04.09.06, 10:18
Witam.
Rozstałam się z mężem w strasznych okolicznościach, zostałam z miesięcznym dzieckiem, bez pracy, pieniędzy, mieszkania. Pomimo tego, że minęło już 3 lata, ja nadal nie ruszyłam się z miejsca. Znalazłam co prawda pracę, ale z marnym wynagrodzeniem i ciągle z obawą czy dostanę je czy nie. Bezskutecznie poszukuję nowej. Co mam robić, jak żyć, już chyba nie potrafię, brak mi siły i pomysłu na dalsze życie.
Pomocy!!!! co mam robić dalej???
Pozdrawiam
zyta
Obserwuj wątek
    • megan26 Re: POMOCY!!! 04.09.06, 10:51
      musimy dać sobie rade musimy być silne dla naszych dzieci po pierwsze powinnaś
      go zaskarżyć o alimenty a jak nie jego to jego rodziców lub rodzeństwo bo masz
      takie prawo a pozatym ja nauczyłam się kombinować nie pracuję mam alimenty
      zrobiłam kurs na paznokcie i tym troche dorabiam opiekuję sie dziećmi znajomych
      i zawsze coś wpadnie musisz troche posiedzieć i pomyśleć wiem że łatwo pisać
      ale byłam w takiej samej sytuacji i wiem że wiara i miłośc do dziecka potraią
      zdziałać czasami cuda powodzenia i głowa do góry
    • zyta4 Re: POMOCY!!! 04.09.06, 11:29
      Dziękuję za te słowa.
      Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim, to że nikt nie chce mi pomóc... BOZE jaka jestem bezradna!!!!!!!!!!!
      • joaan28 Re: POMOCY!!! 04.09.06, 11:33
        Witaj,
        Chętnie pomogę, tylko napisz mi gdzie mieszkasz.

Pozdrawiam
        • zyta4 Re: POMOCY!!! 04.09.06, 11:52
          joaan28 napisała:

> Witaj,
          > Chętnie pomogę, tylko napisz mi gdzie mieszkasz.
          >
          > Pozdrawi
          mieszkam w garwolinie
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka