zeppelia 03.09.03, 10:44 Witam wszystkich serdecznie. Jestem samotną mamą i chciałabym poznać inne mamy. Moja Córeczka właśnie skończyła rok i ma na imię Zosia. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stynka Re: witam 03.09.03, 11:02 Witaj Sylwia! Przykro, że takie a nie inne okoliczności przywiodły Cię tutaj, ale z nami na pewno będzie Ci raźniej A zdradzisz, skąd jesteś? Pozdrawiam, stynka Odpowiedz Link Zgłoś
olik7 Re: witam 03.09.03, 11:46 Witaj! Zajrzyj na stynkowe kalendarium to poznasz nas hurtem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: witam 03.09.03, 12:01 Niestety kalendarium chwilowo nie chodzi, bo serwer miał awarię i muszę od nowa wrzucić . Ale obiecuję, że wkrótce to nastąpi! stynka Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: witam 04.09.03, 08:45 ok a jak się tam dostać, nie mam pojecia jak sie tu poruszać. proszę o instrukcje. pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: witam 04.09.03, 09:20 Wrzuciłam kalendarium! Oto linka: stynka.firma-pl.com/kalendarium/kalendarium.html Wystarczy tupnąć. stynka Odpowiedz Link Zgłoś