Dodaj do ulubionych

2 miesiace i zabawki

18.05.05, 10:55
Hej, czy wasze 2 miesieczniaki czyms sie bawia? Ninka z wszystkich gadzetow
lubi sluchac tylko tych okropnych pozytywek. Jak wloze jej do reki malutka
grzechotke, to chwyci ale bez zainteresowania. A tak to nic... Jak ma dobry
humorek i sie bawi to: patrzy nie mam pojecia na co, robi minki i bawi sie
jezykiem, a ostatnio pakuje do buzi piastke i kciuka. Jak to wyglada u was?
Obserwuj wątek
    • barbi1 Re: 2 miesiace i zabawki 18.05.05, 11:02
      Moja Ninka smile tez póki co mało sie interesuje zabawkami. Nie za bardzo lubi swoja karuzelke z pozytywka, ale za to przepada za zwykla pluszowa gwiazdka, która zawieszam jej zamiast karuzelki. Potrafi sie do niej smiac, gadac do niej, krzyczec na nia. chyba podoba sie jej to, ze jest zółta. Grzechotke tez potrafi potrzymac przez pare minut w raczce i nia grzechotac, ale oczywiscie tak bezwiednie. No i równiez od kilku tygodni uwielbia wcinac swoje paluszki, az dudni. Ma 15 tygodni.
      • aga_a Re: 2 miesiace i zabawki 18.05.05, 11:19
        Moja Martynka bawi się na macie edukacyjnej.Lubi bardzo patrzeć na lusterko i
        sobie coś tam gaworzy do niego.Na inne zabawki tak tylko się patrzy i czasami
        przez przypadek stuka rączkami.Lubi natomiast chwytać mnie za stanik jak ją
        karmię i trzymać przez dłuższy czas.
        Pozdrawiam.
        Aga i Martynka(16.03.2005)
      • wiewiora12 Re: 2 miesiace i zabawki 18.05.05, 12:02
        Hehe, jak rodzina reaguje na to imie? Mnie sie wydawalo proste i wdzieczne,
        niezbyt popularne ale i nie ekstrawaganckie. A nikomu z pokolenia moich
        rodzicow sie nie podoba, hahaha. A kolezanki babci tylko pytaja: A W OGOLE TO
        JEST SWIETA NINA??? Wlasnie ze jest smile
        Dzieki za odpowiedzi, wlasnie zamowilam mate edukacyjna i zobaczymy. Kasa z
        chrzcin jest, wiec szalejemy. Najbardziej mnie smieszy, ze cala ciaze sie
        zarzekalam, ze nie bede kupowac wszystkich bajerow, zeby dziecko nie bylo
        przestymulowane wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka