kamczaj 29.01.05, 11:57 W jakiej pozycji śpi wasze dziecko? Moja córcia śpi na pleckach i tylko główke przekręca na boczek. Co myslicie o spaniu na brzuszku? Kamila z Leą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syla.t Re: Pozycja do spania 29.01.05, 11:59 alicja spala zawsze na pleckach puzniej na boku a teraz od jakis 2 tyg spi na brzuszku w nocy a w dzien na boczku teraz ma 9 m-cy. sadze ze dziecko samo powinno decydowac jak chce spac Odpowiedz Link Zgłoś
kamczaj Re: Pozycja do spania 29.01.05, 12:03 syla.t napisała: > alicja spala zawsze na pleckach puzniej na boku a teraz od jakis 2 tyg spi na > brzuszku w nocy a w dzien na boczku teraz ma 9 m-cy. sadze ze dziecko samo > powinno decydowac jak chce spac Moja mała jak śpi ze mna wtedy śpi na boczku ale prawie zawsze pieluszka jej przepuszcza siuśki Odpowiedz Link Zgłoś
syla.t Re: Pozycja do spania 29.01.05, 12:06 alicja od 6 miesiaca zycia spi ze mna w luzeczku nie ma mowy kilka razy przesikala pieluszke a moze zle dobrana do wagi masz ja stosuje pampersy 4+ a wazy 9 kg 4 przesikiwala Odpowiedz Link Zgłoś
kamczaj Re: Pozycja do spania 29.01.05, 12:09 Być może zmienimy na większe i zobaczymy Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
milenamilena Re: Pozycja do spania 29.01.05, 12:10 Mój synek (6 miesięcy) śpi na brzuchu. Na początku spał na boku, potem sam zaczął przewracac się na plecy. A ostatniu jak się zorientuje, że śpi na plecach to zaczyna płakać. Więc nie mam innego wyjścia. Na początku bałam się tego spania na brzuchu. Ale podobno ortopedzi polecają taką pozycję. A mały jest silny i zaczyna sam przewacać się (plecy - brzuch). pozdrawiam Milena i Antek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17688237 Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Pozycja do spania 29.01.05, 15:34 a mój synek ma 3 m-ce i od 1,5 m-ca spi na brzuchu i inaczej nie chce budzi sie i koniec , niech tak sobie spi jak mu dobrze wstaje tylko kilka razy w nocy i patrzę jak sie ułozył i czy wszystko ok ma silna główke i ładne ja przekłada ... troche sie bałam tego spania na brzuchu ale jest ok Odpowiedz Link Zgłoś