Dodaj do ulubionych

darmowe próbki

11.01.12, 21:19
czy ktoras z pan ma moze namiar na jakas stronke gdzie mozna zamowic probki produktow dla niemowlaka ???smile
Obserwuj wątek
    • leo2011 Re: darmowe próbki 11.01.12, 22:21
      bebilon i hipp
      • oliwierekk2011 Re: darmowe próbki 11.01.12, 22:31
        A jakieś linki?
        • leo2011 Re: darmowe próbki 11.01.12, 22:35
          Na stronie www.bebilon.pl trzeba zarejestrować się do programu Bebilon i oni przysyłają próbki mleka, śliniaczek i chyba łyżeczkę. Natomiast po zalaowowaniu się do programu Hipp-a na www.hipp.pl dostałam deserek i łyżeczkę oraz kupnoy rabatowe na zakup słoiczków z jedzeniem do Rossmanna.
    • murwa.kac Re: darmowe próbki 12.01.12, 10:54
      www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
    • ally-mcbeal Re: darmowe próbki 12.01.12, 13:33
      Nie wiem co trzeba podać rejestrując sie na tych stronkach ale jeśli imie, nazwisko, adres, telefon to pamiętaj, że podając te dane możesz zacząć otrzymywać też niekoniecznie chciane propozycje, reklamy, telefony np. z banków i innych firm. Ja tak miałam kiedy wzięłam pudełko z próbkami po porodzie starszej córki. Kosztem jakiejś łyżeczki i słoiczka deserku chyba przez półtorej roku bombardowano mnie takimi "chwytami marketingowymi". Po urodzeniu drugiej córki podziękowałam w szpitalu za pudełko z próbkami.
      • thea19 Re: darmowe próbki 12.01.12, 15:53
        ja dostalam pudelko i nikt mnie nie molestowal pozniej. wystarczylo nie wypelniac durnej ankiety z wszelakimi danymi osobowymi.
        • andzialipka Re: darmowe próbki 12.01.12, 16:28
          W niektórych szpitalach podanie danych osobowych jest warunkiem otrzymania niebieskiego i różowego pudełka. Też nie brałabym go po raz drugi, bo przez pół roku szukałam swoich danych osobowych i znalazłam je w wielu śmieciowych firmach, a i tak pewnie nie usunęłam ich zewsząd.
          • mika_p Re: darmowe próbki 12.01.12, 17:44
            Ja wypełniłam ankietę, po czym starannie dopisałam NIE przy słwoach "wyrażam zgodę na szastanie moimi danymi na prawo i lewo"
            Pudełko dostałam, spamu nie smile
            • leo2011 Re: darmowe próbki 12.01.12, 21:57
              Ja nie wyraziłam zgody na przetwarzanie danych i jest ok
              https://www.suwaczki.com/tickers/sfnst8hi08vfd9gb.png
    • olka_only Re: darmowe próbki 12.01.12, 21:51
      Polecam zajrzeć tutaj:

www.sosrodzice.pl/darmowe-produkty-dla-dziecka-i-jego-rodzicow/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka