Dodaj do ulubionych

Rewolucja toaletowa

IP: *.nwrknj.btas.verizon.net 09.07.09, 05:39
Ale Polacy lubia sikac publicznie. Znani jestesmy z tego w calej
Europie. Na ilu to klatkach roznych stolic pisano po polsku ze to nie
toaleta...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wladek Rewolucja toaletowa 2 IP: *.nwrknj.btas.verizon.net 09.07.09, 05:39
      Ale Polacy lubia sikac publicznie. Znani jestesmy z tego w calej
      Europie. Na ilu to klatkach roznych stolic pisano po polsku ze to nie
      toaleta...
      • everettdasherbreed Re: Rewolucja toaletowa 2 09.07.09, 11:17
        Zaraz tam na klatkach. Takie napisy są przy niemieckiej autostradzie nr 12 (od Frankfurtu nad Odrą do obwodnicy Berlina).
        • gojek75 Re: Rewolucja toaletowa 2 10.07.09, 09:58
          za kazdym razem jak jade do Polski to mnie ku...ca bierze - jak to mozliwe zebym
          w podobno "cywilizowanym" kraju musial placic za toalete? tak samo nie rozumiem
          hasel, ze to tylko dla klientow...to jak wejde do knajpy bo mnie przypili to mam
          zamowic piwko przed (skoro ledwo trzymam bo "rezerwa juz sie dawno zapalila" :)
          to mam stac w kolejce i zamowic cos bo musze sie odlac? bez sensu...ale tak
          niestety jest - no bo czesto klucze do kibelka sa w barze...- dlaczego miasta
          nie stawiaja plastikowych kibelkow (jesli nie stac ich na zaadoptowanie jakichs
          pomieszczen (niech sie nie dzwia ze ludzie sikaja gdzie popadni) - a wystawianie
          mandatow coz to chyba nie tedy droga (skoro nie ma infrastruktury) - bo nie
          kazdy ma pieniadze coby kupowac sobie piwko za kazdym razem :)i po 30 min znow
          szukac toalety 8po calym dniu zwiedzania to mozna byc calkiem niezle nawalonym... :)
    • Gość: propozycja Rewolucja toaletowa IP: *.centertel.pl 12.05.10, 15:46
      toilux.firmy.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka