Dodaj do ulubionych

Co zrobić???? POMOCY

29.03.12, 19:08
Witam. mam taki mały problem z odzwyczajeniem mojej 4 miesięcznej córeczki od spanania w beciku;/;/;/ Próbuje już wszystkiego usypiania jej w becie i wtedy ją przenoszę do łóżeczka ale ona się od razu budzi.....;/;/ Kiedy miała 3 miesiące spała nam normalnie ale teściowa która teraz z nią często jest znów ją przyuczyła do beta;/;/;sadsad jest płacz jak ją chce uśpić inaczej..... a tesciowa jak tylko słyszy że płacze to przychodzi i ją daje do beta i lula. Mam tego dośc bo to troche uciazliwe bo jak jedziemy gdzies to nie ma jak jej uspic bo nie chce na rekach bez beta i trzeba wracac do domu....sadsadsad

Może ktoś ma jakieś pomysły czy przeczekać aż samo dziecko nie będzie już potrzebowało becika.....
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 19:22
      Becik to rożek? Nie zajmuje dużo miejsca, zabierz ze sobą, jak przewidujesz dłuższa wizytę. Albo sprawdź, jak córka zareaguje na kocyk - kocyk zazwyczaj sie ze sobą zabiera.
      • mamka_adrianka Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 20:32
        Mój synek też długo spał w rożku, lubi być otulony i mieć cieplutko, stopniowo rezygnowaliśmy z rożka bo się już w niego nie mieścił (w sumie tylko z tego powodu). Początki były trudne, ponieważ za każdym razem gdy odkładałam go do łóżeczka, to się wybudzał( nagłe zimno). Najpierw zawijałam go w kocyk, potem odkrywałam go coraz bardziej i bardziej, aż w końcu był tylko przykrywany kocykiem. Dzisiaj zasypia przytulony do pieluszki i bez rożka.
    • auszrine Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 20:34
      Mnie bardziej by to irytowalo:

a tesciowa jak
      > tylko słyszy że płacze to przychodzi i ją daje do beta i lula.
      • olka_only Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 21:10
        hmmm...
        No właśnie bardziej teściowa może irytować, z tym becikiem nie rozumiem, co Cię denerwuje...
        • annajustyna Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 21:14
          Taka tesciowa to na rekach nosic, ze chce lulac...
    • aleksandra1357 Re: Co zrobić???? POMOCY 29.03.12, 22:15
      Troll?
      Co ci rożek przeszkadza, bo nie kumam?
    • spkasienka Re: Co zrobić???? POMOCY 30.03.12, 18:51
      Może na początek cienka poduszka pod głowę i na uszka, kiedy usypiasz? Taka np kompletu pościeli do łóżeczka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka