kasiach5 29.12.04, 14:15 Podaję go mojemu 11 miesięcznemu synkowi. Boję się jednak o jego zęby. Słyszałam że od żelaza mogą zrobić się czarne. Czy ktoś wie jak mogę tego uniknąć? dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajmal Re: hemofer w kropelkach 29.12.04, 15:46 my korzystalismy z hemoferu, choc bez strachu o zeby (maly ma 3,5 miesiac )) ale bolal go czesto brzuszek. Zmienilismy na syrop Ferrum lek, to nowy lek, ale polecamy, zapytaj swojego lekarza, jedna z zalet jest to ze nie brudzi zabkow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gb_29 Re: hemofer w kropelkach 29.12.04, 21:36 My zamiast hemoferu, którego skutów nie było widać przez 2 m-ce zaczęlismy podawać oczywiście w małych ilościach żółtko i wątróbkę gotowana - skutek natychmiastowy no i ubranka czyste...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata303 Re: hemofer w kropelkach 29.12.04, 22:52 Michasi właśnie zaczęły ciemnieć ząbki, czy to można jakoś wyczyścić? Czy zrobią się znowu białe po odstawieniu leku? Odpowiedz Link Zgłoś