Gość: Wladek IP: *.nwrknj.btas.verizon.net 09.07.09, 05:39 Ale Polacy lubia sikac publicznie. Znani jestesmy z tego w calej Europie. Na ilu to klatkach roznych stolic pisano po polsku ze to nie toaleta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wladek Rewolucja toaletowa 2 IP: *.nwrknj.btas.verizon.net 09.07.09, 05:39 Ale Polacy lubia sikac publicznie. Znani jestesmy z tego w calej Europie. Na ilu to klatkach roznych stolic pisano po polsku ze to nie toaleta... Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Rewolucja toaletowa 2 09.07.09, 11:17 Zaraz tam na klatkach. Takie napisy są przy niemieckiej autostradzie nr 12 (od Frankfurtu nad Odrą do obwodnicy Berlina). Odpowiedz Link Zgłoś
gojek75 Re: Rewolucja toaletowa 2 10.07.09, 09:58 za kazdym razem jak jade do Polski to mnie ku...ca bierze - jak to mozliwe zebym w podobno "cywilizowanym" kraju musial placic za toalete? tak samo nie rozumiem hasel, ze to tylko dla klientow...to jak wejde do knajpy bo mnie przypili to mam zamowic piwko przed (skoro ledwo trzymam bo "rezerwa juz sie dawno zapalila" :) to mam stac w kolejce i zamowic cos bo musze sie odlac? bez sensu...ale tak niestety jest - no bo czesto klucze do kibelka sa w barze...- dlaczego miasta nie stawiaja plastikowych kibelkow (jesli nie stac ich na zaadoptowanie jakichs pomieszczen (niech sie nie dzwia ze ludzie sikaja gdzie popadni) - a wystawianie mandatow coz to chyba nie tedy droga (skoro nie ma infrastruktury) - bo nie kazdy ma pieniadze coby kupowac sobie piwko za kazdym razem :)i po 30 min znow szukac toalety 8po calym dniu zwiedzania to mozna byc calkiem niezle nawalonym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propozycja Rewolucja toaletowa IP: *.centertel.pl 12.05.10, 15:46 toilux.firmy.net Odpowiedz Link Zgłoś