Dodaj do ulubionych

ZAGĘSZCZANIE POKARMU Z BUTLI 6 TYG DZIECKA

23.03.05, 23:47
MAM PYTANIE DO MAM KARMIĄCYCH BUTELKĄ MÓJ SYNEK MA 6 TYG I JE BEBILON 1 ROBI
TO RREULANIE CO 2 MAX CO 2,5 GODZINY BARDZO MNIE TO MĘCZY ZWŁASZCZA W NOCY
CZY MOGĘ MU ZAGĘSZCZAĆ BEBILON
OCZYWIŚCIE PYTAŁAM LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE DOPIERO JAK SKOŃCZY 3 MIEŚ ALE CZY TO
NIE JEST BEZSENS DZIECKO JEST ZDROWE
A I JA I ON POPROSTU SIE MĘCZYMY TYM BARDZIEJ ŻE ZACZEŁY MU SIE KOLKI
DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE RADY
GDYBY KTÓRAŚ Z PAŃ MOGŁA BEZPOŚREDNIO TO PODAJE NR GG 2753968
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: ZAGĘSZCZANIE POKARMU Z BUTLI 6 TYG DZIECKA 24.03.05, 01:51
      Moja córeczka w tym wieku jadła max co trzy godziny, ja bym nie ryzykowała w
      tym wieku podawania żadnych kaszek ani kleików. Tym bardziej że jak piszesz
      synek ma kolki (czy inne problemy z brzuszkiem), co świadczy raczej o nie do
      końca dojrzałym układzie pokarmowym.
      Nie piszesz, ile on zjada na raz, może za mało. Czy dajesz mu pić. Może spróbuj
      najpierw mleczko, za jakieś półtorej godziny trochę picia. Możesz też spróbować
      z innym mlekiem. Porównaj składy. U nas sprawdził się Bebilon, a może u Ciebie
      sprawdzi suę Humana.
      Powodzenia
    • dorotaextra Re: ZAGĘSZCZANIE POKARMU Z BUTLI 6 TYG DZIECKA 24.03.05, 15:02
      dorotaextra napisała:

> MAM PYTANIE DO MAM KARMIĄCYCH BUTELKĄ MÓJ SYNEK MA 6 TYG I JE BEBILON 1 ROBI
      > TO RREULANIE CO 2 MAX CO 2,5 GODZINY BARDZO MNIE TO MĘCZY ZWŁASZCZA W NOCY
      > CZY MOGĘ MU ZAGĘSZCZAĆ BEBILON
      > OCZYWIŚCIE PYTAŁAM LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE DOPIERO JAK SKOŃCZY 3 MIEŚ ALE CZY TO
      > NIE JEST BEZSENS DZIECKO JEST ZDROWE
      > A I JA I ON POPROSTU SIE MĘCZYMY TYM BARDZIEJ ŻE ZACZEŁY MU SIE KOLKI
      > DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE RADY
      > GDYBY KTÓRAŚ Z PAŃ MOGŁA BEZPOŚREDNIO TO PODAJE NR GG 2753968
      je 100ml i czasami jeszcze 50ml herbatki miedzy posiłkami
      • marteczka77 Re: ZAGĘSZCZANIE POKARMU Z BUTLI 6 TYG DZIECKA 24.03.05, 20:40
        Jest Humana ktora jest zageszczona jest napisane na niej Humana 1 plus mleko
        sycace dla niemowlat.Sprobuj moze po nim dzidzia bedzie dłuzej spala.Pozdrawiam
    • monmiz Re: ZAGĘSZCZANIE POKARMU Z BUTLI 6 TYG DZIECKA 24.03.05, 21:03
      Moja córcia ma 5 tygodni, je mleko Bebiko Omneo. Zjada 120ml co 3-4 godziny. W
      nocy spi po 5-6 godzin bez przerwy, czasem ciut dłużej.Dopajam ja w ciagu dnia
      sama przegotowana woda, dziecko karmione sztucznie powinno wypic dodatkowo
      herbatki lub wody dziennie tyle ile wynosi jednorazowa porcja mleczka. Polecam
      to mleko, tym bardziej jesli Twoje dziecko ma kolki, to mleko własnie dla
      dzieci majacych kolki, problemy z kupka. Moja mała miała własnie problemy z
      kupka, od kiedy je to mleko problem z głowy, brzuszek nie boli a kupa
      regularnie codziennie wieczorkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka