Dodaj do ulubionych

bezsennosć...

24.02.07, 23:49
tak sobie czytam rózne rzeczy pisane przez ludzi,którzy razem szcześliwie
żyją-mają fajne związki--takie jak ja też chcialabym mieć...i marzę sobie..ja
też tak będę miała...kiedyś...ale nawet jeszcze sie nie rozstałam do
końca...Czy tojest zdrowe??? nie sprawia mi takie myślenie przykrości...
Obserwuj wątek
    • mamaice Re: bezsennosć... 25.02.07, 01:04
      Ja nie wchodze na inne fora od kilku miesiecy ,fajnie ze innym sie uklada . Mi
      sie nie udalo i nie marze o nowym zwiazku pelnym milosci . Nie wierze juz w
      milosc tak naprawde , teraz sie poswiece dla synka moze mi sie odmieni smile))
      • mlodytatus Re: bezsennosć... 25.02.07, 10:27
        dobrze mowisz. dolacze sie.
        choc marzenie o milosci mysle ze to jednak zdrowe. bo czlowiek w tym widzi jakas
        przyszlosc, lepsza przyszloscwink a czy to moze byc zle ze sie ma nadzieji??

no raczej nie wink
    • kilowisni Re: bezsennosć... 25.02.07, 11:58
      Myslę,ze podstawa to rozstac sie do konca, mentalnie, mnie na razie się to nie
      udało, ale ...koleżanki i koledzy)))))mysle,ze to jest podstawą i tego
      chcę.mysli o tym co było pętają człowieka, napewno tez tak macie, są nie do
      zniesienia ,ytrudno w takiej sytuacji szeroko odetchnąc i cieszyc się tym co
      przychodzi.ale, taka kolej rzeczy , trzeba swoje odcierpiec, jedni krocej,
      drudzy dluzej a chyba wszyscy nie bez konca))))).pozdrowienia i milego dnia!
      • cyganka0 Re: bezsennosć... 25.02.07, 20:09
        A ja nie wierze juz w spontaniczna prawdziwa milosc na lata... Trudno mi
        zrozumiec fakt, ze ktos moglby pokochac mojego synka tak naprawde.

Ale marzenia sa jak najbardziej na miejscusmileW koncu sa wsrod nas osoby ktorym
        sie udalo.

Moj prawie eks dowiedzial sie ze odbieram mieszkanie niedlugo i co za niezwykly
        zbieg okolicznosci....ma faze na plakanie i robienie mi wody z mozgu ze chce
        wrocic. Ale jak sie pytam jak zamierza rozwiazac niektore sprawy to nie widzi
        rozwiazania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka