domi63 13.06.06, 16:08 Kupiłam laktator Avent Isis i nie mogę nim odciągnąć pokarmu. Wydaje mi się że jest bardzo słaby. Wcześniej odciągałam elektrycznym, synek też nie ma problemu z jedzeniem. Czy ktoś tak miał? Może coś źle poskręcałam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga55jaga Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:21 sprawdź którą stroną włożyłaś zaworek (to małe białe kółeczko) Jednak trzeba wziąć i poprawkę na to że piersi do laktatora ręcznego musza sie przyzwyczaić. Nie od razu wydobędziesz z nich tyle pokarmu, ile byś chciała. Przykładaj laktator i próbuj, postaraj się też być odprężona, i o to aby pierś była w miarę możliwości pełna - polcam picie dużej ilości wody niegazowanej Odpowiedz Link Zgłoś
saga78 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:27 mam tewn laktator i sciagam mojemu synkowi juz pol roku i jestem bardo zadowolona i nie mialam problemow spokojnie przyzwyczaisz sie, ale jak mialas elektryzny to po co zamienilas na reczny? Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:41 Najwazniejszy jest dobrze umocowany bialy zaworek.NIestety w moim laktatorze pojawil sie problem,nie moge odciagnac pokarmu,bo przy probie odciagania bialy zaworek wsysany jest do wnetrza i nie wytwarza sie podcisnienie,czy ktos mial taki problem z tym laktatorem i czy wystarczy wymienic zaworek?martwie sie,bo juz trzy dni nie odciagam a maly marnie ssie...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:45 Zaworek się wyrobił.Też tak miałam. W zestaiwe powinny być zapasowe,albo przyślą Tobie jeśli zgłosisz u producenta. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
alfikus Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:49 Miałam dokładnie to samo. Zaworek się rozciągnął i wlatywał do wewnątrz. Musisz wymienić gwiazdkę. Powinnaś mieć dwie zapasowe. Jeżeli nie masz to (jeżeli jesteś z Warszawy ) pojedź na Rydygiera 8 i na XI (chyba) piętrze jest firma, która ma produkty Aventu i różne części zapasowe. Firma nazywa się Krotex - Poland. Jeżeli kupowałaś laktator pół roku temu i masz gwarancję to dostaniesz 5 gwiazdek za darmo. Jeżeli nie masz to możesz kupić za 10zł - sztuka. Albo zadzwoń 022 633-96-82 i poroś, żewby Ci przysłali do domu. Tylko, ż ewtedy płacisz dodatkowo 8 zł za przesyłkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 18:03 dokałdnie, te białe zaworki co jakiś czas się wyrabiaja i trzeba je wymieniać, a co do mleka ktore nie leci to trzeba próbować i próbować ,piersi muszą się przyzwyczaić a z reguły laktatory elektyczne są silniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 19:00 Dzieki dziewczyny za pomoc!!!maz pojechal po zaworek i laktator dziala!!!Szkoda tylko,ze moja laktacja troche zaniemogla,odciagnelam ledwo 50 ml,a zawsze udawalo mi sie cala butle,ale mam nadzieje,ze da sie to nadrobic czestym odciaganiem i piciem duzej ilosci plynow,bo chce jeszcze malego pokarmic swoim mlekiem-a ma dopiero 3 mies.pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś