Dodaj do ulubionych

laktator Avent Isis-problem

13.06.06, 16:08
Kupiłam laktator Avent Isis i nie mogę nim odciągnąć pokarmu. Wydaje mi się
że jest bardzo słaby. Wcześniej odciągałam elektrycznym, synek też nie ma
problemu z jedzeniem. Czy ktoś tak miał? Może coś źle poskręcałam??
Obserwuj wątek
    • aga55jaga Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:21
      sprawdź którą stroną włożyłaś zaworek (to małe białe kółeczko)
      Jednak trzeba wziąć i poprawkę na to że piersi do laktatora ręcznego musza sie
      przyzwyczaić. Nie od razu wydobędziesz z nich tyle pokarmu, ile byś chciała.
      Przykładaj laktator i próbuj, postaraj się też być odprężona, i o to aby pierś
      była w miarę możliwości pełna - polcam picie dużej ilości wody niegazowanej
      • saga78 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:27
        mam tewn laktator i sciagam mojemu synkowi juz pol roku i jestem bardo
        zadowolona i nie mialam problemow spokojnie przyzwyczaisz sie, ale jak mialas
        elektryzny to po co zamienilas na reczny?
        • domi63 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 20:23
          dzięki, musiałam oddać:(
    • goska2771 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:41
      Najwazniejszy jest dobrze umocowany bialy zaworek.NIestety w moim laktatorze
      pojawil sie problem,nie moge odciagnac pokarmu,bo przy probie odciagania bialy
      zaworek wsysany jest do wnetrza i nie wytwarza sie podcisnienie,czy ktos mial
      taki problem z tym laktatorem i czy wystarczy wymienic zaworek?martwie sie,bo
      juz trzy dni nie odciagam a maly marnie ssie...:-(((
      • malgosiek2 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:45
        Zaworek się wyrobił.Też tak miałam.
        W zestaiwe powinny być zapasowe,albo przyślą Tobie jeśli zgłosisz u producenta.
        Pzdr.Gosia
      • alfikus Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 16:49
        Miałam dokładnie to samo. Zaworek się rozciągnął i wlatywał do wewnątrz. Musisz
        wymienić gwiazdkę. Powinnaś mieć dwie zapasowe. Jeżeli nie masz to (jeżeli
        jesteś z Warszawy ) pojedź na Rydygiera 8 i na XI (chyba) piętrze jest firma,
        która ma produkty Aventu i różne części zapasowe. Firma nazywa się Krotex -
        Poland. Jeżeli kupowałaś laktator pół roku temu i masz gwarancję to dostaniesz
        5 gwiazdek za darmo. Jeżeli nie masz to możesz kupić za 10zł - sztuka. Albo
        zadzwoń 022 633-96-82 i poroś, żewby Ci przysłali do domu. Tylko, ż ewtedy
        płacisz dodatkowo 8 zł za przesyłkę.
        Pozdrawiam.
        • beata761 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 18:03
          dokałdnie, te białe zaworki co jakiś czas się wyrabiaja i trzeba je wymieniać,
          a co do mleka ktore nie leci to trzeba próbować i próbować ,piersi muszą się
          przyzwyczaić a z reguły laktatory elektyczne są silniejsze.
          • goska2771 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 19:00
            Dzieki dziewczyny za pomoc!!!maz pojechal po zaworek i laktator dziala!!!Szkoda
            tylko,ze moja laktacja troche zaniemogla,odciagnelam ledwo 50 ml,a zawsze
            udawalo mi sie cala butle,ale mam nadzieje,ze da sie to nadrobic czestym
            odciaganiem i piciem duzej ilosci plynow,bo chce jeszcze malego pokarmic swoim
            mlekiem-a ma dopiero 3 mies.pozdrawiam!!!
        • domi63 Re: laktator Avent Isis-problem 13.06.06, 20:24
          dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka