maaharet 29.04.04, 22:39 Noszę się z zamiarem zakupu trójkołowca, ale nie jestem do końca przekonana. Napiszcie proszę co o nich myślicie? I czy nadają się już dla 6 msc. czy raczej starszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solka11 Re: Trójkołowiec 29.04.04, 23:11 Osobiście nie mam żadnego doświadczenia z takim wózkiem. Przebywałam natomiat rok w Szwajcarii, w górskiej miejscowości (może to ma znaczenie?), gdzie nie widziałam ŻADNYCH innych wózków, niż trójkołowe. Myślę więc, że to nie 3 koła decydują o przydatności w danym wieku dziecka. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bura2 Re: Trójkołowiec 30.04.04, 00:22 sama mam trójkolowiec i jest to najlepszy wózek pod słoncem!! tylko kup taki żeby miał obrotowe przednie kółko to bedziesz mogla go prowadzic jedna reka. goraco polecam!!! mama Maciusia Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: Trójkołowiec 30.04.04, 09:48 Ja mam wózek quinny freestyle 3Xl i muszę powiedzieć ,że jest rewelacyjny. Prowadzi się go jedną ręką. Ma super amortyzatory. MOja córcia bardzo go lubi. Z czystym sumieniem polecam ten wózeczek Moim zdaniem może w nim jeździć 6 miesięczne dziecko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś