aliklo 18.08.05, 21:46 witam, moja córcia ma często mokre (wilgotne) stópki i nie jest to raczej wynik przegrzania. ? czy któraś z Was spotkała się z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiklem Re: mokre stópki-3-4 mies 18.08.05, 21:57 mój 2 mies. synek ma tak samo, z tym że zdarza się że ma też mokre rączki dodam że zimne i mokre. niestety nie wiem czym to jest spowodowane, prawdopodobnie niedojrzałością jakiegoś układu. Nie znam się więc czekam na inne wypowiedzi. Pozdrawiam. Kasia mama Piotrusia Odpowiedz Link Zgłoś
aliklo Re: mokre stópki-3-4 mies 18.08.05, 21:59 Asia też ma mokre dłonie- choć cały czas ma je w buzi więc już nie wiem od czego są one mokre Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: mokre stópki-3-4 mies 18.08.05, 21:59 Może to być taka jej uroda albo niedojrzałość części układu nerwowego- wegetatywnego.Czsto też dzieci mają mokre dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
aliklo Re: mokre stópki-3-4 mies 18.08.05, 22:00 a co to za uklad części układu nerwowego- wegetatywnego. i czy sam dojrzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
mlekus Re: mokre stópki-3-4 mies 19.08.05, 12:13 Moja też ma wilgotne stopy ale tylko jak jest jej w nie zimno. Mój mąż tak ma i ona to po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga_1 Re: mokre stópki-3-4 mies 19.08.05, 15:48 U nas jest podobnie - Mały ma czasem mokre raczki i stopki Wiem ze to moze byc objaw krzywicy, ale oczywiscie nie musi niedługo idziemy do lekarza, zobaczymy co na to powie Odpowiedz Link Zgłoś
izetka Re: mokre stópki-3-4 mies 19.08.05, 15:57 moja corcia tez ma cos takiego. zauwazylam ze mokre zawsze ida w parze z zimanym raczkami wiec moze to z zimna... jak ma cieple rasie czy nozie to sa raczej suchutkie. Odpowiedz Link Zgłoś