Gość: Częstoch IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:07 Kto napisał wiersz , który cytowaleś , "Bezsennosć we dwoje " ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfizofremia Re: Pytanie do Maria 31.05.02, 20:11 Gość portalu: Częstoch napisał(a): > Kto napisał wiersz , który cytowaleś , "Bezsennosć we dwoje " ? mario nIe wie, ze jAk sie cOs cYtUje to tRzeba naPisac, czYje to sĄ sŁowa... moze mario tAk jaK ja jeSzCze do pRzedSkoLa chOdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 a Częstoch 31.05.02, 20:15 to w nocy już nie śpi tylko bezsenność we dwoje ćwiczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Tak , Leno8... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:20 lena8 napisał(a): > to w nocy już nie śpi tylko bezsenność we dwoje ćwiczy:))) Pierwsze spotkanie ( osławione na tym forum ;) było bez dotykanek , więc teraz musimy nadrobić zaległości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Tak , Leno8... 31.05.02, 20:25 rzeczywiscie pierwsze spotkanie przeszło do forumowej historii ale widze, ze postępy są bardzo duze:)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: Tak , Leno8... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:36 lena8 napisał(a): > rzeczywiscie pierwsze spotkanie przeszło do forumowej historii ale widze, ze > postępy są bardzo duze:)) pozdrowionka Oj, duże ;) Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pytanie do Maria IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:33 Bezsenność we dwoje Słowa: Włodzimierz Patuszyński Muzyka: Marian Pawlik Wykonanie: Ewa Wnuk / Piwnica pod Baranami -------------------------------------------------------------------------------- Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność Jak łatwo nad rankiem wstępować w codzienność Gdy w jedno wierzymy oboje to wiemy Że wkrótce już spać nie będziemy Od snów najpiękniejszych bezsenność cenniejsza Im więcej się nie śpi tym moc jest ciemniejsza A nie śpi się dłużej im noc dłużej trwa Wiesz o tym tak samo jak ja Jak zawsze we dwoje cudowna niesenność Gdy oczy otwarte przeniknąć chcą ciemność By pojąć zrozumieć wymowę twych źrenic Uwierzyć że nic się nie zmieni A wtedy zamarzyć żem twoją kochaną I przez to mi dana bezsenność do rana Że dzięki miłości już wiemy oboje Co daje bezsenność we dwoje Jeśli o nocy wiem co ty Powiedz odpowiedz po co sny Żyjmy na jawie myślą codzienną Tyś moim bezsennym ja twoją bezsenną Nigdy nikt nas nie obudził i ze snu nie zerwał Zresztą po co by się trudził snu i tak by nam nie przerwał Słońce też nas nie budziło wiatry i deszcze Do tej pory jeszcześmy nie spali Zawsze nie śpijmy jeszcze Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Dzięki , Mario ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:37 Wysłałem mojej ukochanej fragment SMS-em . Bardzo jej się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Dzięki , Mario ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:39 Powodzenia. Tu znajdziesz wiecej www.piwnicapodbaranami.px.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia www.punk.px.pl [polecam] 01.06.02, 15:03 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Powodzenia. Tu znajdziesz wiecej > <a href="http://www.piwnicapodbaranami.px.pl/index2.html"target="_blank">www.pi > wnicapodbaranami.px.pl/index2.html</a> hehe, ja nIe moGe, heHe, teRaz mariaNku kocHany to mniE naprawDe oslabilEs, heHe, piwniCa poD baraNami- kaBaret jeszce starSzych paNow niz kabAret stArsZych paNow, heHe... Odpowiedz Link Zgłoś