dodatkowy instrument, ja byłam głownie fortepianistką. Ale pamiętam różne wersje dla prasy, które wciskałam mojej mamie. To nie są tematy na forum, ale smaczne. No ale szkołę średnią skończyłam w terminie mimo codziennego rzucania torby w kąt po szkole i jazdy do Gdyni na Basen Zaruskiego do Yacht Clubu. A tam na kei była też Maszoperia, jeszcze lepsze miejsce niż wszelkie punkty w Harcerskim Ośrodku Morskim w Pucku. Ha! Teraz Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 21:54 Iwa U mnie to wygladalo troche inaczej od mlodych lat zajmowalem sie Motocrossem, po szkole torbe na fotel,stare dziny,koszule flanelowa i pedem do garazu. Tam bylo cieplutko ,gralo radio Luxemburg,i godzinami siedzialem przy motocyklach a jak mialem dosc to znikalem do kumpli na Konne Wyscigi. Ujezdzalnia to byl najlepszy ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 21:59 O Jezu, radio Luksemburg. Co tydzień przed listą top Twenty publikowaną w "Sztandarze Młodych" słuchało się Luksemburga (jakie to wyzwanie, żeby się nauczyć angielskiego!)po to, żeby w dniu publikacji od niechcenia zanucić głośno motyw z pierwszej dziesiątki... Że się niby jest na bieżąco. A kiedyś dostałam ze zrzutów płytę Beatlesów, nie pocztówkę, ale normalną, czarną...Ale szpanowałam. Czy to było "Rubber Soul", nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 22:11 Iwa :)))))))))))))))) piekne czasy prawda? Oddam wszystko zeby do nich wrocic jeszcze raz.Te lata mialy jakis swoj urok, jaki bylem dumny i blady jak dostalem pierwsze LEE dziny WOW :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Papcie 22.01.02, 22:19 Chyba zostaliśmy sami... Ja też miałam dżinsy ze zrzutów. Prawdziwe, nie jakieś popieprzone Szariki. Coś tam było napisane, Wrangler, czy coś. Nie wolno było na to narzucać swetra, zeby było widać metkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 22:53 Bron Boze zeby metka byla zakryta!,przeciez wszyscy musieli to widziec. Nic sie nie zmienia nastepne pokolenie,nastepne metki :) moj kubus do szkoly nie ubierze tej kurtki tylko ta i koniec .Dlaczego?.Tato bo w tej wygladam Cool Czy nasi rodzice nie mieli tych problemow z nami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Papcie IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 23:11 Iwa spij dobrze ,kolorowych snow ,niech ci sie przysni Gdansk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.01.02, 23:18 jest lista? to sie wpisuje i znikam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 23:23 Ach ,biedna ty jeszcze tyle pracy ze juz znikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.01.02, 23:35 nie ma mnie nie ma!!! na poczcie siedze :))))) iwunia wiaaaaaaatm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 23:39 aCh. jak cie nie ma to wyslucham sobie na dobranoc What A Wonderful World luis,a Armstrag,a i tez udam sie w kierunku lozeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.01.02, 23:51 hehehe ja tez lubie armstronga, szczegolnie w okresie swiatecznym odnotowac mozna wzmozone odtwarzanie tejze plyty... i co jak daleko od dyb jestes? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 00:18 O ! patrzcie przypomiala sobie lepiej znikam bo moze byc zle. sama mysl o dybach napawa mnie obawa,czy czasami ktos ze sceny S-M nie wpadl na ten szatanski pomysl? Hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ? IP: 192.168.0.* 23.01.02, 00:19 Gość portalu: aCh napisał(a): > hehehe > ja tez lubie armstronga, szczegolnie w okresie swiatecznym odnotowac mozna > wzmozone odtwarzanie tejze plyty... > i co jak daleko od dyb jestes? > :))) Wędruję ciemną nocą, wędruję cichutko, żeby Was nie obudzić;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 00:30 luciiiiiaaaaaaaaaa! jak ja cie dawno nie widzialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ? IP: 192.168.0.* 23.01.02, 00:32 Gość portalu: aCh napisał(a): > luciiiiiaaaaaaaaaa! > jak ja cie dawno nie widzialam!!! > Ja też się cieszę, że Cię widzę:)))))) Myślałam,że wszyscy już poszli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 00:31 Lucy he he ale widac twoj cien :) witaj serdecznie. Czemu tak pozno dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ? IP: 192.168.0.* 23.01.02, 00:35 Gość portalu: u92 napisał(a): > Lucy > he he ale widac twoj cien :) witaj serdecznie. > Czemu tak pozno dzisiaj? Witam:))) Byłam chwilkę wcześniej i trochę czytałam:))) Rano na forum pustki ale wieczorem to owszem, owszem:) Oprócz ACH to sami zamiejscowi;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ? IP: 192.168.0.* 23.01.02, 00:40 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Byłam chwilkę wcześniej i trochę czytałam:))) Rano na forum pustki ale wieczor > em > to owszem, owszem:) Oprócz ACH to sami zamiejscowi;)))) Jak będzie tak rano to nigdy dalej nie dojdziemy:((((((( Jak zwykle muszę już iść. Dobrej nocy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 00:40 ee mnie to jakby juz tu nie bylo, ide spac...czasem trzeba co nie? i namow tego u92 zeby sie dal w dyby zakuc to bardzo ostatnio modny dodatek do marynarki :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh zdrastwujcie iwa.ja! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 09:43 hehehe aja mam dzisiaj dostep do netu tralalalala i ciesze sie jak dziecko trlaalalala :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: zdrastwujcie iwa.ja! 23.01.02, 09:46 To widać, słychać i czuć. Dobrze, że sie znalazłaś, bo pracuję jak mogę a tu anarchia. No, ale teraz ja musze sie zanurzyć w robotę (za którą mi jeszcze płacą). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: zdrastwujcie iwa.ja! 23.01.02, 09:56 iwa.ja napisał(a): > To widać, słychać i czuć. Dobrze, że sie znalazłaś, bo pracuję jak mogę a tu an > archia. No, ale teraz ja musze sie > zanurzyć w robotę (za którą mi jeszcze płacą). Hej dziewczyny, pozdrawiam Was i nie tylko Was:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: zdrastwujcie iwa.ja! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 09:58 witaj luciola!!! hehe upilam sie chyba ze szczescia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: zdrastwujcie iwa.ja! 23.01.02, 10:03 Gość portalu: aCh napisał(a): > witaj luciola!!! > hehe upilam sie chyba ze szczescia > :))))) Miła ACH:)))))))) Pewno u Was słońce świeci tak jak u nas, bo cała jesteś w skowronkach a to z rana jest takie przyjemne:))) A może masz jakiś ciężki egzamin za sobą??? Wszystko jedno z jakiego powodu ale też się z Tobą cieszę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: zdrastwujcie iwa.ja! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 10:08 ja sie ciesze ze jestem z powrotem na forum...wprawdzie cieszyc sie nie powinnam bo nie takie byly zalozenia na te rok ale jako netomanka poprost musze, MUSZE chocby jeden dzien tak poprostu wstac przywlec sie przed kompa i siedziec i patrzec i maile slac i posty slac i szwedac sie po stronach www ..... a cholera egzaminy to juz niebawem :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh precz z anarchia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 09:56 pracuj iwus pracuj,jak tak dalej pojdzie to wlasnym sumptem przyjdzie nam sie w mundurki zaopatrzyc, o apaszkach zapomniec a o srebrach pomarzyc...no ale mundurek rzecz swieta, dobrze ze chociaz ty zarabiasz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: precz z anarchia 23.01.02, 18:40 Kierowniczko, olej tę sesję i zabierz się do porządkowania tej tłuszczy papuciowej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh KLUB ELITARNY IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 19:50 troche mi to przypomina rezerwat czarujacych panow z innego forum, ale pal to licho :)) porzadki? jakie porzadki?? iwa, wlasnie najcenniejsze nabytki czyli swiatle osobistosci tego forum, wpisuja sie bez szemrania na nasz liste nieliste.... i dlatego tez wiecej osob nie przyjmujemy... i co czy to jest dobry pomysl? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 19:58 A co wyscie znowu wymyslily ? przyznajcie sie bez bicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KLUB ELITARNY IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 20:11 iwa zasugerowala jakies porzadki..totez zerklam kto tu byl, lista obecnych stale ta sama wiec zalozylma klub elitarny, i jak ktos sie wtryni w gumofilcach czy innych relaksach do rozedre swa kierownicza gebe fajowo co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 20:13 No nie, przecież aCh wyraźnie napisała: to jest klub mentalnych blondynek, czyli osób myślących inaczej niż......Do takich blondynek zostałeś już zakwalifikowany przez aklamację (to jest za trudne dla mnie słowo, więc go używam jako mentalna blondynka). Uważaj się więc za wyróżnionego. U > 92, to komplement!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KLUB ELITARNY IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 20:20 ano ze blondynek mentalnych,firmuje go inteligencyja niejakiej szaron ston :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 20:21 Wejdzie sobie na "malysza" i zobaczcie moj ostatni wpis tam to sie usmiejecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 20:33 Ja mialem maly problem dlatego nie wiedzialem czy czytalas,u mnie ostatni wpis " zamarzl" o 18 z groszami i musialem szukac co kto napisal. Ale juz poradzilem sobie z tym fantem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 20:36 I w tym momencie następuje powiązanie z wątkiem o wygnaniu. Kurtyna (jak u Gałczyńskiego): spada i zabija się na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 21:05 Galczynski? nie przepadalem za jego wierszami.Poezja to nie moj swiat,bardziej cenilem sobie w mlodosci dobra ksiazke ale to juz wieki cale jak cos przeczytalem.Nie stac mnie na taki luksus czasowy :(((.Proza zycia mowi co innego ale na koncerty muzyki klasycznej to zawsze sobie wykabinuje troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 21:14 Kup sobie (jeżeli nie znasz)George Enescu, Romanian Rhapsodies. Totalny odjazd. Ja też za poezją nie przepadam - chyba jestem za bardzo matematyczka, u mnie wszystko musi miec ordnung i z czegoś wynikać i na czymś się kończyć. Ale muzyka klasyczna. Och, och, och... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 21:24 Nie ,nieznam tego ale jezeli to jest w kierunku takim jak Deborah Henson "Pelleas et Melisande" op 80 to bede zadowolony ,zreszta zaraz to sciagnez netu ha!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 21:30 Iwa Sciagam dwie wersje ale mysle ze prawidlowa jest Rhomanian Rrhapsodies op 11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 21:40 Iwa MAM !:) wlasnie tego slucham,mysle ze to jest oparte na muzyce ludowej. Nie znalem tego kompozytora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: KLUB ELITARNY IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.01.02, 21:45 a ja? juz o mnie zapomnieliscie? buuuuuuuu :))))) robaczki szaron jest farbowana blondynka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 22:11 Znowu " wcielo" kolejny wpis :( aCh moze sie pokaze poczekamy troche? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 22:24 Więc otóż się uaktywniam, bo walczę z dziećmi o dostęp do komputra. Po pierwsze, opus jest prawidłowy, co już U > 92 wiesz. Rzeczywiście na muzyce ludowej ale z elementami, jak mi się wydaje, Mahlera, a więc całego cudu harmonii zydowskiej. Prawda, że piękne? A jak się to ściaga z Internetu, bo za głupia jestem ja. Więc, aCh, Szaron Kamień nie wiem, czy jest farbowana, ale na pewno ma IQ, ktory by jej pozwolił tu się wpisać. Tylko jest chyba za głupia, bo nie zna polskiego...Mi kiedyś kazali robić jakieś testy na IQ, niby, czy się nadaję do takiej jednej pracy. Strasznie stressssssujące jest to zaznaczanie z pięciu jajek, które nie ma dzioba i ciągu liczbowego, ktory trzeba dodawać a ja durś tylko mnożę. I przy mnie robiły to dwie takie nie farbowane, kandydatki na sekretarki, którym te kolejne strony testu tylko migały. A ja mam po dwie dioptrie w każdym oku i nie za dobrze widziałam te jajka... I wiecie, wyszło mi lepiej (hi, hi, hi), dużo lepiej niz tym dupencjom. I okazało się, że się nadaję, chociaż szef mojej przyszłej firmy nie brał pod uwagę tytułu naukowego sam się mianując arbitrem (no, ale on tego tytułu nie zaposiadał...). Ale już bym się nie podjęła, za dużo nerwów. Więc aCh, należy, żeśmy są zarządem tego wątku, opracować test dla tych, co się wpisują. Zwolnieni mogą być np. Lucy, U > 92, Pętelka, może Piotr (chociaż gdzieś się zaszył w gawrze na zimę), może Kasia. Następni obowiązkowo!!! My we dwie ustalamy próg. Kto się nie załapuje, płaci na mundurki. Szczegóły papciowego IQ musimy ustalić w podgrupach. Yes? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 23:28 Hej, czy mi łącza nie działają, czy też Was nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 23:37 Iwa jestem ale przez chwlie ciebie nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 23:42 U > 92, załóż sobie jakąś pocztę, żebym mogła do Ciebie pisać poza protokołe, Cały czas jestem, bo piszę kolejne wypracowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.02, 23:43 iwa Chcialem dodac ze ta rapsoida jest bardzo barwna !ma tak nieoczekiwane przejscia porownalbym to gor Transylwani,przed laty przejezdzalem przez te gory ,sa naprawde tak ladne,malownicze ze az dech zapiera. Test IQ to zostaw dla tych na "Malyszu":) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 23.01.02, 23:52 Ta rapsodia to cudo! A Rumunia zawsze mi się bedzie kojarzyć z latami schyłku 70-tych, kiedy to zostałam tam posłana, żeby rysować mapę dla przyszłych turnusów Almaturu... Wiesz, żadnych danych, śladowy język rumuński bazujący na włoskim i francuskim, które to języki z grubsza mi są znane, zapach papryki, benzyny, Cyganie i wszędzie cudowna muzyka. A wiesz, gdzie są Alpy Rodniańskie (Suczawa, obłęd)i Góry Paringu Mare. Mulcumescu na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 00:06 Bylem w Rumunii tylko 3 dni przejazdem, ale wywarla takie na mnie wrazenie ktorego nie zapomne do konca mego zycia.Przejezdzalem z Wegier do Varny, moze kiedys jak bedzie tam spokojnie powtorze ta podroz jeszcze raz.Chcialbym zobaczyc Gruzje oraz Krym.Ciagna mnie Andy swa magia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 00:18 I w Gruzji, i na Krymie zginęło paru moich znajomych.... Ale jak będę duża, to tam pojadę(bez dzieci). Tylko nie bardzo chcę zginąć w lawinie. Jak już, to jak Wanda Rutkiewicz. Pięknie. Ja kiedyś przeprowadzałam moje dzieci przez Dolinkę Buczynową w czerwcu, to co chwila słychać było "puk" i schodziła lawina. Nie wiem, czy dlatego chciałabym pojechać tam, gdzie lawiny są bankowo... A czy nie rusza Cię cała otoczka prawosławno - unicka w Beskidzie Niskim? Czy widzialeś Wielkanoc unicką w Izbach? (to jest zaraz koło Krynicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 00:26 Paradoksem jest ze znam Alpy,znam Gory Skaliste,poludniowe karpaty ale wstyd powiedziec ze najdalej na poludnie w polsce to bylem w Limanowej pod Bochnia Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 00:33 Wiesz, kochany, że od Bochni do Limanowej to jeszcze chwilka? No, większa chwilka. Tyle Ci chciałam na dobranoc...Jutro mam egzamin, tzn. nie ja odpowiadam. Napiszemy się jutro? Dobranoc. Ale było hucznie dziś, prawda? Tylko szkoda, że się nas dwóch ostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: KLUB ELITARNY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:31 iwa.ja napisał(a): > Więc otóż się uaktywniam, bo walczę z dziećmi o dostęp do komputra. Po > pierwsze, opus jest prawidłowy, co już U > 92 wiesz. Rzeczywiście na muzyce > ludowej ale z elementami, jak mi się wydaje, Mahlera, a więc całego cudu > harmonii zydowskiej. Prawda, że piękne? A jak się to ściaga z Internetu, bo za > głupia jestem ja. > Więc, aCh, Szaron Kamień nie wiem, czy jest farbowana, ale na pewno ma IQ, > ktory by jej pozwolił tu się wpisać. Tylko jest chyba za głupia, bo nie zna > polskiego...Mi kiedyś kazali robić jakieś testy na IQ, niby, czy się nadaję do > takiej jednej pracy. Strasznie stressssssujące jest to zaznaczanie z pięciu > jajek, które nie ma dzioba i ciągu liczbowego, ktory trzeba dodawać a ja durś > tylko mnożę. I przy mnie robiły to dwie takie nie farbowane, kandydatki na > sekretarki, którym te kolejne strony testu tylko migały. A ja mam po dwie > dioptrie w każdym oku i nie za dobrze widziałam te jajka... I wiecie, wyszło mi > > lepiej (hi, hi, hi), dużo lepiej niz tym dupencjom. I okazało się, że się > nadaję, chociaż szef mojej przyszłej firmy nie brał pod uwagę tytułu naukowego > sam się mianując arbitrem (no, ale on tego tytułu nie zaposiadał...). > Ale już bym się nie podjęła, za dużo nerwów. Więc aCh, należy, żeśmy są > zarządem tego wątku, opracować test dla tych, co się wpisują. Zwolnieni mogą > być np. Lucy, U > 92, Pętelka, może Piotr (chociaż gdzieś się zaszył w gawrz > e > na zimę), może Kasia. Następni obowiązkowo!!! My we dwie ustalamy próg. Kto się > > nie załapuje, płaci na mundurki. Szczegóły papciowego IQ musimy ustalić w > podgrupach. Yes? Bardzo dziękuję za zwolnienie z testu. Jestem wzruszony.:-) I nigdzie się nie zaszyłem, jestem, czytam, czuwam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u 92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 00:35 Witaj na pokladzie! Piotrze :) "Walczymy" z Iwa dzielnie sami przeciwko losowi i spadajacym powiekom Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 00:35 No to się odezwij, ale jutro, bo ja do spania. Bużka Piotr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 00:38 Iwa Wroc w swych snach znowu w Gory Transylwani ,niech sie Tobie snia az do rana,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: KLUB ELITARNY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:44 dobranoc Iwa, dobry wieczór U92 a ja jeszcze troszeczke podyżuruję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH hem hmm IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.01.02, 12:18 przyznaje sie ze nie czytalam tego co po mym wyjsciu i trzasnieciu drzwiami zostalo stworzone...oprocz jednego dlugiego postu mej prawej reki dzieki ci wielka iwo za to iz kierowniczka nie musi tego straszliwego testu przechodzic..jak wiemy, wszyscy dobrze ja tu jestem szefowa samozwancza, wiec nie nalezy zbyt wiele oczekiwac po mj niezwykle skromnej osobie..dlatego tez caly obowiazek przygotowania testu plus kontroli wynikow skladam w rece mej zausziczki(:)) ja sie zajma powitaniem nowo przybylych hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 08:30 Dzięki piękne Iwa za zwolnienie z testu - wielki to honor dla mnie:)))) I tylko gdy czytam Wasze rozmowy to mi żal, że nie mogę w nich uczestniczyć aktywniej co najwyżej następnego dnia dorzucić jakieś zdanie. Chociaż może to i dobrze, bo mogło by się wydać, że to zwolnienie mojej osoby z testu to takie trochę na wyrost.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 09:41 Bardzo dzień dobry! Hej, ogłaszam, że ponieważ papcie zbliżają się do setki, za chwilę będę robiła kolejny zwrot przez rufę. To niezbezpieczne, więc się mocno trzymajcie! Może ktoś ma pomysł na nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 09:55 iwa.ja napisał(a): > Bardzo dzień dobry! Hej, ogłaszam, że ponieważ papcie zbliżają się do setki, za > chwilę będę robiła kolejny zwrot > przez rufę. To niezbezpieczne, więc się mocno trzymajcie! Może ktoś ma pomysł n > a nazwę? Cześć Iwa! A może właśnie "klub elitarny"? Tylko czy to nie za elitarne? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 20:48 Dobry wieczor Kto na " nocna zmiane" dzisiaj przyjdzie "postukac" troche postow? hmm Kto ma ochote na chwile slabosci wyszukanych z zakamarkow swej mlodzienczej duszy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: KLUB ELITARNY 24.01.02, 20:51 U > 92!!! Nie uważasz na lekcji! Nasza kierowniczka przekierowała nas na "bambosze". Tam też Ci już coś napisałam. Czekam i się cieszę już na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: KLUB ELITARNY IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 21:32 Iwa Zaraz uciekam na bambosze tylko stukne ten setny post!!! napisalem na bamboszach juz ale niestety "wywalilo" mnie z netu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh ! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 00:27 ostatnie slowo musi nalezec do kierowniczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś