Dodaj do ulubionych

3 jogurty dziennie

31.10.12, 14:13
Dziecko ma 9 miesiecy I jest karmione (na lezaco, bo jak siedzi to wypluwa) codziennie 3 jogurtami. Czy mozliwe ze przez taka ilosc jogurtu moze miec biale przebarwienia na twarzy? Dziecko ciemnej karnacji. Ile jogurtu ewentualnie powinna zjadac?
Obserwuj wątek
    • lee_a Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 14:27
      mersana napisała:

> Dziecko ma 9 miesiecy I jest karmione (na lezaco, bo jak siedzi to wypluwa)

o rany... nie wierzę, że takie rzeczy się dzieją... No skoro wypluwa to chyba nie chce, co? Czemu wciskać coś na siłę? I uczyć dziecko jedzenia na leżąco??
      A co to za jogurty tak w ogóle? moja teściowa to nawet na Danonki mówi jogurty i twierdzi, że są zdrowe.
      Trzech jogurtów na dzień to nawet ja bym nie wchłonęła... co za dużo to niezdrowo. O przebarwieniach nie wiem, nie znam się.
    • murwa.kac Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 18:32
      mam nadzieje, ze wiesz czym grozi karmienie dziecka na lezaco? i masz perfekt opanowany kurs pierwszej pomocy, zwlaszcza dzial 'zakrztuszenia'

z przebarwieniami udalabym sie do lekarza.
    • 1matka-polka Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 20:53
      A co na to lekarz?
      • shoja Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 21:24
        a co na to lekarz psychiatra?
      • mersana Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 21:32
        To nie moje dziecko I nie ja take karmie,powiedzialam matce dziecka swoje zdanie, ze za duzo I ze karmi jak kaczke na sile, ale ona nie widzi problemu, wide ze ona chce tylko napchac corke byle czym, zero witamin. Przewaznie to wpycha jej ogromne ilosci ryzu gotowanego na wodzie z sola no I te jogurty... ale kazdy ma swoj rozum.
        • stokrotka_beauty Re: 3 jogurty dziennie 31.10.12, 22:47
          Wierzyć się nie chce jak się to czyta...
    • klubgogo Re: 3 jogurty dziennie 01.11.12, 11:53
      Ło matko i córko! Jak sobie wychowasz tak masz. Zaraz będziesz płakać, że dziecko na leżąco je. Co to za cyrk? Z jogurtami głęboko bym się zastanowiła, nie wiem, czy mają wpływ na przebarwienia, ale na florę jelitową na pewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka