Dodaj do ulubionych

Odciaganie raz dziennie

22.04.13, 22:46
Chyba to jest mozliwe, choc sama nie wierzylam, ze sie uda. Od okola miesiaca jak nie dluzej odciagam raz dziennie, okolo 100 ml. Synek ma juz ponad poltora roku i dostaje na deserek, uwielbia wink
Obserwuj wątek
    • nastka1979 Re: Odciaganie raz dziennie 23.04.13, 12:00
      Działa, ale nie u wszystkich. Mi zaczęła padać laktacja jak doszłam do dwóch odciągań dziennie, ale nie było tragedii, bo córka miała już 2 latka. U mnie było ok jak ciągnęłam 3 razy dziennie.
    • lwiczka99 Re: Odciaganie raz dziennie 28.04.13, 22:34
      Ja tak właśnie straciłam pokarm. Pewnie bym jeszcze odzyskała ale nie dalam rady sciagać po 40 minut co 2-3 godz. do tego ręcznym aventem.
      • lucy-lu Re: Odciaganie raz dziennie 12.06.13, 14:25
        Ja też ściągałam ręcznym aventem po 40 min co 3h, wytrzymałam 2,5 miesiąca i się poddałam bo to nie było życie smile ale nie żałuję, synek na moim mleku podwoił masę i nie choruje do dziś, ale wlewałam w niego potężne ilości. A avent był dla mnie najlepszy, niestety ręczny.
        • amellon Re: Odciaganie raz dziennie 17.06.13, 22:01
          ja też miałam ten avent co wy i byłam bardzo zadowolona, nic mi się nie ulewało, a szło mi całkiem sprawnie. Jak bym miała wydawać tyle kasy na taki automatyczny co jest w szpitalach to bym chyba zbankrutowała wink
    • 11buba Re: Odciaganie raz dziennie 17.05.13, 00:29
      ja od dwóch miesięcy raz dziennie - wynik podobny, w okolicach 100ml, dokładnie deserek smile córcia ma 20 miesięcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka