basha 03.03.04, 10:47 Hej! jestem w szoku bo u mojej Mai najpierw pojawiły się dolne jedynki a teraz górna dwójka albo trójka, trudno określić. Jak to było lub jest u waszych dzieci? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_olgi Re: kolejność ząbków 03.03.04, 11:37 my już mamy 5 ząbków, najpierw dolne jedynki, potem dolna dwójka a teraz wyszły górne jedynki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjas2 Re: kolejność ząbków 03.03.04, 13:06 My mamy 8 ząbków. Najpierw dwie dolne jedynki, później dolna dwójka, później górna dwójka, następnie: górna jedna jedynka, druga jedynka, druga górna dwójka i teraz dolna dwójeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hana1707 Re: kolejność ząbków 04.03.04, 11:39 U nas identycznie, Julia ma dolne jedynki i górna dwójkę (prawą). Jak jej ta dwójka urośnie większa to jak ona będzie śmiesznie wyglądać?... Pozdrawiam hana Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: kolejność ząbków 04.03.04, 12:07 U nas tez w odwrotnej kolejności, więc nie martw się ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: kolejność ząbków 04.03.04, 13:38 Maksowi najpierw dolne jedynki urosły a potem górne dwójki. Przez moment wyglądał jak mały wampirek. Teraz wyrastają mu do kompletu górne jedynki i "wampiryzm" znika. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: kolejność ząbków 05.03.04, 15:15 niedawno napisałam ze mamy 5ząbków,to już przeszłość mamy już 8, HURRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś