Dodaj do ulubionych

Internet w Rędzinach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:19
Potrzebuje info dla znajomych, którzy chcą założyć Internet.
Jaka mają wybór ?
Czy pozostaje im tylko Neoastrada ?
Są jakieś możliwości "radiowe" w tym rejonie ?
Proszę o namiary:)
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tmcio Re: Internet w Rędzinach IP: 212.87.244.* 10.01.07, 23:29
      Witaj zadzwon do lansoftu maja siedzibe na armii krajowej 68 maja neta radiowke
      za 512 placi sie 64 zeta troche drogo ale kurcze najwaznejsze nei ma problemu z
      ta firma
      • Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:34
        Thx;)
        Zbieram te informacje, a jutro spotkam sie wieczorem to przekażę zainteresowanym.
        Osobiście, cena wydaje mi się wysoka ale Neo... tez jest droga (po okresie promocji)
        Też korzystam z radiówki, ale płace sporo taniej;]
        Czasami nie ma wyjścia :(
        • Gość: Lesio Re: Internet w Rędzinach IP: *.org 11.01.07, 00:03
          Kolega ma w redzinach lansoft i nie powiem zeby to dzialalo super.Mam nadzieje
          ze sie poprawia bo jak nie to lansoft straci jednego uzytkownika.
          • Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:18
            Smutno a raczej czarno to widze :(((
            Lansoft nie ma tam konkurencji ?
            Zdani na łaskę ...TP ???
    • florida_blue Re: Internet w Rędzinach 11.01.07, 10:06
      napisz do mnie - florida_blue@gazeta.pl podam ci nr telefonu do chłopaka który
      ma tam sieć - nieźle działa, naprawdę. chyba najlepiej :)
      • Gość: igor Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:11
        najwięcej osób w Rędzinach korzysta z Alfanet - tel. 600-356-421
        • Gość: Zniesmaczony Re: Internet w Rędzinach IP: *.cn.com.pl 11.01.07, 12:00
          a moze alfanet zacznie sprzedawac normalne lacze a nie DSL tepsiany podzielony
          na cholera wie ile osob!.
      • Gość: devilka Re: Internet w Rędzinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:04
        Do florida_blue - bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedź na e-maila.
        Również cieplutko pozdrawiam ;)
        • Gość: meggy Re: Internet w Rędzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:39
          mieszkam w redzinach i alfa net mam od 3 lat.Jeden raz mialam problem i
          chlopaki przyjechali od razu w tym samym dniu.Pozatym oni na sile nikomu
          nie "wciskaja" tylko przyjada pokaza jak odbiera,cenowo tez przedstawia i
          decyzja do ciebie nalezy wtedy.Tel kontaktowy taki jak wyzej

pzd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka