jeza_bell 09.04.10, 16:47 Kupiłam Huggies i są do bani. Nie można ich wyjąc z opakowania i rwą się niemożliwie. Które możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwiana Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 16:55 Ja od samego początku używam chusteczek Pampers i jestem bardzo zadowolona. Często w marketach są promocje i w przeliczeniu za paczkę płacę ok 5 zł, (bo normalnie kosztują ponad 8 zł) więc wydaje mi się że za takie chusteczki to wcale nie drogo a na prawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline2409 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 16:56 ja od poczatku jade na chusteczkach pampersa.i chwale sobie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
minio2010 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:03 Zgadzam się z tobą, Huggisy są beznadziejne.Wypróbowałam już chyba wszystkie chusteczki na rynku i powiem Ci że mi najbardziej przypadły do gusty Nivea sensitive i Pampers z rumiankiem.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:04 Po przetestowaniu różnych bardziej i mniej markowych chusteczek, używam Toujours z Lidla. Są lepsze od wszystkich innych moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
carpe_jugulum Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:11 Ku mojemu zaskoczeniu Bambino. Odpowiedz Link Zgłoś
patr77 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:19 Na początku używałam pampers sensitive, ale zmieniłam na cleanic Dzidziuś i jestem bardzo zadowolona,ładnie pachną i doskonale wycierają. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:25 Pampers zielone lub białe.Nie polecam pomarańczowych sleep&play,są beznadziejne i jakieś takie .... małe... Nivea też są doskonałe ale drogie. Jak młodzi mieli ponad rok zaczełam używać papieru nawilżanego z Rossmana- Liliputzz.Super pachnie,jest delikatny jak chusteczki a można wyżucić do kibelka.Te z Tesco też są ok,często je kupowałam jak zabrakło Pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:31 Uzywam Dzidzius - Kindii. Akurat jak mi się konczą to trafiam na kolejną promocje Sprzedają je w 6-pakach, opłaca sie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:34 moje sprawdzone to Nivea, Pampers i Bambino Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:55 Z moich obserwacji: - Clinic Dzidziuś (Herbal)- ślicznie pachną, ale są cienkie; - Haggis- grube, mocne i wytrzymałe, ale jak dla mnie nieładnie pachną a nawet śmierdzą; - Bambino- nic nadzwyczajnego (bardzo cienkie); - Dada z Biedronki bardzo fajne (ładnie pachną), ale miałam problemy z wyciągnięciem jednej chusteczki (od razu wychodzą dwie a nie zawsze jest to potrzebne); - Bella Happy- nic nadzwyczajnego (podobne do Bambino); - Zielone z Tesco (moim zdaniem najlepsze)- ładnie pachną, ładnie wyglądają, mają zamykane opakowanie na taką klapkę i są taniutkie czyli same pozytywy Odpowiedz Link Zgłoś
noneczka1983 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:56 Ja uzywam Nivea Baby Soft&Care- jak dla mnie idealne i bardzo ładnie pachna. Pampersa sa dla mnie za mokre Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 17:59 Ja polecam HIPP. Paczka kosztuje 10 zł (i dość trudno je dostać), ale chusteczki są bardzo wydajne, przypominają bardziej "szmatki" - do dobrego wytarcia wystarczy mi jedna, podczas gdy np. Dzidziusiów zużywałam 2-3. Ładnie pachną i dobrze też pielęgnują skórę. Wypróbowałam już chyba z 5 czy 6 innych firm, ale wciąż wracam do HIPPów. Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 18:02 Cleanic Herbal- ślicznie pachną. Huggies rzeczywiście grube jakieś chociaż zapach mi się podobał. Pampers sensitive dla mnie piwem śmierdzą jakiś dziwnie mdły ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 18:15 Najlepsze są Pampersa jak dla mnie, tym bardziej, że moja Lenka tylko tych sensitive po urodzeniu mogła używać, ale cena już nie jest taka dobra, a polować na promocję nie zawsze się uda. Ostatnio z polecenia znajomej zaczęłam używać Dada z Biedronki po 4 zł i jestem mile zaskoczona, nie kupię już żadnych innych i tez mają w swojej ofercie sensitive. Rzeczywiście czasem źle się wyjmują ale za tą cenę jest to szczegół. czasem można kupić czteropak i wychodzą po 3 zł Odpowiedz Link Zgłoś
antalek_26 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 18:15 pampers zielone(baby fresh) nivea soft&care ładnie pachną ale jakieś takie suche koleżanka wychowała synka na biedronkowych,nie kojarzę nazwy, o zapachu lawendy Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 19:25 Jak dla mnie najlepsze sa Nivea, a zaraz potem Dada /biedronkowe/. Odpowiedz Link Zgłoś
ros_i_czka Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 20:16 Dla mnie też najlepsze były Nivea przez 9 m-cy, dopóki nie przeczytałam o parbenach.. Teraz zdecydowanie Pampers Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 20:00 > koleżanka wychowała synka na biedronkowych,nie kojarzę nazwy, o > zapachu lawendy To właśnie wcześniej opisywane przeze mnie chusteczki Dada Odpowiedz Link Zgłoś
livia_kasia Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 20:25 Zielone Bella Happy. Dobrze nawilżone, nie pachną zbyt nachalnie i ciężko je porwać A pupa mojego synka znosi je świetnie, ale on ogólnie z gatunku "pancerników" i nic go nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek_81 Re: Chusteczki nawilżane 09.04.10, 23:21 Na początku Nivea-bardzo dobre i wydajne a teraz Dada z Biedronki-paczka 4zł i są świetne.Cleanic za mokre i lepkie, Pampersy jakoś mało wydajne.Huggies tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 00:30 Dada z Biedrony i Softino z Lidla. Dzidziuś kiepsko pachną, Pampers są ok, Huggies takie sobie. Najładniej pachnące i dobrze czyszczące są właśnie Dada a kosztują niecałe 4zł ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 00:47 Pampers sensitive. Probowałam kilku różnych, ale tylko te mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 08:38 Używam chusteczek Babydream (produkowanych dla Rossmanna). Bambino uczuliły, Happy i Pampers bardziej się ślizgają po dupsku, niż je czyszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
zama-zama Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 09:19 w moim przedszkolu używalismy już różnych chusteczek, od teskowych przed dzidziusie, Huggies, biedronkowe itd. huggies są ok, grube i fajnie się nimi wyciera co dla mnie było ważne to zamknięcie- najlepiej nie zaklejane tylko z plastikową klapką- wtedy chusteczki nie wysychają i są do końca wilgotne; zwykłe zamknięcia mniej więcej w połowie dużego opakowania już się nie lepiły i chusteczki schły Odpowiedz Link Zgłoś
madziara-0 Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 10:31 huggis są faktycznie do bani bo mało nawilżone używam teraz biedronkowych dada na szczęście młody nie ma uczulenia dobre i niedrogie Odpowiedz Link Zgłoś
thunder_storm Najlepsze dada z biedronki 11.04.10, 12:09 są bardzo bardzo mokre naprawdę warto spróbować. Wcześniej próbowaliśmy pampersów każdy rodzaj, huggiesów, bambino, johnsons baby, nivea i śmiem twierdzić, że wszystkie są naprawdę beznadziejne w porównaniu do dada za niecałe 4zł Odpowiedz Link Zgłoś
lilly811 Re: Najlepsze dada z biedronki 11.04.10, 12:17 To chyba muszę spróbować...Używam cały czas Pampers Sensitive- ale często je moczę pod kranem Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 14:41 Gaga Premium w Tesco. Dobrze nawilżone, wyciągasz po jednej, ew. dwie, a nie osiem na raz, jak to było przy Dzidziusiu Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 14:43 Aha, Dada z Biedronki tez ok. Cena na stałe - bez promocji typu "weź 3 płać za 2" czyli naciągania na większe ilości niż potrzebujesz - zarówno za Gag, jak i Dada to 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica Re: Chusteczki nawilżane 11.04.10, 20:59 Ja tez chwalę sobie Dada z biedronki, bardzo dobre jakościowo, ilosciowo (72szt) i tanie ok 3-4 zł/opakowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka2828 Re: Chusteczki nawilżane 12.04.10, 11:26 Ja ze swojej strony polecam chusteczki Dada z biedronki cena 3,99 zł.Są super nawilżone i ładnie pachną. www.zdjecia-slubne-lodz.com Odpowiedz Link Zgłoś
eireen1 Re: Chusteczki nawilżane 13.04.10, 20:30 Hippy i biedronkowe Dady-zarówno chusteczki jak i pieluchy -rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia111 Re: Chusteczki nawilżane 13.04.10, 21:56 Polecam.....żadne!, są nasączone chemią niczym poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Chusteczki nawilżane 14.04.10, 07:16 jak już to Nivea Baby Soft&Care też HIPPy Odpowiedz Link Zgłoś