paugla 16.06.05, 07:15 Od jakiego wieku dziecka można używać perfum bez obawy, że będzie miało jakieś uczulenie czy alergię lub po prostu nie będzie to jemu przeszkadzać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 07:31 Ja uzywałam cały czas, nic nie było dziecku. Przeciez jak pod pachami i np. na szyi się popsikasz, to dziecko nie ma z tym dużo styczności. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
mueller2 Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 07:43 Ja tez uzywam cały czas, jak wiem że bede szła tylko na spacer i do sklepu to wtedy tylko antyperspirant. Ale jak ide "do ludzi" to zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 08:29 Ja rowniez uzywam perfum i z mala wszystko ok. Oczywiscie na co dzien raczej dezodorant perfumowany, ale na wyjscie perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 08:28 Przypominam nieśmiało, że wielkie litery w necie oznaczają krzyk - nie krzyczmy na siebie bez potrzeby. Chodzi o Caps Lock w tytule wątku. Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 08:50 Ja równiez cały czas używałam perfumy, choć dopóki karmiałam piersią to z umiarem, poprotu aby zapach zbytnio nie drażnił maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: UŻYWANIE PERFUM 16.06.05, 09:07 A ja miałam sytuacje,kiedy dzieciakowi przeszkadał nowy zapach.Stary(psikałam sie nim jeszcze w ciazy)zawsze był Ok.Kupiłam nowy(nie powiem by był to mocny zapach)i córek zrobił mi awanture na spacerku,a odjechałam od domu sporo metrem,nie chciała wsiadac ani do metra ani do autobusu,okropnie płakała,brałam na rece-wiadomo jeszcze gorzej.No i musiałam z 5 przystanków metrowych wracac nózkami..... Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: UŻYWANIE PERFUM 19.06.05, 01:27 uzywam "od zawsze", ale ja sie skrapiam, nie zlewam Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: UŻYWANIE PERFUM 19.06.05, 02:15 Dobre pytanie. Jakos jak karmilam piersia to nie uzywalam, nie ze wzgledu na alergie, tylko zebym malemu pachniala naturalnie, jak mama, mleczkiem. Uzywalam tylko dezodorantu, i tak chcialam zeby mnie rowniez po moim zapachu rozpoznawal. Teraz synek ma 10miesiecy i uzywam troche na wyjscia, karmie tylko 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś