christych 15.04.05, 15:36 Napiszcie proszę co sądzicie o piciu piwa na laktację. Mam na myśli jasne piwo z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciac1 Re: piwo 17.04.05, 12:43 Szklaneczka piwka nie zaszkodzi,ale gdy dzidzia jst już większa.Chodzi mi o to że nie zaraz po urodzeniu.Tak od 5m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: piwo 17.04.05, 20:28 ja zaczełam pić piwo jak córka miała 3 tyg , na początku np. setke piwa , teraz ma 8 tyg i wypijam sobie np. pół piwa , oczywiście nie codziennie , w święta wypiłam kieliszek wiśniówki i nic córce nie było , a po piwie rzeczywiście jakby ilość mleka się zwiększa , nie wiem czy to takie wrażenie czy fakt magda dodam , że pije też 1 slabą kawe dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: piwo 17.04.05, 23:14 Obawiam się, że jeszcze mniej się przejmowałam. Wypijałam sobie pół litra piwa, albo szklankę, czy dwie wina i nic złego się nie działo. Z laktacją nie mam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
emikepa Re: piwo 18.04.05, 11:25 ja pije karmi - jedna butelke, wtedy gdy mam chec. ma bardzo malo procentow (0,5%), a poza tym wg poloznej ze szkoly rodzenia, gdzie chodzilam wplywa korzystnie na laktacje. Odpowiedz Link Zgłoś