karolina10000 29.01.05, 15:02 Moja córeczka ma 7 tygodni, jest na mleku modyfikowanym, robi kupki w kolorze zielonym. czy to prawidłowa barwa?chciałam się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesgie Re: Kupka:-) 29.01.05, 15:20 Zależy jakie mleko je.Po niektrych mieszankach z duza zawartoscia zelaza kupki podobno bywaja zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiaz Re: Kupka:-) 29.01.05, 16:18 moja mała też robiła zielone kupki, ale ja karmiłam piersią. Następnie były kupki ze śluzem, brzydko pachnące, a na sam koniec znajdowała się w nich krew. Pojawiła się anemia i wylądowałyśmy w szpitalu gdzie miała toczoną krew. I okazało się, że to alergia na białka krowie. Mogłyśmy tego uniknąć, ale trafiłam na nieodpowiedniego lekarza, który na moje uwagi stwierdził, że rzeczywiście dziwne są te kupki, ale tak może być. Teraz pije Nutramigen i czasami robi zielone kupki (ma teraz 16 m-cy) i lekarz (już inny) powiedział, że taka barwa może się zdarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Kupka:-) 29.01.05, 20:04 ja tez karmilam mieszanka i jkarmie to dzis maly mial zielone kupki periatda powiedziala ze uklad pokarmowy jeszcze nie jest do konca rozwiniety(nie bylo sluzu ani krwi)powiedziala zeby kupić Lakcid i po tym kupki zrobily sie zolte a pozniej znow zielone ale jak zaczelam podawac soczki(malu ma 4,5 miesiaca) to sa teraz normalne Nie martw sie wszystko bedzie oki Odpowiedz Link Zgłoś
agnesgie Re: Kupka:-)-do ania800 29.01.05, 21:26 Przepraszam,ze nie do konca na temat, ale chcialam zapytac jakie soczki dajeszm synkowi i czy dobrze je toleruje.Moja córeczka jest w tym samym wieku i na razie daję jej tarte jablko i zupki ugotowane przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Kupka:-)-do ania800 29.01.05, 21:34 ja daję jablkowy i jablko z marchewka na poczatku jak zaczelam wprowadzaac to maly sie strasznie krzywil ale teraz jest oki a moj ppo tartym jablku na zatwardzenia chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Kupka:-)-do ania800 29.01.05, 21:35 Daje jeszcze deserki z jakbka jablka i marchewki i dzis pierwszy raz z jakbka i owocow z dzikiej rozy a zupki tez sama gotuje:0 Odpowiedz Link Zgłoś