Gość: devilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:19 Potrzebuje info dla znajomych, którzy chcą założyć Internet. Jaka mają wybór ? Czy pozostaje im tylko Neoastrada ? Są jakieś możliwości "radiowe" w tym rejonie ? Proszę o namiary:) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tmcio Re: Internet w Rędzinach IP: 212.87.244.* 10.01.07, 23:29 Witaj zadzwon do lansoftu maja siedzibe na armii krajowej 68 maja neta radiowke za 512 placi sie 64 zeta troche drogo ale kurcze najwaznejsze nei ma problemu z ta firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:34 Thx;) Zbieram te informacje, a jutro spotkam sie wieczorem to przekażę zainteresowanym. Osobiście, cena wydaje mi się wysoka ale Neo... tez jest droga (po okresie promocji) Też korzystam z radiówki, ale płace sporo taniej;] Czasami nie ma wyjścia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Internet w Rędzinach IP: *.org 11.01.07, 00:03 Kolega ma w redzinach lansoft i nie powiem zeby to dzialalo super.Mam nadzieje ze sie poprawia bo jak nie to lansoft straci jednego uzytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:18 Smutno a raczej czarno to widze :((( Lansoft nie ma tam konkurencji ? Zdani na łaskę ...TP ??? Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Internet w Rędzinach 11.01.07, 10:06 napisz do mnie - florida_blue@gazeta.pl podam ci nr telefonu do chłopaka który ma tam sieć - nieźle działa, naprawdę. chyba najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:11 najwięcej osób w Rędzinach korzysta z Alfanet - tel. 600-356-421 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Internet w Rędzinach IP: *.cn.com.pl 11.01.07, 12:00 a moze alfanet zacznie sprzedawac normalne lacze a nie DSL tepsiany podzielony na cholera wie ile osob!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:04 Do florida_blue - bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedź na e-maila. Również cieplutko pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggy Re: Internet w Rędzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:39 mieszkam w redzinach i alfa net mam od 3 lat.Jeden raz mialam problem i chlopaki przyjechali od razu w tym samym dniu.Pozatym oni na sile nikomu nie "wciskaja" tylko przyjada pokaza jak odbiera,cenowo tez przedstawia i decyzja do ciebie nalezy wtedy.Tel kontaktowy taki jak wyzej pzd Odpowiedz Link Zgłoś