Dodaj do ulubionych

Co na roczek

19.02.12, 17:32
Mój synek za niecałe dwa tygodnie skończy roczek i tu mam pytanie. Chrzestni jak i dziadkowie pytają co mają kupić. Nie mam ciekawych pomysłów może któraś coś podpowiesmile Ubranek i drobnych zabawek nie chcemy bo tego mamy ful.
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Co na roczek 19.02.12, 17:42
      -karnet na basen/szkółkę basenową dla niemowląt-w sam raz na wiosnę na wspólne wyjścia
      -płyty cd z bajkami, zabawami, muzyką
      -karnet do groty solnej-w sam raz jako zapobieganie wiosennym infekcjom
      -cd z angielskim dla dzieci-zestaw 0-5 lat czy coś w tym stylu (w sam raz do samochodu, fajna zabawa i rozrywka w podróży)
      -może potrzebujecie jakieś funkcjonalne rozwiązania/gadżety np do samochodu-myślę o dodatkowym lusterku wstecznym (żeby w trakcie jazdy widzieć malucha-w końcu to dla jego bezpieczeństwa) albo taca do fotelika samochodowego lub jeśli ktoś uznaje picie w aucie (ja nie uznaję) to uchwyt na kubki do fotelika
      -zawsze możecie poprosić o talon do smyka/empiku/bartka itp. żeby samemu kupić potrzebne buty/ubranka/książki np. za kilka miesięcy jak wyrośnie z posiadanych teraz.
    • karolla808 Re: Co na roczek 19.02.12, 17:58
      Juz tu o tym pisalam. My dostalismy na chrzciny kupon na sesje u fotografa specjalizujacego sie w sesjach dzieciecych. Zdjecia wyszly super, bo fotograf mial duzo fajnych pomyslow i akcesoriowsmile Polecam. Za 2 miesiace naszej córce stuknie roczek i tez chcemy zażyczyc sobie taki sam prezent, bo od ostatniej sesji minęło pół roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka