hanyszka 11.01.05, 11:25 a raczej jego brak - od doby. Zbieram sie by dzwonic do pediatry, mimo, ze poza tym z dzieckiem wszystko w porzadku - je, spi etc. Mialyscie tak kiedys ze swoimi maluchami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaaa Re: stolec u noworodka 11.01.05, 11:58 J tez miałam ten problem, pediatra powiedział mi ze u noworodka przewod wydalniczy i jelita nie pracują jeszcze prawidłowo dlatego takie zakłucenia to normalne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciela Re: stolec u noworodka 11.01.05, 13:21 jak pierwszy raz Karol zaprzestał robic kupkę co dzień, to byłam przerażona. Nie robił kupki przez trzy dni. ale nic mu nie było. Pani doktor powiedziała że to normalne. I przez spory czas karol robił kupki co dwa-trzy dni. A teraz wrócił do robienia codziennie. To zalezy co dostale maluszek do jedzenia. Jesli zmieniłaś coś w diecie maluszka? To ma ogromny wpływ. No i lekarstwa tez maja wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: stolec u noworodka 11.01.05, 13:25 Noworodek nie musi robić kupki codziennie. Szczególnie jeśli jest karmiony piersią. Jeśli zrobi normalną kupkę raz na kilka dni, to też dobrze. Oznacza to, że dobrze trawi pokarm (tak mi kiedyś tłumaczył pediatra). Ale jak już zrobi to będzie po pachy. Naprawdę nie ma się czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś