Gość: Natala IP: *.* 19.07.02, 19:40 Kochane mamy,tyle na rynku tych odciagaczy a ja nie wiem ktory wybrac. Zalezy mi tez na jego przystepnej cenie, czy mozecie cos polecic. I jeszcze pytanko czy zawsze sie przydaje?Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota_zielinska Re: jaki laktator IP: *.* 19.07.02, 20:45 Natalio,No nie, laktator nie zawsze jest potrzebny. Osobiście uważam że nie powinno się go kupować zawczasu.......W każdym razie ja sprawdziłam 3 rodzaje-Avent, Medelę i jakis zwykły, polski z apteki.Najlepszy jest zdecydowanie Avent.Na Twoim miejscu skorzystałabym z laktatora używanego.Jest sporo ofert również na naszym forum sprzedam/kupię a ceny bardzo przystępne.PozdrawiamDorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: jaki laktator IP: *.* 19.07.02, 21:11 Nie zawsze jest potrzebny. Np. ja przy pierwszym dziecku nie uzywalam wcale, bo nie musialam zostawiac dziecka dluzej niz 3-4 godz. z opiekunka. Przy drugim dziecku uzywalam i to duzo, bo jak mial 6 miesiecy to wrocilam do pracy na caly etat. Mam 3 laktatory i tez u mnie najlepiej sprawdzil sie reczny Avent. Nie kupuj za wczesnie, bo moze sie okazac, ze wcale nie potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś