bernadeta123 19.02.12, 17:32 Mój synek za niecałe dwa tygodnie skończy roczek i tu mam pytanie. Chrzestni jak i dziadkowie pytają co mają kupić. Nie mam ciekawych pomysłów może któraś coś podpowie Ubranek i drobnych zabawek nie chcemy bo tego mamy ful. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: Co na roczek 19.02.12, 17:42 -karnet na basen/szkółkę basenową dla niemowląt-w sam raz na wiosnę na wspólne wyjścia -płyty cd z bajkami, zabawami, muzyką -karnet do groty solnej-w sam raz jako zapobieganie wiosennym infekcjom -cd z angielskim dla dzieci-zestaw 0-5 lat czy coś w tym stylu (w sam raz do samochodu, fajna zabawa i rozrywka w podróży) -może potrzebujecie jakieś funkcjonalne rozwiązania/gadżety np do samochodu-myślę o dodatkowym lusterku wstecznym (żeby w trakcie jazdy widzieć malucha-w końcu to dla jego bezpieczeństwa) albo taca do fotelika samochodowego lub jeśli ktoś uznaje picie w aucie (ja nie uznaję) to uchwyt na kubki do fotelika -zawsze możecie poprosić o talon do smyka/empiku/bartka itp. żeby samemu kupić potrzebne buty/ubranka/książki np. za kilka miesięcy jak wyrośnie z posiadanych teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
karolla808 Re: Co na roczek 19.02.12, 17:58 Juz tu o tym pisalam. My dostalismy na chrzciny kupon na sesje u fotografa specjalizujacego sie w sesjach dzieciecych. Zdjecia wyszly super, bo fotograf mial duzo fajnych pomyslow i akcesoriow Polecam. Za 2 miesiace naszej córce stuknie roczek i tez chcemy zażyczyc sobie taki sam prezent, bo od ostatniej sesji minęło pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś